ersser01 kullanıcısının son içeriği

1. E

MIUI 13 MİUİ 13 Mi 10T Pro (Apollo) ÇİN Kararlı Rom (13.0.1.0) 28 ŞUBAT

Merhaba arkadaşlar bugün ( 28 şubat ) mi 10 t pro cihazım için stabil rom ararken miui downloader uygulamasında stock rom stabil kısmında çin miui 13 ü gördüm ve hemen geçiş yaptım ( tek sorun dilin ingilizce olması . Onun dışında kamera sorunu yoktur ) Stabil Çin stock rom miui 13 indirme...
  2. E

İpucu Stabil romlar arası bilgisayarsız geçiş

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere güzel bir bilgi vermek için konu açmak istedim Mi 10 t pro ( bütün miui sistemli telefonlarda bu taktik çalışır . Daha önce poco x3 nfc de denemiştim ) cihazımda TR rom vardı arama kaydı için Endonezya rom'una bilgisayarsız ve bootloader kilidini açmadan geçiş...
  3. E

Yardım Yeni formatlanmış telefon takılıyor kasıyor

Arkadaşlar Merhaba öncellikle 2 dk bi uygulamada takılıyorum son uygulamalar tuşuna basıyorum takılı kalıyor ve anasayfaya gidiyor direk ve telefon yeni dün formatlandı ben yeni formatladın diye öyledir sandım ama bugün sorun halen devam ediyor . Şaka gibi fastboottan mi flash ile yeni son...
  4. E

Yardım format öncesi dosyaları kurtarma

Merhaba arkadaşlar ben telefonuma format attım , yedeklediğimi düşündüğüm microsoft auth iki doğrulama kodlarım yedeklenmemiş :( gerekirse root bile atarım ama microsoft auth uygulamasının datasını geri getirebilir miyim acaba ?
Üst Alt