ersser01 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mi 10T Pro Cihazı İçin En İyi Rom Hangisi?

Bence en çok indirilen yani global 13.0.8 fastboot rom u indirin kilitli ve resmi bir şekilde kullanın . Oyun ve pil performansı olarak iyi olduğunu düşünüyorum
  2. E

Yardım Bildirim ışığı. mi10t pro

Teşekkürler . Kasaya sıfır olmaması ve hepimizin kirden dolayi sorun yaşamamız çok komik 😂
  3. E

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

deneyebileceğimiz bir yol var mı ?
  4. E

Rehber Mi 11 Ultra Cin Roma Eu Rom yüklemek isteyenler dikkat.

sorunu çözebildiniz mi ? benim cihazımda aynı sorun var
  5. E

çin romunda sıkışıp kaldım sanırım :/
  6. E

merhaba mi 11 ultra yetkili hesap ile rom atıldıktan sonra bootloader kilit açma başvurusunda bulunduğumda özel cihaza özel izinler gerektirir gibi hatalar alıyorum .
  7. E

MIUI 13 Mi 10T-Mi 10 T PRO-K30SULTRA Xiaomi.eu Stabil Rom V13.0.1.0 SJDCNXM İndirme Linki

Üzülerek şunu belirtmek isterim ki format data gerekiyor bu sorun için . Format data / reboot recovery / magisk zip flaşla / reboot system
  8. E

Rom Mİ 10T Pro MIUI 13 Kurma ve Kamera ve VOWİFİ Çalıştırma

.... Edit ... 1647113454 Edit : dahili depolama 0 mb sorunun çözümü için format data yaptiktan sonra reboot recovery sonra magisk zip flaşlamak gerekiyor
  9. E

Eu yükledim de twrp de dahili depolama 0 mb yazıyordu diye magisk yukleyemedim ilk dakikada rom dan soğudum stock roma geri döndüm 😁
  10. E

MIUI 13 Mi10T Pro kamera Çalışıyor

Eu stabil sürümünde Magisk in bir modülü sayesinde çalışıyormuş .
  11. E

MIUI 13 Mi10T Pro kamera Çalışıyor

Çalışacağını sanmıyorum.
  12. E

MIUI 13 MİUİ 13 Mi 10T Pro (Apollo) ÇİN Kararlı Rom (13.0.1.0) 28 ŞUBAT

nasıl yani ? fast boot açılmıyor mu şuan ?
  13. E

3 gün sonra benim mi 10 t pro bootloader kilidi açılacak . yapılması gereken işlemleri tek yerde birleştirmişsin . Bu içerik bana lazımdı . Teşekkürler
  14. E

MIUI 13 MİUİ 13 Mi 10T Pro (Apollo) ÇİN Kararlı Rom (13.0.1.0) 28 ŞUBAT

Xiaomi.eu sitesinde kurulumla alakalı uzun yazı var oraya bakın bence ( twrp içinden fastboot moduna girilip kurulum yapılıyordu kodlar felan yazıyor orda )
Üst Alt