erginsevdi kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru MIUI 13 geldi ama kontrol paneli aynı

MIUI 13 geldi ama değişik bişey yok uygulama kasası haricinde. Hani kontrol panelinde ekran aydınlatma ve ses dikey vaziyette yan yana olacaktı falan . Bir ayar mi lazım
  2. E

Soru Mi10t ye MIUI 13 ne zaman gelecek

Arkadaşlar global güncelleme ne zaman verilir acaba ? (Costum rom falan demeyin root atmak istemiyorum)
  3. E

Uygulama Mi 10t için gcam var mı ve root gerekiyor mu

Arkadaşlar gcam için twrp root gerekiyor mu ? Direk APK olarak kullanabiliyor muyuz ve rica etsem bana kullandığınız memnun kaldığınız gcam linki atabilir misiniz
  4. E

Yardım Hareketli miui duvar kağıdı

Arkadaşlar hani kilit ekranında mars gezegenin geniş halı oluyor kiliti açınca ana ekranda yaklaşıyor ya yer yüzüne . Bu duvar kağıdına nasıl ulaşabilirim miui12 ile gelmedi mi özellik benim telefonda yok yüklemenin yolunu gösterirseniz sevinirim
  5. E

Yardım Miui 12.5 neden Xiaomi nin kendi mesaj uygulaması arama ekrani rehberi yok?

Arkadaşlar arama ekranı falan hep Google in arama ekranı ve mesaj uygulaması da öyle rehber falan da. Bunu eski Xiaomi ekranına dönüştüremiyor muyuz
  6. E

Yardım Ana ekran sağa çekince gelen ekran

Arkadaşlar ana ekrandayken sağa çekince Google servisi geliyor oraya miui nun kendi ara yüzünü nasıl koyarım notlarımı falan orada görmek istiyorum. Telefon poco f3
  7. E

Çözüldü Şarj çabuk mu bitiyor ?

Arkadaşlar telefonu alalı 2 gün oldu ekran süresi 4 5 saat anca alabiliyorum ki hiç oyun oynamıyorum whatsapp Instagram başka yok oda çok sık değil ara ara. Akşama zor yetiriyorum son güncelleme var şuan. Telefonu iade edip mi 10t alsam mı acaba arada kaldım
  8. E

Yardım Poco f3 de uygulamalar tek ekranda olmuyor

Arkadaşlar ben eskiden Redmi kullanıyordum oradan alışkanlık olmuştu tüm uygulamalar ekranda oluyordu böyle asagidan yukarı çekmede falan değil bunu duzeltemiyor muyuz acaba ? Ve poco başlatıcı yi nasıl değiştirebilirim Mİ başlatıcı koyamıyor muyuz
  9. E

Soru MIUI 12 bildirim panelini MIUI 11 e entegre

Arkadaşlar MIUI 11 gayet hoş ama MIUI 12 nin de bildirim paneli çok hoşuma gidiyor yani sağdan çekince butonlar soldan çekince bildirimler bölümü açılması gayet hoş başlıkta belirttiğim gibi MIUI 11 e MIUI 12 bildirim panelini entegre edebilir miyiz var mı bunun fixi
  10. E

MIUI 11 Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V11.0.1.0 PEKMIXM İndirme Bağlantıları

Arkadaşım bekle gelecek şuan geri bildirimleri degerlendirip son hali ile verilecek güncelleme bu hep böyle oldu
  11. E

Yardım Ghost Screen ( Hayalet ekran) sorunu

Hocam 2 aylık cihazı değişmezler ki o 15 günlük sürede olurdu hemde kvk nin belgesine gerek kalmadan sadece KVK tespit etsin yeterliydi hemen iade olurdu ama şimdi tek çare değişim 1570901716 Yani ekran değişimi
  12. E

Soru Birkaç sorum var

Sanmıyorum çünkü onun siyah olması tamamen ekran paneli ile alakalı süper amoled olsa olurdu ama muhtemelen LCD falandır ve o ışık saçar siyah yerlere
  13. E

Soru Birkaç sorum var

Bence bu paraya değmez çünkü çok gıcık duruyor ortada ekran olması
  14. E

Yardım Ghost Screen ( Hayalet ekran) sorunu

Benim ki KVK Gebze'de olmuştu boe ekran paneli takmışlardı ve çok güzel memnunum arkadaşlar böyle sorunu olan bir dk düşünmesin gitsin garantiye versin. Eğer garantiye vermeyeceksiniz neden 300 lira fazla para verdiğiniz telefonlarınıza sonuçta teknoloji biraz şans işi ve riski karşılamak için...
Üst Alt