Şimdi detaylıca sorunca 8 ay kullanıyorsunuz o zamana çözülünce biz atıyoruz falan diyenler oldu anlaşıldı durum. Gerçekten dediğiniz gibi alıp pasaport kaydı yaptırsam yeni fiyatlandırmayla garantiliyle aynı seviyeye geliyor. Çözüm gelmesini beklesem zam gelecek... Her türlü kötü durum...
Sahibinden üzerinden rastgele sordum birilerine kayıtlı dedi çoğu... TWRP şimdiye kadar çıkması gerekmez miydi kaç aylık telefon sonuçta. Bayağıdır takip etmiyorum telefon piyasasını önünü mü kestiler bootloader işinin?
Selamlar, uzun bir aradan sonra 3 yıllık CC9 cihazımı değiştirmeyi düşünüyorum ve aklımda Xiaomi 12 Lite modeli var. Sahibinden üzerinden almayı düşünüyorum. İlanlara göre IMEI vs. bütün işlemleri yapılmış cihazlar. Almadan önce dikkat etmem gereken bir şeyler var mı diye konu açacaktım fakat...
Bildiğim kadarıyla sadece tema uygulaması ile de değişim yapılabiliyordu sistem dosyalarına dokunmadan. Eğer bahsettiğim metod hâlâ çalışıyorsa onun için de rehber hazırlayabilir misiniz?
Mi Band 3 çıktığında yurt dışında 200-250 lira civarındaydı şu an 130 liraya, Türkiye'de ise 150 liraya bile bulunabiliyor. Tavsiye edilen satış fiyatı 21-25 dolar arası iken her yerde 30 dolar ve üstüne satılıyor. İsterseniz bekleyin size kalmış.
%20 olduğunda telefonu şarja takmak mantıklı bir hareket fakat %20-80 arasında tutmak konusuna bir şey diyemem belki pilin ömrünü uzatabilir ne de olsa her elektronik cihaz gibi bataryaların da bir ömrü var. Bana kalırsa %20 ile %80 arasında tutacağım diye stres yapmaktansa dilediğiniz gibi...
Hiçbir sitede kaynak vs. bulunmuyor. Weibo'dan açıklanmış olsa bile henüz bir çıkış tarihi ve de desteklenen cihaz listesi yok fakat MIUI 10'u göz önüne alırsak Redmi 4 serisine kadar gelebilir diye düşünüyorum.
Türkiye'ye gelenler genellikle exynos oluyor ama yine de yabancı cihazlardan APK alıp yüklenebilir fakat uygulama, cihazın modelini ve kimliğini kontrol ediyorsa o zaman APK üzerinde düzenleme yapılması gerekir.