Yardım A50 mi Redmi Note 7 mi almalıyım ?

Salihtaner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih Taner
Cihazım
Sony Xperia Sp
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xperia
Telefon Modeli
Sony
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
A50 mi Redmi Note 7 mi almalıyım karar veremiyorum yardımcı olur musunuz

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Arkadaşıma geçen ay aldık Türk Telekom hat kullanıyor hiçbir sorunu yok. Global yerine Çin versiyon aldıysanız bir şey diyemem.
Hayır migrosdan global sürüm aldım forumda ki konulara bakabilirsin çoğu kullanıcı yaşıyor

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Arkadaşıma geçen ay aldık Türk Telekom hat kullanıyor hiçbir sorunu yok. Global yerine Çin versiyon aldıysanız bir şey diyemem.

Lite'da iki katı hafıza var ve de 4K çekim yapabiliyor. 2019 yılında telefon alacaksınız ve 4K video çekemeyecek? 1080/60FPS de yok. İşlemcisinin ne kadar kötü olduğunun bir nevi kanıtıdır bu. Bunların dışında A50nin ön cam koruması iki nesil daha geride. Kamera özellikleri daha az. Gövdesi plastik ile karışık cam. GPU olarak da Mali kullanıyor. Bunlara rağmen daha pahalı. Samsung telefon alırsanız sadece en üst modellerine yönelin çünkü alt modellerde saçma sapan kesintiler var çünkü markaya paraya veriyorsunuz.
Lite biz de aldık global kvk garantili olarak cihaz iyi ancak bahsettiğiniz derecede değil hocam özellikleri doğru olabilir ancak ben a50 öneriyorum şahsi fikrim

Oyla:

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
Hayır migrosdan global sürüm aldım forumda ki konulara bakabilirsin çoğu kullanıcı yaşıyor

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Acaba kronik bir sorun olabilir mi? Bizdeki cihazda öyle bir sorun yok çünkü... O zaman arkadaşa garanti olayı sorun olmazsa Mi 9SE öneririm.

Lite biz de aldık global kvk garantili olarak cihaz iyi ancak bahsettiğiniz derecede değil hocam özellikleri doğru olabilir ancak ben a50 öneriyorum şahsi fikrim
Bahsettiğiniz derecede iyi değil derken? Kağıt üzerinde ne yazıyorsa hepsini yapıyor sonuçta cihaz değil mi? Eksiği değil fazlası var. Gerçi biz sadece kendi fikirlerimizi belirtiyoruz konuyu açan arkadaş kendisine hangisi uyarsa onu seçer...

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Mi 8 Lite de genel olarak şebeke problemi mevcut yanlış yönlendirme olmasın saygılar :)

Oyla:

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
Mi 8 Lite de genel olarak şebeke problemi mevcut yanlış yönlendirme olmasın saygılar :)
Dediğim gibi kullanıyoruz ve sorun yaşamadık. İlk parti üretilen cihazlarda olabilir bu bahsettiğiniz sorun.

Oyla:

GizliXiaomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XiaomiGizli
Cihazım
Samsung A20
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Ne A50, ne Redmi Note 7 nede Mi 8 Lite. Redmi Note 7 Pro alın. Veya biraz daha koyup A70 alın ya da ürünleri yelpazelendirmek gerekirse A80 çıktı Samsung'un veya M40 modeli şahsen ülkemize gelirse bu 2 cihazdan birini'de alabilirsiniz M40 2100-2400₺ gibi fiyatla olur diyorlar ülkeye giriş yapınca ancak A80 için 3500-4000₺ civarından bahsediyorlar...

Son düzenleme:
Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
O zaman bilemiyeceğim, haklı olabilirsiniz hocam
Tabiki karar alan kişide hocam,benim kafama a50 yatıyor ancak kıyaslama yapacak olsam o fiyata ne mi 8 lite ne de note 7 ile kıyaslarım Mi 9 SE ile karşılaştırırım yn~~
SAYGILAR...

Oyla:
Üst Alt