emcbobo kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mi 9 se kendi kendine reset atıyor

Merhaba arkadaşlar mi 9 se cihazımı miui 12.5 sürümüne güncellediğim günden beri günde bir kere kendi kendine reset atıyor bu sorunla karşılaşan var mı ?
  2. E

Çözüldü Bootloader süresi

Teşekkürler hocam dikkat ederim.
  3. E

Çözüldü Bootloader süresi

Arkadaşlar poco x3 nfc cihazım için bootloader başvurusu yaptım. Fakat bugün telefonu kapatıp yeniden açmak zorundan kaldım. Bootloader süresi uzamış olma ihtimali var mi ?
  4. E

MIUI 11 Mi 9 SE - EEA Avrupa Kararlı Rom V11.0.9.0.QFBEUXM İndirme Bağlantıları

Cihazda twrp yok orijinal recovery ile yükleyebilitirmiyim ?
  5. E

Türk Telekom Türk Telekom cayma bedeli

elimde sözleşme yok kurulum vs hiç bir ücret ödemedim modem vardı bende dediğiniz gibi kurulum ücreti vs hepsini yansıtıyorlar herhalde
  6. E

aradım onların bile kanundan haberi yok 24 ay sözleşmeniz varsa cayma bedeli isteyebilirler diyor.
  7. E

hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz ?
  8. E

normal şartlarda isteyemezler ama 720 TL de isteyemedikleri için ucuz olanı yansıtıyorlar
  9. E

şuan 60 tl ödüyorum bildiğim kadarıyla tarife fiyatı 100 tl olması lazım ama sorun şu ki verdikleri hizmetin karşılığı 20 tl bile değil yani
  10. E

kalan 6 aylık indirimi yansıtmışlar 18 ay yansıttıklarında 1000 tl gibi bir fiyat çıkar dediler.
  11. E

Türk Telekom evde internet sözleşmemi iptal ettirmek istiyorum fakat 415 tl cayma bedeli istiyorlar. 24 ay sözleşmenin bitmesine 6 ay kaldı kalan 6 ayı ödesem bile 415 den az oluyor. tüketici koruma kanununda 1 yıldan fazla olan sözleşmelerde tüketici istediği zaman sözleşmeyi iptal edebilir...
  12. E

Sohbet İnternet altyapısı

Hocam bina girişinde bi kutu var ordan geliyor herhalde port ankastre vs nasıl oluyor fazla anlamıyorum. Bugün btk ya şikayetçi oldum hemen aradılar ttnetten altyapı çalışması başlatıyoruz diye inşallah bir sonuç çıkar. 1591308975 görüşne yaptım altyapı çalışması başlatıcaz dedi bakalım düzelir...
  13. E

Maalesef hocam büyük ihtimalle dediğiniz gibi oluyor cadde üstü bina ve metroya 300 metre mesafedeyim sanmıyorum ki 10 mbps internet alt yapım var
  14. E

Kendi adresimde sorgulama yapınca 10 mbps görünüyor ttnet de bana en fazla 10 mbps alabilirsiniz demişti fakat binadaki evlerin hızları farklı çıkıyor mesela üst kat 8 mbsp alt kattaki dükkanda 55 mbsp çıkıyor 1591228045 Arayıp soracağım ama net bir bilgi sahibi olduklarını sanmıyorum 10 mbps...
Üst Alt