Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar mi 9 se cihazımı miui 12.5 sürümüne güncellediğim günden beri günde bir kere kendi kendine reset atıyor bu sorunla karşılaşan var mı ?
Arkadaşlar poco x3 nfc cihazım için bootloader başvurusu yaptım. Fakat bugün telefonu kapatıp yeniden açmak zorundan kaldım. Bootloader süresi uzamış olma ihtimali var mi ?
Türk Telekom evde internet sözleşmemi iptal ettirmek istiyorum fakat 415 tl cayma bedeli istiyorlar. 24 ay sözleşmenin bitmesine 6 ay kaldı kalan 6 ayı ödesem bile 415 den az oluyor. tüketici koruma kanununda 1 yıldan fazla olan sözleşmelerde tüketici istediği zaman sözleşmeyi iptal edebilir...
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Şuanda türk telekom ev interneti kullanmaktayım bana verdikleri maksimum hız 10 mbps. Oturduğum binanın altında dükkan vb bir yer var alt yapı sorgulaması yaptığımda 55 mbps internet hızı veriyor hemen üstü benim oturduğum ev neden böyle farklılık var acaba...
Merhaba arkadaşlar mi 9 se cihazıma eea global android 10 güncellemesi geldi dosya boyutu 2.2 gb cihazda twrp yok mi recovery var güncelleme yapsam sıkıntı çıkar mı acaba ?
Arkadaşlar imei atılmış mi 9 se telefonum var bugün twrpden format data yaparak telefonu sıfırladım sıfırlamadan önce *#06# yaptığımda meid numarası ve imei numaraları yazıyordu format data dan sonra meid numarası kayboldu imei numaraları duruyor her hangi bir sorun yaratır mı ?
arkadaşlar twrp üzerinden format data yapmak istiyorum cihazım rootlu format attıktan sonra rootda gider mi twrp silinir mi yardımcı olabilecek va mı ?
Arkadaşlar mi9 se cihazıma root attım bütün uygulamalarda magisk hide çalışıyor ama ne yaptıysam paycell uygulamasında gizleyemedim yardımcı olabilecek var mı ?
Hangi sürümde olduğunuza dikkat edin global de 2 sürüm var eea yani eu Avrupa sürümü bide asıl global olan mi sürümü var buna dikkat edilmesi gerekir bence
Bende eed Avrupa sürümü yüklü global de olsam geçerdim ama verilerim silineceği için güncellemenin gelmesini bekliyorum herhangi bir sorun ile karşılaşıp bildirirseniz bize sevinirim