Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar mi 9 se cihazımı miui 12.5 sürümüne güncellediğim günden beri günde bir kere kendi kendine reset atıyor bu sorunla karşılaşan var mı ?
Arkadaşlar poco x3 nfc cihazım için bootloader başvurusu yaptım. Fakat bugün telefonu kapatıp yeniden açmak zorundan kaldım. Bootloader süresi uzamış olma ihtimali var mi ?
Türk Telekom evde internet sözleşmemi iptal ettirmek istiyorum fakat 415 tl cayma bedeli istiyorlar. 24 ay sözleşmenin bitmesine 6 ay kaldı kalan 6 ayı ödesem bile 415 den az oluyor. tüketici koruma kanununda 1 yıldan fazla olan sözleşmelerde tüketici istediği zaman sözleşmeyi iptal edebilir...
Hocam bina girişinde bi kutu var ordan geliyor herhalde port ankastre vs nasıl oluyor fazla anlamıyorum. Bugün btk ya şikayetçi oldum hemen aradılar ttnetten altyapı çalışması başlatıyoruz diye inşallah bir sonuç çıkar.
1591308975
görüşne yaptım altyapı çalışması başlatıcaz dedi bakalım düzelir...
Kendi adresimde sorgulama yapınca 10 mbps görünüyor ttnet de bana en fazla 10 mbps alabilirsiniz demişti fakat binadaki evlerin hızları farklı çıkıyor mesela üst kat 8 mbsp alt kattaki dükkanda 55 mbsp çıkıyor
1591228045
Arayıp soracağım ama net bir bilgi sahibi olduklarını sanmıyorum 10 mbps...