emcbobo kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mi 9 se kendi kendine reset atıyor

Merhaba arkadaşlar mi 9 se cihazımı miui 12.5 sürümüne güncellediğim günden beri günde bir kere kendi kendine reset atıyor bu sorunla karşılaşan var mı ?
  2. E

Çözüldü Bootloader süresi

Arkadaşlar poco x3 nfc cihazım için bootloader başvurusu yaptım. Fakat bugün telefonu kapatıp yeniden açmak zorundan kaldım. Bootloader süresi uzamış olma ihtimali var mi ?
  3. E

Türk Telekom Türk Telekom cayma bedeli

Türk Telekom evde internet sözleşmemi iptal ettirmek istiyorum fakat 415 tl cayma bedeli istiyorlar. 24 ay sözleşmenin bitmesine 6 ay kaldı kalan 6 ayı ödesem bile 415 den az oluyor. tüketici koruma kanununda 1 yıldan fazla olan sözleşmelerde tüketici istediği zaman sözleşmeyi iptal edebilir...
  4. E

Sohbet İnternet altyapısı

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Şuanda türk telekom ev interneti kullanmaktayım bana verdikleri maksimum hız 10 mbps. Oturduğum binanın altında dükkan vb bir yer var alt yapı sorgulaması yaptığımda 55 mbps internet hızı veriyor hemen üstü benim oturduğum ev neden böyle farklılık var acaba...
  5. E

Çözüldü Mi 9se eea global android 10

Merhaba arkadaşlar mi 9 se cihazıma eea global android 10 güncellemesi geldi dosya boyutu 2.2 gb cihazda twrp yok mi recovery var güncelleme yapsam sıkıntı çıkar mı acaba ?
  6. E

Yardım Mi9 se rom yükleme

Arkadaşlar Xiaominin sitesinde yayınladığı romu twrp üzerinden yükleyebilirmiyim yoksa sadece mi recovery ile mi yükleniyor
  7. E

Yardım Meid numarası

Arkadaşlar imei atılmış mi 9 se telefonum var bugün twrpden format data yaparak telefonu sıfırladım sıfırlamadan önce *#06# yaptığımda meid numarası ve imei numaraları yazıyordu format data dan sonra meid numarası kayboldu imei numaraları duruyor her hangi bir sorun yaratır mı ?
  8. E

Yardım twrp

arkadaşlar twrp üzerinden format data yapmak istiyorum cihazım rootlu format attıktan sonra rootda gider mi twrp silinir mi yardımcı olabilecek va mı ?
  9. E

Çözüldü Root var, Paycell açılmıyor (çözüldü)

Arkadaşlar mi9 se cihazıma root attım bütün uygulamalarda magisk hide çalışıyor ama ne yaptıysam paycell uygulamasında gizleyemedim yardımcı olabilecek var mı ?
  10. E

MIUI 11 [Android 9] Mi 9 SE Global Stabil V11.0.4.0 PFBMIXM indirme bağlantısı

Güncellemeyi deneyen arkadaşlar ultra pil tasarrufu gelmiş mi bakabilir mi ?
  11. E

Hangi sürümde olduğunuza dikkat edin global de 2 sürüm var eea yani eu Avrupa sürümü bide asıl global olan mi sürümü var buna dikkat edilmesi gerekir bence
  12. E

Wipe yaptınız mı yoksa direk kurdunuz mu ?
  13. E

Nasıl yüklediniz hocam twrp ile mi ?
  14. E

Bende eed Avrupa sürümü yüklü global de olsam geçerdim ama verilerim silineceği için güncellemenin gelmesini bekliyorum herhangi bir sorun ile karşılaşıp bildirirseniz bize sevinirim
  15. E

Hocam beta ya kayıt olmuşmuydunuz siz ?
Üst Alt