Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bildiğiniz üzere mi12t pro çıktı. 120watt ile birlikte. Ben sürekli pubg oynayan biriyim. Görüntü kalitesi olsun veya 4 saat oyundan sonra 1 saat süre şarj beklemem olsun cihazdan soğumaya başladım. Pubg için düzgünleştirme çok berbat gelmeye başladı. 12t proya geçmeyi düşünüyorum...
Merhabalar, xioami mi10t pro kullanıyorum. Pubg içinde grafik ayarlarında 4x düzgünleştirme aktif olmuyor. Bunu aktifleştirmenin bir yolu varmı yada telin modelini pubgye farklı göstererek aktifleştirmek için magisk modül vs.
Merhaba arkadaşlar, telefonumda wifi internet yok gösteriyor. Fakat internet aktif şekilde çalışıyor. Fotoğraf yükleme uygulamaları ve chromeda bu yüzden internet yok olarak algılıyor. Sebebi ne olabilir?
Merhaba, bir uygulamayı cihazdan tamamen nasıl silebiliriz. Örnek veriyorum; ios cihazlarda getir uygulamasını ayarlar saklama alanından sildiğinizde ve getir uygulamasını tekrar yüklediğinizde cihaza ilk defa yükleniyormuş olarak algılıyor. Fakat android cihazda sil yükle yaptığımda daha önce...
Merhaba arkadaşlar, magisk 24.3 sürümü yüklü. Magiski yapıkredi bankasından gizlemeye çalışıyorum fakat gizlenmiyor. Yanındaki tiki işaretliyorum fakat tik geri kalkıyor. Aynı durum google hizmetleri çerçevesi içinde geçerli. Hatta 2 gün evvel eft yapmaya çalıştığımda hesabı kilitlediler...
Arkdaşlar hepinize merhabalar, kullanan arkadaşlarımız bilir eu romda daha önce bir uygulamanın yüklü uygulamalar hakkında bilgi alma iznini kapatabiliyorduk. Fakat eu rom destek kesilince malesef global kullanmak zorunda kaldım ve global romda bu izne müdahale etmemize izin verilmiyor. Eu rom...
Arkadaşlar güncelledikten ve yeniden adlandırdıktan sonra isimlendirme yerine başka yükleyip ona verdiğim ismi koyuyor. Yani iki tane magisk oluyor. Sebebi nedir.?
Arkadaşlar pubg grafik olarak akıcı-aşırı destekliyordu. Yüksek seste destekliyordu. Pubgyi sildim ve baştan yükledim. Şuanda akıcı-aşırı yüksek destekliyor ve yüksek ses yakında kullanılabilir olacak diyor. Ne ile alakalı bir durum olabilir.
Arkadaşlar merhaba,
Cihazımdan arama yaptığım zaman çoğu zaman ses karşı tarafa gitmiyor. Ses kaydını açtığımda herhangi bir sorun yok. Ne zaman açsam çalışıyor. Fakat aramalarda sıkıntı yaşıyorum. Akşam güncel yazılımı attım yine aynı. Sorunu anlayamadım. Yardım edebilecek olan var mı...
Arkadaşlar merhaba cihazımın qnc yedeğini alarak pixel rom attım. İmei ve mac adresi gitti. Pixel romlarda diag moda girilmiyor. Qnc yi geri yükleyebilmem için yardım edebilecek biri varmı. Orjinal romu yüklediğimdede wifiye bağlanmadığı için aktivasyon şifresini girsemde o kısmı geçemiyorum.
Arkadaşlar cihazımı android 10 a güncelledim. Cihazım rootlu. Fakat aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi izin ver butonu çerçevesi etrafı oval değil kare olarak gözüküyor ve anamenüdeki uygulama üzerine basılı tuttuğumda kaldır butonu çıkmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar android 10 güncellemesini yapmasını önlemek için veya güncelleme arattırıldığında bulmaması için kendi ayarları dışında bi mod veya yöntem varmı.