Dream051 kullanıcısının son içeriği

1. Dream051

Haber MIUI11 Uygulama Çekmecesi

Xiaomi, MIUI 11'deki hisse senedi başlatıcısında çok ihtiyaç duyulan değişiklikleri yapıyor. Bu ayın başlarında, şirketin MIUI Başlatıcısı'na bir uygulama çekmecesi ve uygulama kısayolları eklediğini öğrendik . Bu özellik, geçen yılki POCO F1'de varsayılan başlatıcı olarak piyasaya sürülen POCO...
  2. Dream051

Yardım Xiaomi redmi note 7 hala MIUI 11 GELMEDİ...

Sağolun hocam,bende iyi ki ilk sunulduğu zaman direk yapmışım,ama güncellemeyi verip geri çekmesini hala çözemedim.
  3. Dream051

Yardım Xiaomi redmi note 7 hala MIUI 11 GELMEDİ...

Hocam Meksika sürümü 11.0.4.0 mü ?
  4. Dream051

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

hocam sağlık olsun, bildirim sorunu düzelmiş sarj sorunuda düzelmiş.
  5. Dream051

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

hocam bende güncellemeyi yeni yaptım şuan bir problem göremedim. Cihaz:Redmi Note 7
  6. Dream051

MIUI 11 Redmi Note 7 MİUİ 11 Geldi!!!

Redmi Note 7 Sonunda MİUİ 11 Aldı
  7. Dream051

Haber Mi Gaming Laptop 2019

Tasarım açısından, Mi Gaming Laptop 2019, geçen yıl tanıtılan orijinal Mi Gaming Laptop'la aynı görünüyor.Her iki tarafta da dört adet USB 3.0, tam boyutlu HDMI 2.0, Gigabit Ethernet ve 3,5 mm kulaklık ve mikrofon jakları içeren bir dizi portla birlikte ısı delikleri var. Ayrıca, makinede SD...
  8. Dream051

Haber Xiaomi Redmibook Geliyor!

hocam nasıl uygun görürseniz,haber buldukça paylaşmaya devam edeceğim.
  9. Dream051

tabiki hocam angel~~
  10. Dream051

Xiaomi, Çin'deki Redmi 8 ve Redmi 8A bütçeli akıllı telefonlarını sundu. Üretici yeni cihazları açıkladı: 5G destekli Redmi K30 ve Redmi markasının yeni bir dizüstü bilgisayarı. Dizüstü bilgisayarın resmi adı açıklanmadı. Onaylanan bilgilere göre, dizüstü bilgisayar AMD Ryzen işlemci...
  11. Dream051

Sohbet Vefat

Allah Rahmet Eylesin Hocam.
  12. Dream051

Soru Redmi Note 7

Telefonumun sürümü MIUI Global 10.3.10,bölgeyi Meksika yapınca 10.3.12 güncellemesi geliyor bu güncellemeyi yaparsak bi sıkıntı olur mu ?
  13. Dream051

Tema İOS Black v11

Elinize Sağlık Hocam.clap~~
  14. Dream051

Yardım Resmi not 7 MIUI 11 Güncelleme Sonrası Hata

hocam sürümünüz global kararlı mı ?
Üst Alt