Denizbrs12 kullanıcısının son içeriği

1. Denizbrs12

Yardım Yeni Batarya Yavaş Şarj Oluyor

Selam Geçenlerde Batarya Sistigi İçin Yeni Batarya taktırdım fakat bu batarya eskisine göre biraz fazla ısınıyor ve yavaş Şarj oluyor Batarya yeni oldugundan olabilir mi ? (Şarjda kullanırken ortalama 4 dakikada 1 yükselirken şarjda kullanmazsam 1.5 dakikada 1 yukseliyor) Kullandığım Şarj...
  2. Denizbrs12

Yardım Kötü Video Performansı

Arkadaşlar stock kamera ile video çekerken video performansı çok kötü görünüyor sadece benim cihazda olan bir sorun mu çok piksel ve bı mesafe sonra çamur gibi görüntü veriyor çözüm Google camera olabilir mi ?
  3. Denizbrs12

Sohbet Redmi note 7 2022 kullanıcı yorumu

2019dan bugüne kullandım. Ve kullanmaya devam ediyorum. Sizce performansı nasıl benim tespitlerimce. -Pubg tarzı ağır oyunlar oynanmaz. -Kamera performansinda ara sıra sorunlar çıkıyor donma kasma gibi. -Pil bazen çok hızlı gidiyor özellikle fotoğraf ve oyun oynarken su gibi gidiyor. Günlük...
  4. Denizbrs12

Yardım Pil çok hızlı tükeniyor ufak tüyolar var mı ?

MIUI 12.5 ten beri şarj su gibi akıyor gidiyor. Ufak tüyolar bulan arkadaşlar yazabilir mi
  5. Denizbrs12

Yardım Kameranın kasma donma ve aşırı ram yemesi gibi sorunları

Kamera uygulaması bazen aşırı saçma şekilde anlık donuyor ve kasmalar yapıyor. Ve kalan ram miktarı olarak 500mb ram bile görülüyor kamera uygulamasındayken. Bunu nasıl cozebilirim. Surum mu dusurmeliyim yoksa kamera uygulamasına magiskten ayar mi cekmeliyim
  6. Denizbrs12

Yardım Magiskten eski MIUI kamerayı nasıl kurarım ?

MIUI 12 ile iyice mahvolan kamera uygulamasını magiskten eski kamera zipi ile düzeltebilir miyim ?
  7. Denizbrs12

Yardım Miui 13 Port Romu güncel nerden bulurum

Merhaba su an MIUI 13.0.4.0 sürümünü kullanıyorum. Ama daha güncel sürümleri varmış YouTubedaki hindistanlilara guvenemedim. MIUI 13 port nerden bulurum bilen varsa yardım edebilir mi
Üst Alt