Sohbet Redmi note 7 2022 kullanıcı yorumu

Denizbrs12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DenizBarisJ
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
İşsiz
Konular
7
2019dan bugüne kullandım. Ve kullanmaya devam ediyorum. Sizce performansı nasıl benim tespitlerimce.
-Pubg tarzı ağır oyunlar oynanmaz.
-Kamera performansinda ara sıra sorunlar çıkıyor donma kasma gibi.
-Pil bazen çok hızlı gidiyor özellikle fotoğraf ve oyun oynarken su gibi gidiyor. Günlük kullanımda fazla zorlamazsaniz 1 günü çıkarıyor
-Tasarimi gayet güzel kamera ciziklere karşı aşırı korumasız kılıfı kamerayı koruyacak şekilde alırsanız güzel olur
-Hoparlor performansı hala yeterli
-Ekran güneş altında maalesef yetersiz.
-Ozellikle ahize sesi dış mekanlarda aşırı yetersiz bu benim cihazımla alakalı sorun olabilir diye düşündüm ama başka sorun yaşayanları da gördüm. Kronik sorun olabilir
-Ghost screen vardı ama 1 yıldır yok. Nasıl geçti bilmiyorum sormayın :D
-Kamera performansina ek olarak video kalitesi kapalı alanlarda berbat durumda son güncellemelerle daha da beter duruma gelmiş durumda. Dış mekanlarda denedim yeterli durumda.
Bu kadar eklemek veya sormak istedikleriniz varsa yazın tartışalım

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Bana göre redmi serisinin efsane ve tutulmuş cihazlarından biriydi bende biraz kullanıp geri satmıştım.

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Ahize sesi bazı modellerde yüksek bazılarında yetersiz geliyor, sebebini çözemedim. Operatör kaynaklı da olabilir, mesela Turkcell takılıyken daha az, Turk Telekom takılıyken daha yüksek geliyor ses. (İki farklı cihazda)
Arayüz kasmalarını xiaomi eu ile hallettim sanırım, daha yeni globalden geçtim ama önümüzdeki zaman gösterecek. Donanım olarak çok kötü olmasa da yazılım desteği ve ince ayar şart bu cihaza.
Ghost screen olayını standart kontrasta ayarlayıp %90 azaltabiliyorsunuz (Tianma panellerde). Diğer panellerde (Shenchao) zaten ghost screen yok denecek kadar az.

Sniperwars

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi note 7
Konular
2
Ahize sesi bazı modellerde yüksek bazılarında yetersiz geliyor, sebebini çözemedim. Operatör kaynaklı da olabilir, mesela Turkcell takılıyken daha az, Turk Telekom takılıyken daha yüksek geliyor ses. (İki farklı cihazda)
Arayüz kasmalarını xiaomi eu ile hallettim sanırım, daha yeni globalden geçtim ama önümüzdeki zaman gösterecek. Donanım olarak çok kötü olmasa da yazılım desteği ve ince ayar şart bu cihaza.
Ghost screen olayını standart kontrasta ayarlayıp %90 azaltabiliyorsunuz (Tianma panellerde). Diğer panellerde (Shenchao) zaten ghost screen yok denecek kadar az.
Ahize sesi genelde hoparlör üzerindeki ızgaraların tıkanması sebebiyle düşüyor diye biliyorum. Çiğnenmiş sakız ile temizledim faydası oldu.
Xiaomi eu henüz denemedim bayram sebebiyle pek vaktim yok birkaç gün sonra eu geçicem. Sonuçlarını ve hangi sürümü kullandığınızı yazarsanız memnun olurum.
Ghost screen için okuma modu açık kullanıyorum bende % 90 oranında azalıyor ve şuan global sürüm yüklü.

Edit: son 2 haftadır arka kapakta atma başladı , sanırım batarya şişiyor. Kapağa zarar gelmeden değiştirmem gerekli, batarya tavsiyesi olan varsa faydası olur .

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Ahize sesi genelde hoparlör üzerindeki ızgaraların tıkanması sebebiyle düşüyor diye biliyorum. Çiğnenmiş sakız ile temizledim faydası oldu.
Xiaomi eu henüz denemedim bayram sebebiyle pek vaktim yok birkaç gün sonra eu geçicem. Sonuçlarını ve hangi sürümü kullandığınızı yazarsanız memnun olurum.
Ghost screen için okuma modu açık kullanıyorum bende % 90 oranında azalıyor ve şuan global sürüm yüklü.

Edit: son 2 haftadır arka kapakta atma başladı , sanırım batarya şişiyor. Kapağa zarar gelmeden değiştirmem gerekli, batarya tavsiyesi olan varsa faydası olur .
Sakız olayını biliyorum, bir kere denemiştim epey kiri temizlemişti. Xiaomi.eu 12.5.3.0 Stabil kullanıyorum, ilk seferinde 12.5.7.0 kurdum ancak birkaç tane can sıkan hatasını gördüm, o yüzden bir öncekine (12.5.3.0) geçtim, şu an tema mağazasının çince olması dışında bir sorunla karşılaşmadım.

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
xiaomi tarafında ilk aldığım modellerden birisi çıktığı senenin efsaneseydi çok kahrımı çekti emektar şu an annem kullanıyor batarya dışında gerçekten performansı şu an çıkan samsung modellere göre çok çok iyi ne varsa eski de var gerçekten tavsiyem güncellemeyin arkadaşlar elimde ki note 9s cihazı 2 yıldır güncellemiyorum her sürümde kronik bi sorun var eski cihaz eski sürümde kalmalı olduğumuz çağa ayak uyduramaz 😂😂😂 twrp ya da işletim sistemi hakkında sorusu olan yazabilir seve seve yardımcı olurum

Denizbrs12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DenizBarisJ
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
İşsiz
Konular
7
Bende de arka kapak çok az şişti. Bataryanın değişme zamanı geldi demek

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
xiaomi tarafında ilk aldığım modellerden birisi çıktığı senenin efsaneseydi çok kahrımı çekti emektar şu an annem kullanıyor batarya dışında gerçekten performansı şu an çıkan samsung modellere göre çok çok iyi ne varsa eski de var gerçekten tavsiyem güncellemeyin arkadaşlar elimde ki note 9s cihazı 2 yıldır güncellemiyorum her sürümde kronik bi sorun var eski cihaz eski sürümde kalmalı olduğumuz çağa ayak uyduramaz 😂😂😂 twrp ya da işletim sistemi hakkında sorusu olan yazabilir seve seve yardımcı olurum

Kesinlikle katılıyorum.

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Bende aynı şekilde 2019'den kullanıyorum ve kullanmayada devam edicem. Note 7'den sonra 4 model daha çıktı Note 8,9,10,11 ve gördüğüm kadarıyla hepsinde bir sorun oluyor çıktığı günden beri, özellikle 8 ve 9. Sağolsun benim cihaz beni bir defada olsun üzmedi. Ne bir brick ne başka birşey. Hâlâ daha gıcır gıcır çalışıyor. 1 haftadır aosp rom kurdum (Derpfest) şuanda da paşa paşa kullanıyorum.

Hocam firmanın kendi sunduğu güncellemeyi yüklemezsek sorun olmaz. Note 7 için son güncelleme 12.5.7 Android 10 oldu ve kullanan kimse memnun değil, bende Miui kullandığım zaman 12.0.3 kullanıyordum. Yani haklısınız eski cihaz eski sürümde kalmalı. Ama şuanda farklı bir rom'la Android 12 kullanıyorum, Android 10 Miui dan daha çok performans veriyor. Anlayacağınız aslında sorun telefonun donanımında değil. Xiaominin sunduğu güncelleme sorunlu.

Son düzenleme:

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Bende aynı şekilde 2019'den kullanıyorum ve kullanmayada devam edicem. Note 7'den sonra 4 model daha çıktı Note 8,9,10,11 ve gördüğüm kadarıyla hepsinde bir sorun oluyor çıktığı günden beri, özellikle 8 ve 9. Sağolsun benim cihaz beni bir defada olsun üzmedi. Ne bir brick ne başka birşey. Hâlâ daha gıcır gıcır çalışıyor. 1 haftadır aosp rom kurdum (Derpfest) şuanda da paşa paşa kullanıyorum.

Hocam firmanın kendi sunduğu güncellemeyi yüklemezsek sorun olmaz. Note 7 için son güncelleme 12.5.7 Android 10 oldu ve kullanan kimse memnun değil, bende Miui kullandığım zaman 12.0.3 kullanıyordum. Yani haklısınız eski cihaz eski sürümde kalmalı. Ama şuanda farklı bir rom'la Android 12 kullanıyorum, Android 10 Miui dan daha çok performans veriyor. Anlayacağınız aslında sorun telefonun donanımında değil. Xiaominin sunduğu güncelleme sorunlu.
Hocam eu 12.5.7 çok sorunlu bir rom, bizzat dün deneyerek gördüm ve eu 12.5.3'e geçtim, şu an tema mağazasının çince olması dışında gayet memnunum, akıcı çalışıyor. MIUI kullanmak isterseniz aklınızda olsun.

Üst Alt