- Adım
- DenizBarisJ
- Cihazım
- Redmi Note 8Pro
- Meslek
- İşsiz
- Konular
- 7
2019dan bugüne kullandım. Ve kullanmaya devam ediyorum. Sizce performansı nasıl benim tespitlerimce.
-Pubg tarzı ağır oyunlar oynanmaz.
-Kamera performansinda ara sıra sorunlar çıkıyor donma kasma gibi.
-Pil bazen çok hızlı gidiyor özellikle fotoğraf ve oyun oynarken su gibi gidiyor. Günlük kullanımda fazla zorlamazsaniz 1 günü çıkarıyor
-Tasarimi gayet güzel kamera ciziklere karşı aşırı korumasız kılıfı kamerayı koruyacak şekilde alırsanız güzel olur
-Hoparlor performansı hala yeterli
-Ekran güneş altında maalesef yetersiz.
-Ozellikle ahize sesi dış mekanlarda aşırı yetersiz bu benim cihazımla alakalı sorun olabilir diye düşündüm ama başka sorun yaşayanları da gördüm. Kronik sorun olabilir
-Ghost screen vardı ama 1 yıldır yok. Nasıl geçti bilmiyorum sormayın
-Kamera performansina ek olarak video kalitesi kapalı alanlarda berbat durumda son güncellemelerle daha da beter duruma gelmiş durumda. Dış mekanlarda denedim yeterli durumda.
Bu kadar eklemek veya sormak istedikleriniz varsa yazın tartışalım
-Pubg tarzı ağır oyunlar oynanmaz.
-Kamera performansinda ara sıra sorunlar çıkıyor donma kasma gibi.
-Pil bazen çok hızlı gidiyor özellikle fotoğraf ve oyun oynarken su gibi gidiyor. Günlük kullanımda fazla zorlamazsaniz 1 günü çıkarıyor
-Tasarimi gayet güzel kamera ciziklere karşı aşırı korumasız kılıfı kamerayı koruyacak şekilde alırsanız güzel olur
-Hoparlor performansı hala yeterli
-Ekran güneş altında maalesef yetersiz.
-Ozellikle ahize sesi dış mekanlarda aşırı yetersiz bu benim cihazımla alakalı sorun olabilir diye düşündüm ama başka sorun yaşayanları da gördüm. Kronik sorun olabilir
-Ghost screen vardı ama 1 yıldır yok. Nasıl geçti bilmiyorum sormayın
-Kamera performansina ek olarak video kalitesi kapalı alanlarda berbat durumda son güncellemelerle daha da beter duruma gelmiş durumda. Dış mekanlarda denedim yeterli durumda.
Bu kadar eklemek veya sormak istedikleriniz varsa yazın tartışalım