deniz_siyahi kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Redmi Note 8 Hayalet Ekran Sorunu

redmi note 8 bi uygulamadan çıktığımda ekranda uygulama izi kalıyor.... müşteri hizmetleri ilgilenmiyor...!!!!!
  2. D

Diğer Xiaomi Telefonlar Çok Çabuk Bozuluyor...

Hiç bu kadar dandik bi telefon görmedim...hergün bi sorun çıkıyor bu xiaomi telefonlarında.. ya hoparlör bozuluyor ya ekranda dalgalanma oluyor yada donup öyle kalıyor.. size tavsiyem xiaomi diğil samsung yada iphone tercih edin.. çünkü xiaomi çok dandik bi telefon.. huawei bile daha sağlam...
  3. D

Yardım Fabrika Ayarlarına Sıfırlamada Google Hesap Şifresi İstiyor... Şifremi Unuttum

Fabrika ayarlarına sıfırladım ancak benden google oturum açma şifresi istiyor adımları geçemiyorum.... yardımm???
  4. D

Soru Redmi Note 8 Tek Qcn Dosyası İle Birden Fazla Redmi Note 8 Cihaza Kopayalayabilir Miyim..?

Arkadaşlar şöyle bi sorum olacak... şimdi elimde 1 tane redmi note 8 qcn dosyası var bu 1 tane qcn dosyasını kendi telefonuma attım qpst programı ile.. bu qcn dosyasını başka redmi note 8 cihazlara atabilir miyim yani sadece 1 tane qcn dosyası birden fazla redmi note 8 cihazlarda çalışır mı...
  5. D

Çözüldü Redmi Note 8 Batarya Çabuk Bitme Sorunu Çözümü...

Arkadaşlar MIUI 12 güncellemesi ile birlikte bi çok kişi şarjın hızlı bittiğinden şikayetçi... ŞİMDİ SİZLERE SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ ANLATACAM... ayarlar'a geliyoruz, telefon hakkında'ya tıklıyoruz, sistem güncellemeye geliyoruz, şimdi burda sol en üstte 3 tane nokta var ona tıklayıp en son paketi...
Üst Alt