Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi Türkiye, Xiaomi Redmi Note 9 Pro ve Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın Türkiye lansmanını gerçekleştirdi. Böylece Redmi Note 9 Pro'nun fiyatı ve Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın fiyatı belli oldu.
Xiaomi Türkiye günler önce 15 Mayıs günü (bugün) yapacağı Türkiye lansmanının duyurusunu yapmıştı. Bu...
Mİ A3
Android One
EEA Avrupa Kararlı Rom V11.0.2.0.QFQEUXM
OTA Rom ve Fastboot Rom İndirme Bağlantısı
[ Android 10 ]
Öncelikle pegasusline Arkadaşımıza teşekkür edelim Avrupa rom linkini o paylaştı ben düzenleyip sizlere sunuyorum
Ota Rom Linki
Recovery Rom Linki
Fastboot Rom...
Son gelen Android 10 güncellemesinden sonra ayarlara girdiğimiz zaman belki çoğu insanı rahatsız etmez ama beni çok rahatsız etmişti ve ısrarla bunu kapatmak için patch gelmedi işte size anlatacağım yöntemle öneriler artık tamamen kapatılıyor ve sinir olmuyorsunuz öncelikle belirteyim konu...
Arkadaşlar SD çözünürlük sorunu yaşayan arkadaşlar aşağıdaki dosyayı TWRP ile flaşlasın L3 SD olan yürütme özellikleri L1 HD olarak güncellenecek dosya sadece MİUİ rom da denenmiştir.Kurduktan sonra hala yürütme özellikleri sd gözüküyorsa uygulama ayarlarından netfilix bulun ve veriyi temizle...
Daha önce TWRP kurulduğunu varsayıyorum.
TWRP ekranında reboot tuşuna basıp "slot A" ya basın ve reboot recovery'e dokunun. Tekrar TWRP ekranı geldiğinde reboot tuşuna basıp aktif slotun "A" olarak göründüğünden emin olun. A slotu aktifse geri tuşuna basıp aşağıdaki linkten recovery romu...
Merhaba arkadaşlar tekrar kaşınıza bir rehberle çıktım. Bu rehber sayesinde benim gibi telefonlarını android 10 olan arkadaşlar bir şekilde android 9 dönmek istiyorlar ya da MIUI rom kurmak istiyorlar işte bu rehber tam size göre . Xiaomi 3. defa Android güncellemesini geri çekince ben dahil...
Evet arkadaşlar firma rekora koşuyor xiaomi bilindiği üzere iki android güncellemesini geri çekmişti iüçüncü ve son yayınlanan
guncellemede 11.0.11 android 10 güncellemesi de geri çekildi bu konu hakkındaki görüşleriniz nedir.
Kaynak:
Merhaba arkadaşlar parmak izini açmak için parmağımızı koyduğumuz zaman animasyon çıkıyordu işte bu animasyonu kaldırarak hem şarj hemde açılış sürecindeki hızı fark edeceksiniz telefonun rootlu olmasına gerek yok.
--- Kurulum ---
1- Uygulamayı yükleyin
2- Uygulamayı açın +Add new setting...
Arkadaşlar merhaba Mayıs ayında çıkan en son güncelleme gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz Fastboot rom olup orjinal stok romdur.Açıkca söylemek gerekirse Mİ A3 geri çekilen güncellemelerden çok daha stabil ve çok daha iyi.
Arkadaşlar cihaza custom rom atmak istedim akabinde bootloder kilidini açtım fakat custom rom atmayı beceremedim ve tekrar mi flash tool aracı ile en son android 9 10..3.16 sürümünü clean_all yaparak yükledim bootloder kilidini nasıl tekrar kapatabilirim.
Arkadaşlar merhaba cihazı aldığımda global sürüm yüklüydü akabinde bl kilidini açıp mi flash tool ile endonezya rom yükledim flas all seçeneğini seçip, şimdi tekrar mi flas tool ile endonezya romdan global roma geçmek istiyorum. Bu sefer flas and lock seçeneğini işaretleyip flaşlasam telefon...