deluciaa kullanıcısının son içeriği

1. deluciaa

Haber Xiaomi Redmi Note 9 Pro ve Xiaomi Mi Note 10 Lite Türkiye'de! İşte Türkiye fiyatları

Xiaomi Türkiye, Xiaomi Redmi Note 9 Pro ve Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın Türkiye lansmanını gerçekleştirdi. Böylece Redmi Note 9 Pro'nun fiyatı ve Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın fiyatı belli oldu. Xiaomi Türkiye günler önce 15 Mayıs günü (bugün) yapacağı Türkiye lansmanının duyurusunu yapmıştı. Bu...
  2. deluciaa

Rom [Android One] [Android 10] - EEA Avrupa Kararlı 11.0.2.0 OTA Rom ve Fastboot Rom İndirme Bağlantısı

Mİ A3 Android One EEA Avrupa Kararlı Rom V11.0.2.0.QFQEUXM OTA Rom ve Fastboot Rom İndirme Bağlantısı [ Android 10 ] Öncelikle pegasusline Arkadaşımıza teşekkür edelim Avrupa rom linkini o paylaştı ben düzenleyip sizlere sunuyorum Ota Rom Linki Recovery Rom Linki Fastboot Rom...
  3. deluciaa

Rehber Android 10 Öneriler Kapatma Root Gerektirmez

Son gelen Android 10 güncellemesinden sonra ayarlara girdiğimiz zaman belki çoğu insanı rahatsız etmez ama beni çok rahatsız etmişti ve ısrarla bunu kapatmak için patch gelmedi işte size anlatacağım yöntemle öneriler artık tamamen kapatılıyor ve sinir olmuyorsunuz öncelikle belirteyim konu...
  4. deluciaa

Mod MİUİ 11 v20.3.26 R2 Netfilix L1 HD Fix

Arkadaşlar SD çözünürlük sorunu yaşayan arkadaşlar aşağıdaki dosyayı TWRP ile flaşlasın L3 SD olan yürütme özellikleri L1 HD olarak güncellenecek dosya sadece MİUİ rom da denenmiştir.Kurduktan sonra hala yürütme özellikleri sd gözüküyorsa uygulama ayarlarından netfilix bulun ve veriyi temizle...
  5. deluciaa

Rom Android 10 / Nisan / V11.0.14.0.QFQMIXM

Daha önce TWRP kurulduğunu varsayıyorum. TWRP ekranında reboot tuşuna basıp "slot A" ya basın ve reboot recovery'e dokunun. Tekrar TWRP ekranı geldiğinde reboot tuşuna basıp aktif slotun "A" olarak göründüğünden emin olun. A slotu aktifse geri tuşuna basıp aşağıdaki linkten recovery romu...
  6. deluciaa

MİUİ Rom Tema Kurulumu Muhteşem Temalar

--- MİUİ Rom kurulu Mİ A3 cihazlarda mtz uzantılı tema kurulumunu anlatacağım --- 1- Öncelikle Temalar.rar Dosyasını indirin 2- Rar şifresi miuiturkiye.net 3- İndirdikten sonra rar dosyasını çıkartın ve içindeki mtz uzantılı temaları telefonunuzun dahili belleğine atın 4- Daha sonra...
  7. deluciaa

Haber Sokağa Çıkma Yasağı [ Tekrar ]

Arkadaşlar merhaba sokağa çıkma yasağı bu hafta sonunda tekrar uygulanacak Sn. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan canlı açıkladı.
  8. deluciaa

Rehber MIA3 MIUI Fastboot Flasher [ Android 10 Downgrade 9 ]

Merhaba arkadaşlar tekrar kaşınıza bir rehberle çıktım. Bu rehber sayesinde benim gibi telefonlarını android 10 olan arkadaşlar bir şekilde android 9 dönmek istiyorlar ya da MIUI rom kurmak istiyorlar işte bu rehber tam size göre . Xiaomi 3. defa Android güncellemesini geri çekince ben dahil...
  9. deluciaa

Haber Android 10 Geri Çekildi

Evet arkadaşlar firma rekora koşuyor xiaomi bilindiği üzere iki android güncellemesini geri çekmişti iüçüncü ve son yayınlanan guncellemede 11.0.11 android 10 güncellemesi de geri çekildi bu konu hakkındaki görüşleriniz nedir. Kaynak:
  10. deluciaa

Rehber Parmak İzi Animasyonu Kaldırın [ Çok Hızlı Açılıyor ]

Merhaba arkadaşlar parmak izini açmak için parmağımızı koyduğumuz zaman animasyon çıkıyordu işte bu animasyonu kaldırarak hem şarj hemde açılış sürecindeki hızı fark edeceksiniz telefonun rootlu olmasına gerek yok. --- Kurulum --- 1- Uygulamayı yükleyin 2- Uygulamayı açın +Add new setting...
  11. deluciaa

Rom [Fastboot ROM] Stok Android 10 QFQMIXM Global Sürekli Güncel

Arkadaşlar merhaba Mayıs ayında çıkan en son güncelleme gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz Fastboot rom olup orjinal stok romdur.Açıkca söylemek gerekirse Mİ A3 geri çekilen güncellemelerden çok daha stabil ve çok daha iyi.
  12. deluciaa

Yardım Bootloder Kilitleme

Arkadaşlar cihaza custom rom atmak istedim akabinde bootloder kilidini açtım fakat custom rom atmayı beceremedim ve tekrar mi flash tool aracı ile en son android 9 10..3.16 sürümünü clean_all yaparak yükledim bootloder kilidini nasıl tekrar kapatabilirim.
  13. deluciaa

Soru Bootloader Kilidi

Arkadaşlar merhaba cihazı aldığımda global sürüm yüklüydü akabinde bl kilidini açıp mi flash tool ile endonezya rom yükledim flas all seçeneğini seçip, şimdi tekrar mi flas tool ile endonezya romdan global roma geçmek istiyorum. Bu sefer flas and lock seçeneğini işaretleyip flaşlasam telefon...
Üst Alt