CumhurK kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım bluetooth ve quickshare yeniden başlaması

Selam arkadaşlar, 13t pro kullanıyorum. rus rom yüklü.(1.0.9 ve güncelleme geldi, 1.0.11) bir süre önce imei onarım yaptırdım. Sorunum mobil veriden wifi ye geçtiğimde bluetooth ve quickshare kapanıp açılıyor. wifi ler arası geçiş hızlı olursa etkilenmiyor ama geçiş biraz uzun sürerse onda da...
  2. C

Yardım En sağlıklı sürüm ve Bluetooth kopması

selam, bluetooth konusunda birşey kontrol etmeni rica etsem. (bende 13t oro da bir sorun yaşıyorum ad benzer mi diye araştırıyorum) ben mobil internetten wifi ye geçerken veya wifi ağları değişirken bluetooth ve quick share özelliklerim kapanıp açılıyor. acaba sende de o şekilde mi?
  3. C

HyperOS Xiaomi 13T Pro (corot) - Rusya Kararlı - OS1.0.9.0.UMLRUXM

Selam arkadaşlar, Rus 1.0.8 den oromatik gunceleme geldi ve 1.0.9 a geçiş yaptım. Ama 1.0.8 de ve 1.0.9 da wifi bağlantısı koptugunda, wifi bağlantısı değiştiğinde veya wifiye baglandiginda Bluetooth bağlantım kopuyor, sonra tekrar bağlanıyor cihazlara.( Kulaklık ve saate) Bir türkü bu sorunu...
  4. C

Yardım Nevigasyon tuşu

Ekranın alt tarafı düzgün çalışıyor değil mi? Yani düşme vs fiziksel olmasın da. Bir de navigasyon tuşlarını kapatarak hareketler ile deneyin isterseniz. Eğer hareketlerde de aynısını yapıyorsa format ilk seçenek gibi duruyor.
  5. C

Yardım Nevigasyon tuşu

Selam, bozuldudan kastınız nedir? Yok mu oldular veya yer mi değiştiler?
  6. C

Soru Batarya önerisi

Selam, batarya konusunda bir kaç farklı konu var. Ama ortak sonuç şu şekilde. Tam uyumlu ( 27w uyumlu) batarya yok, MI 9T için batarya var o da 18w desteği var. kapasite aynı. zaten kutudan çıkan şarj cihazı da 18w destekli. eğer onu kullanıyorsan hiçbir sorun yaşamayacaksın demektir.
  7. C

Soru İkinci el mi9t Pro alınır mı?

Selamlar, Mi9t pro 6/128 - orjinal rom kullanıcısı olarak soyliyeyim, performans ve ekran olarak üzmez. Ekrandaki ghost olayı tamamen amoled ile alakalı. Mavi renkte uzun sure tam güç zorlamasniz ghost oluşmaz. Ekran parlaklığı bazı modellere göre düşük olabilir ama güneş altında hala sorunsuz...
  8. C

Soru Arama programı tavsiyesi

Ne yazikki o gibi linkler forumda yasak 😷
  9. C

Soru T9 Pro / K20 Batarya

Selam. İncelediğim kadarı ile Mi9t ve Mi9t pro arasında hızlı şarjda farklılık var. Pro 27w destekliyor ama 9t 18w hızlı şarj desteği veriyor. Takan arkadaşlarda sorun yazan okumadım şu ana kadar. Ama benim tavsiyem üretici firmalara baskı kurmak :). Sonuçta bu telefon satış rekoru kırmış bir...
  10. C

Soru Ram genişletme yükseltme özelliği

Arkadaşlar ne yqzkki gelse de pek bir işe yarayacağını düşünmüyorum. Çünkü bizim ufs2.0 dan dolayı okuma yazma hızımız çok düşük. Sadece teorik olarak ram yetmeyecek bir durumda veya aktif kullanılmayan ram dosyasının orada saklanması amacıyla kullanacağız. Yani hayatımızda çok bişey...
  11. C

True phone içinde dahili olarak var.
  12. C

Tavsiyeler için çok teşekkürler. Şu anda truephone deniyorum. Sonra sizin onerdiginiz drupa yi denerim
  13. C

Yardım Mi9 T Pro Parmak İzi Ve Okuma Modu Sorunu

Selamlar. Bende tam olarak senin gibi değil ama parmak izi ile kilit açmam fazla denemeye başladı. Eskiden çok daha başarılı ve hızlı okuyordu. Ve ekran sanki tam beyazdan uzaklaştı sanki.. son günlerde iyice gözüme batmaya başladı. Ben amoledin eskimesine yormaya başlamışdım. bende okuma veya...
  14. C

Yardım WhatsApp yavaş yedekleme

Anladım, o zaman bunu WhatsApp a iletmekte fayda var.
  15. C

Selamlar, Arama için kullandığınız bu Google arama ve kişiler e alternatif program var mıdır? Beni her gün daha fazla uyuz etmeye başladı bu.
Üst Alt