CumhurK kullanıcısının son içeriği

1. C

Soru Arama programı tavsiyesi

Selamlar, Arama için kullandığınız bu Google arama ve kişiler e alternatif program var mıdır? Beni her gün daha fazla uyuz etmeye başladı bu.
  2. C

Yardım WhatsApp yavaş yedekleme

Selamlar arkadaşlar. İş ağırlıklı WhatsApp kullanıyorum bu yüzden günlük yedek ayarlı. Ancak son zamanlarda yedeği Google Drive için hazırlanması ve yüklenmesi toplamda 1 saaten fazlaya uzadı. Daha önce çok daha hızlı tamamlanıyordu. Bu uzamanın ne zaman olduğunu tam bilemiyorum dolayısı ile...
  3. C

Çözüldü Bildirim seslerini degistirme

Arkadaşlar selam. Global 12.5.1 sürümünü kullaniyorum. Root vs yok. Eski sürümde WhatsApp vs ye ayarladigim bildirim seslerini değiştiremiyorum. Değiştirmeye çalıştığımda resimdeki liste açılıyor kendi ses listesi açılmadığı için standart seslerden seçim yapamıyorum. Tavsiyesi olan var mı...
  4. C

Yardım Ana ekran resetlemesi

Selamlar arkadaşlar. Son 2 haftadır telefonu kapatıp açtığımda ana ekranım resimdeki hale geliyor. Her açtığımda widgetleri düzenlemek ve sol üstte görünen kısa yolu silmek zorunda kalıyorum. Mi9t pro 12.5.1 kullanıyorum. Sorunla karşılaşan veya çözüm önerisi sunabilecek birisi varmı acaba?
  5. C

Haber Mi9T pro offical Global 12.5

Arkadaşlar Mi9T pro için güncelleme ekranlara düştü. Rootsuz veya harici rom kullanmayanlara duyurulur.
  6. C

Yardım Geliştirici Seçenekleri Deki Bluetooth Ayarlari

Selamlar. Geliştirici seçeneklerinde Bluetooth ile ilgili ayarları resimdeki gibi yapıyorum ama Bluetooth u kapatıp açtığımda varsayılan seçeneklere geri dönüyor. Burda sabit tutmanın yolu nedir fikri olan var mıdır? 1613827263 Mi9 T Pro global 12.0.4 ve nonroot sürüm kullanıyorum.
  7. C

Soru Mi9t pro güncel yazilim

Merhaba arkadaşlar. Mi9t pro 6/128 kullanıcısıyım, bendeki yazılım 12.0.3 resimde de görebileceğiniz gibi global kullanıyorum. Orijinal global rom için sizler de aynı sürümde mi acaba? Custom veya farklı ülke romları ile herkes değişik bir versiyonda. Bu yüzden acaba güncelliği normal midir...
  8. C

Yardım Ekran alt taraf sorunu

Merhaba, İki gündür ekranın alt tarafında iki köşede renkli çerçeve gibi çizgi çıkıyor ve ekranın alt kısmı dokunmayı algılamıyor. (Klavyenin boşluk tuşuna üstten basarsan alıyor ama alt kısmı algılamıyor). Çocuklar bir özellik mi açtı bilmiyorum kapatamiyorumda. Ekran görüntüsünü ekledim...
  9. C

Yardım Konum bazlı wifi

Merhaba arkadaşlar. Daha önce kullandığım telefonlarda (en son Samsung S9) eve geldiğimde veya farklı wifi kaydettigim lokasyonlarda alana girdiğim anda wifi kapalı olsa dahi açılıp bağlantı sağlıyordu. Ancak xioami Mi9T Pro da bu kesinlikle olmuyor. Yani kapalıysa kapalı, data kullanmaya devam...
  10. C

Çözüldü bluetooth bağlantının internete etkisi

Merhaba, Mi 9T pro global kullanıcısıyım. Ne yazikki anlamsız internet hız düşüklüğü ve bağlantı problemleri ile boğuşuyorum. Bir ara bunun Bluetooth kulaklığa bağlıyken tekrarladigini farkettim. Bende araca bindigimde(araca bağlandığında daha az etkili) ve KZ S1D tws Bluetooth kulaklığa...
Üst Alt