Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar, 13t pro kullanıyorum. rus rom yüklü.(1.0.9 ve güncelleme geldi, 1.0.11) bir süre önce imei onarım yaptırdım.
Sorunum mobil veriden wifi ye geçtiğimde bluetooth ve quickshare kapanıp açılıyor. wifi ler arası geçiş hızlı olursa etkilenmiyor ama geçiş biraz uzun sürerse onda da...
selam, bluetooth konusunda birşey kontrol etmeni rica etsem. (bende 13t oro da bir sorun yaşıyorum ad benzer mi diye araştırıyorum)
ben mobil internetten wifi ye geçerken veya wifi ağları değişirken bluetooth ve quick share özelliklerim kapanıp açılıyor. acaba sende de o şekilde mi?
Selam arkadaşlar, Rus 1.0.8 den oromatik gunceleme geldi ve 1.0.9 a geçiş yaptım. Ama 1.0.8 de ve 1.0.9 da wifi bağlantısı koptugunda, wifi bağlantısı değiştiğinde veya wifiye baglandiginda Bluetooth bağlantım kopuyor, sonra tekrar bağlanıyor cihazlara.( Kulaklık ve saate) Bir türkü bu sorunu...
Ekranın alt tarafı düzgün çalışıyor değil mi? Yani düşme vs fiziksel olmasın da. Bir de navigasyon tuşlarını kapatarak hareketler ile deneyin isterseniz. Eğer hareketlerde de aynısını yapıyorsa format ilk seçenek gibi duruyor.
Selam, batarya konusunda bir kaç farklı konu var. Ama ortak sonuç şu şekilde.
Tam uyumlu ( 27w uyumlu) batarya yok, MI 9T için batarya var o da 18w desteği var. kapasite aynı. zaten kutudan çıkan şarj cihazı da 18w destekli. eğer onu kullanıyorsan hiçbir sorun yaşamayacaksın demektir.
Selamlar, Mi9t pro 6/128 - orjinal rom kullanıcısı olarak soyliyeyim, performans ve ekran olarak üzmez. Ekrandaki ghost olayı tamamen amoled ile alakalı. Mavi renkte uzun sure tam güç zorlamasniz ghost oluşmaz. Ekran parlaklığı bazı modellere göre düşük olabilir ama güneş altında hala sorunsuz...
Selam. İncelediğim kadarı ile Mi9t ve Mi9t pro arasında hızlı şarjda farklılık var. Pro 27w destekliyor ama 9t 18w hızlı şarj desteği veriyor. Takan arkadaşlarda sorun yazan okumadım şu ana kadar. Ama benim tavsiyem üretici firmalara baskı kurmak :).
Sonuçta bu telefon satış rekoru kırmış bir...
Arkadaşlar ne yqzkki gelse de pek bir işe yarayacağını düşünmüyorum. Çünkü bizim ufs2.0 dan dolayı okuma yazma hızımız çok düşük. Sadece teorik olarak ram yetmeyecek bir durumda veya aktif kullanılmayan ram dosyasının orada saklanması amacıyla kullanacağız.
Yani hayatımızda çok bişey...
Selamlar. Bende tam olarak senin gibi değil ama parmak izi ile kilit açmam fazla denemeye başladı. Eskiden çok daha başarılı ve hızlı okuyordu.
Ve ekran sanki tam beyazdan uzaklaştı sanki..
son günlerde iyice gözüme batmaya başladı. Ben amoledin eskimesine yormaya başlamışdım. bende okuma veya...