Cmrtrgl kullanıcısının son içeriği

1. Cmrtrgl

Soru Redmi Note 11 Pro (viva) Root Nasıl Atılır. (Mtk işlemci)

Arkadaşlar xda forumunda bir arkadaş magisk ile yamalanan boot.img dosyasını bootloader üzerinden flashlayıp root attı. Ben aynısını deneyince telefon başlangıç ekranında kaldı.
  2. Cmrtrgl

Yardım bootloader sorunu

ben daha önce cihazı kalıcı olarak 6x e çevirmiştim, bir sorundan dolayı stok 6x çin romunu yükledim ama mi flash uygulamasından alltaki seçeneği değiştirmeyi unuttum ve cihazın bootloaderi kilitlendi ve şu an hiç bir şekilde açamıyorum. cihaz çin romunda kaldı. bunu açmanın bir yolu var mı. 3...
  3. Cmrtrgl

Yardım Port Romlarda Portre ve Zil Sesi Sorunu

Son birkaç aydır redmi note 7 portu olan romları kullanıyorum yüzde doksan memnunum fakat telefon çalarken zil sesinin ağır çekim ve cızırtılı çalması sorunu canımı sıkıyor. Ayrıca neden bu port romların hiç birinde portre modu çalışmıyor varmı bi bilgisi olan.
  4. Cmrtrgl

Soru Custom Rom Arb ye takılır mı?

Arkadaşlar ben miui 12 android 9 kullanıyorum telefonu kalıcı olarak mi 6x e çevirdim. Arb4 şuan telefon. 6x için olan android 10 custom romlardan birini yüklersem geri 9 a dönerken sorun yaşar mıyım. MI 6X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Cmrtrgl

Yardım Ahize sesi

Arkadaşlar telefonun ahize sesi çok düşük. Rom yüklemeden kaynaklı değil sanırım çünkü romu yüklememden baya sonra çıktı bu sorun. Whatsappta ki sesli aramalarda ses çok iyi ama normal sesli aramalarda ses düşük. Sizce neden olabilir. Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Cmrtrgl

Yardım Kamera Devre Dışı

Arkadaşlar son port romu yükledikten sonra böyle bi hata ile karşılaştım. Kamera çalışıyor foto çekiyor ama ismi Kamera Devre Dışı Bırakıldı Oldu. Bide ekran kaydedicinin adı false oldu ve simgeye basınca çalışmıyor. Rom Android 10 miui 11 --20.3.19 sürümü Mi A2 cihazımdan Tapatalk...
  7. Cmrtrgl

Rom [Mi A2][Android 9.0] MIUI 11 Stabil Rom V.11.0.2.0 [ PORT ]

10 değilde 11 kullanıyorum beta olanı var bende. Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Cmrtrgl

Rom [Mi A2][Android 9.0] MIUI 11 Stabil Rom V.11.0.2.0 [ PORT ]

Hocam bu benim kulladığımın üst versiyonu mu ? Yükleyeyim mi bunu? Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Cmrtrgl

Rom [Android 9.0]MIUI 12 Beta Rom V.20.5.7 [ PORT ][Mi A2]

MIUI 11 de aldığım ekran süresi Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Cmrtrgl

Rom [Android 9.0]MIUI 12 Beta Rom V.20.5.7 [ PORT ][Mi A2]

StackPath adrese bakın orda miui 11 olan var.
  11. Cmrtrgl

Rom [Mi A2][Android 9.0]MIUI 10 Kararlı Rom V.10.3.6.0 [ PORT ]

Bu sürüm için çalışan gcam varmı bildiğiniz.
  12. Cmrtrgl

Rom [Mi A2][Android 9.0]MIUI 10 Kararlı Rom V.10.3.6.0 [ PORT ]

Bu sürüm için düzgün çalışan gcam var mı.
  13. Cmrtrgl

Rom [Android 10.0] Official Pixel Experience [OTA][Mİ A2] 14.02.2020 - Destek Bitti

hallettim teşekkürler hocam. peki bu radyo meselesi ne acaba bi bilgi varmı onla ilgili.
  14. Cmrtrgl

Rom [Android 10.0] Official Pixel Experience [OTA][Mİ A2] 14.02.2020 - Destek Bitti

Hocam ben otadan indirdim güncellemeyi ama önyükleme için hazırlanıyor kısmını geçti. Fakat paket yükleme tamamlanıyor kısmında yüzde sıfırda kaldı.
  15. Cmrtrgl

Rom [Android 10.0] Unofficial LineageOS 17.0 [Mİ A2] 09.01.2020

Hocam şu hatayı veriyor. Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt