Hocam ben romu kurdum ilk izlenim çok iyi. HD ses volte aktifleştirme için fix var demiştiniz nereden bulabilirim onu.
Teşekkür ederim twrp sorununu çözdüm, bu seferde rom u kurduktan sonra logo geliyor sağdan sola kayan daire,ama sistem açılmıyor neden olabilir ?
Hocam şu hatayı veriyor.Şu dosyayıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirmagisk manager üzerinden yükleyin hocam.
Hocam şu hatayı veriyor.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hocam bu rom u indirdim sorun şu şekilde dediğiniz yöntemi izliyorum, romu kurup daha sonra twrp yi kuruyorum daha sonra yeniden başlatınca twrp de kalıyor bidaha twrp flaşlamak zorunda kalıyorum rom a da girmiyor logo dönüyor sonra baştan başlatıyor, bir türlü başarılı olmadı sebebi anlamadım.Hocam, bu rom için konuşuyoruz degilmi? Eğer logoda kalıyorsa kurulum aşamalarında ki wipe işlemlerini eksik yapmisiniz anlamına gelir. Tekrar deneyin
Mümkünse bir kereliğine dosyalarınızı PC ye yedekleyin twrp ekranından wipe bölümünü açıp sağ taraftaki format datayi tıklayın, sonra gelen ekrana yes yazın. Bu cihazdaki tüm dosyalari kalıntıları silecek ve twrp bir birdaha bu şekilde hata yapmasini engelleyecek.Evet hocam bu rom u indirdim sorun şu şekilde dediğiniz yöntemi izliyorum, romu kurup daha sonra twrp yi kuruyorum daha sonra yeniden başlatınca twrp de kalıyor bidaha twrp flaşlamak zorunda kalıyorum rom a da girmiyor logo dönüyor sonra baştan başlatıyor, bir türlü başarılı olmadı sebebi anlamadım.
Çok teşekkür ederim başardım, 1 gün yedi ama iyi tecrübeMümkünse bir kereliğine dosyalarınızı PC ye yedekleyin twrp ekranından wipe bölümünü açıp sağ taraftaki format datayi tıklayın, sonra gelen ekrana yes yazın. Bu cihazdaki tüm dosyalari kalıntıları silecek ve twrp bir birdaha bu şekilde hata yapmasini engelleyecek.