Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Magisk uygulamasını kaldırın kernelsu yeterli ve istediğiniz proğrama sadece root yetkisi verin banka uygulamaları da sorun çıkarmaz.
Rica ederim iyi forumlar
yüklenir önce rom dosyasını indir. https://bkt-sgp-miui-ota-update-alisgp.oss-ap-southeast-1.aliyuncs.com/OS3.0.3.0.WNEMIXM/degas_global_images_OS3.0.3.0.WNEMIXM_20260107.0000.00_16.0_global_fe0a65fc97.tgz
bilgisayarda bir yere çıkart
Cihazda yüklü olan sürüm ile indirdiğiniz sürümün aynı...
manuel de alabilirsin aşağıda paylaştığım konudaki gibi.
user ıd olmadan başvuruyu yapamaz kullanıcı belli olmadığından
https://forum.miuiturkiye.net/konu/hyperos-otomatik-bootloader-kilidi-acma-basvurusu-script.157048/
Almak istediğim de kart bilgilerinin girileceği alana veri girişi yapamıyorum. adres girişi alanlarında sorun yok. site payğal yada kredi kartı seçeneği sunuyor ama paypal zaten ülkemizde yok
şarj problemi yazılımsal yeni güncellemelerle düzeliyor. gördüğüm kadarı ilen endonazya romu var global daha iyi diyen kullanıcılar var. bootloader açıksa geçiş yapıp deneye bilirsiniz.
önce kernel su ilen rootladım cihazı sonra buradaki Mod - MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix) yöntemle yüklemeleri yaptım ve cihazda whatsapp uygulmasını kullnamaya başladım. ama whatsapp sürümü eski olacak apk bulup indirin. Mod - [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) + Patreon VIP burayıda...
uygulama için teşekkürler hata alıyorum ben manuel olarak gerekli bilgileri ekledim ama yinede hatayı paylaşayım sizinle
sistemimde chrome,firefox ve diğer browserlar kurulu ve default tarayıcı firefox
chrome hata vermesinin sebebi chrome sistem tepsisinde çalışıyor olması olabilir
[21:44:16] ❌...
Paylaşım için teşekkürler
19/01/2026 tarihinde
PlayIntegrityFix: ve Bootloader Spoofer: dosyalrı gerekli olan github adreslerinde mevcut değil bilginiz olsun
Paylaşım için Teşekkürler Sayeniz de Orjinal whatsapp sorununu çözdüm.
Cihazım Xiaomi Poco X6 Pro
Burdaki Yönergelerle önce Videodaki () gibi cihazı Rootladım cihaz da Lsposed çalışmadı zygisk kurdum çalıştı. sonrasında kameranın çalışmadığını fark ettim bu seferde kerneli yeni sürüme...
Redmi Not 12 Pro+ (RubyPlus) Cihazına Endonezya Romunu Yükleyip Google Play protect sertifikası yok Hatası Alan Oldumu?
Hatanın Çözümü için Önerisi olan varmıdır.
MiflashTool ile temiz bir kurulum yaptım. Google telefon uygulamasından kurtulmak için ama bu sefer de Google Play protect...