cloude33 kullanıcısının son içeriği

1. cloude33

Soru Mi unlock hesap doğrulanamadı hatası

xiaomi yetkili hesaba sahip birinden yardım alabilirsiniz rom değiştirmek istiyorsanız başka türlü olmaz. Ücretli Onarımlar Buradan H.kadioglu yardımcı olur
  2. cloude33

Soru Mi unlock hesap doğrulanamadı hatası

Geç Konunuz gördüm ama bilgi olarak paylaşayım. Direnç işlemi yapılmış cihazlarda kilit açma işini miunlocktool ile yapamazsınız. Xiaomi unlock yaparken cihazın donanımını da kontrol ediyor ve hata alınıyor.
  3. cloude33

Uygulama InstaPro v12

Yeni versiyonu indirmek isterseniz InstaPro - Insta Thunder bu adreste
  4. cloude33

Soru Direnç IMEI işleminden sonra rom atılır mı?

iyi forumlar herkese. cihazınız da bootloader açılmadan direnç işlemi yapıldıysa bootloader açamayacaksınız. ancak yetkili hesaplan rom yükleme işlemi yapabilirsiniz.
  5. cloude33

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlus+)

Paylaşım için Teşekkürler Sayeniz de Orjinal whatsapp sorununu çözdüm. Cihazım Xiaomi Poco X6 Pro Burdaki Yönergelerle önce Videodaki () gibi cihazı Rootladım cihaz da Lsposed çalışmadı zygisk kurdum çalıştı. sonrasında kameranın çalışmadığını fark ettim bu seferde kerneli yeni sürüme...
  6. cloude33

Yardım Xiaomi 13 IMEI gitti

Tekrardan repair işlemi yapılacak. ama sizin yapabileceğiniz bir işlem değil. ücretli tool gerekli
  7. cloude33

Yardım Redmi Not 12 Pro+ Cihazına Endonezya Rom Google Play protect sertifikası yok Hatası

RUBYPRO Böyle bir rom yok diye biliyorum. diğer türlü rom arıyorsan Redmi Note 12 Pro/Pro+/Discovery - Xiaomi Update bu adresten indirebilirsin
  8. cloude33

Yardım Mi 13 direnç

İşletim sistemi güvenliğiyle ilgili uyarıyı anlama Bir Android cihazı açtığınızda, cihaz, işletim sisteminin kullanımının güvenli olup olmadığı kontrol eder. Bu, kodun güvenilir bir kaynaktan geldiği, değiştirilmemiş veya bozulmamış olduğu anlamına gelir. İşletim sisteminizde sorun olması...
  9. cloude33

Yardım Redmi Not 12 Pro+ Cihazına Endonezya Rom Google Play protect sertifikası yok Hatası

Direnç ile kayıt yapıldıktan sonra imei sorunu yaşamazsınız.
  10. cloude33

Merhabalar Cihazın cmd den koduna baktığımda rubyplus gözüküyor ama xiaomi cihaz sorgulamaya ( https://www.mi.com/verify ) imei numarasını girdiğim de Redmi Note12 探索版 ( Kaşif Sürümü) discovery yazıyor. çin romu ve global romda da bu hatayı vermiyor. endonezya ve avrupa(EEA) romunda verdi...
  11. cloude33

Redmi Not 12 Pro+ (RubyPlus) Cihazına Endonezya Romunu Yükleyip Google Play protect sertifikası yok Hatası Alan Oldumu? Hatanın Çözümü için Önerisi olan varmıdır. MiflashTool ile temiz bir kurulum yaptım. Google telefon uygulamasından kurtulmak için ama bu sefer de Google Play protect...
  12. cloude33

MIUI 14 Redmi Note 12 Pro (5G) / Pro Plus (5G) / Discovery (5G) [ruby] Endonezya MIUI V14.0.2.0.TMOIDXM Android 13 Bağlantıları

Paylaşım için teşekkürler Redmi Not 12 Pro+ Cihazına Endonezya Romunu Yükleyip Google Play protect sertifikası yok Hatası Alan Oldumu? Hatanın Çözümü için Önerisi olan varmıdır.
  13. cloude33

MIUI 14 Redmi Note 12 Pro (5G) / Pro Plus (5G) / Discovery (5G) [ruby] Endonezya MIUI V14.0.2.0.TMOIDXM Android 13 Bağlantıları

https://forum.miuiturkiye.net/konu/miflash-tool-hatasi.29095/ Bu konuyu inceleyin sorunuza yardımcı olacaktır.
  14. cloude33

Soru Mi 11T Twrp

Bu TWRP Android 11 De çalışıyor bilgisi var ama yüklemeyin. Kararlı TWRP Mevcut değil
  15. cloude33

Yardım Mi 11 Lite Cihazım kamera ve parmak izi sorunu

Maalesef Bu Cihazda Parmak izi Arızası kronik sorun ve çözümü parmak izi okuyucuyu değiştirmek.
Üst Alt