Yardım WhatsApp bootloader dan sonra açılmıyor

cloude33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi11T
Konular
6
bende linkleri paylaşayım. foor.cun teşekkürler sayende yeni şeyler öğrendim
İyi forumlar herkese 🙏🏻
Magiski bırakın artık arkadaşlar. Altyapı ve patch olarak çok eski ve çok fazla açık veriyor dolayısıyla detecting app'ler direkt tespit ediyor sistem açıklarını. Kitsune falan da hikaye bana kalırsa.
Cihazınız için KernelSu desteği varsa (patched kernel olarak) KSU Next deneyebilirsiniz.
Veya APatch kullanın. O da oldukça temiz ve açık etmeyen bir altyapı kullanıyor. Ayrıca artık çoğu modülle uyumlu çalışıyor magic-mount modülü sayesinde.

Bana sorarsanız ben FolkPatch kullanıyorum; APatch'in yan versiyonu gibi düşünülebilir. Modül yedekleme ve birkaç kullanışlı gelen özellikten dolayı tercih etmiştim ve hala kullanıyorum. Sürekli güncelleme alıyor zaten ve hiçbir problem yaşamıyorum root veya bl kilidi ile ilgili. Şu an ben de eu romdayım.
Integrity Fix için de zilyon tane modülle ve onları tek tek kontrol edip güncellemeyle uğraşmayın. Karious Toolbox kurun, framework modlayın, bu kadar. Kendi kendini gerektiğinde otomatik güncelliyor zaten. Sizin bir şey yapmanıza gerek kalmıyor.
Şu an bendeki kombinasyon şu şekilde:
Folkpatch + Folkpatch hide ayarı (bu da tamamen otomatik, Magiskteki gibi uygulama seçmek yok) + Karious Toolbox
Ve sonuç: 3 tik integrity (strong) + hiçbir detecting app (bankakar vs) henüz sistem açığını bulmayı başaramadı :)
Wp için de bunları yaparsanız sorunsuz şekilde kurulacaktır. İlave olarak waenhancer lsposed uygulaması ile kurabilirsiniz ve seçeneklerden wp için bootloader spoofer'ı açın garanti olsun diye.

İyi forumlar herkese 🙏🏻

Üst Alt