Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. İPhone 11'e kullanıcısıyım. Zepp uygulamasını kurdum. Tüm izinler vs verili. Çağrı SMS insta Facebook WhatsApp görüntülü ve sesli arama bildirimlerini saatte alıyorum ama WhatsApp mesaj bildirimi asla gelmiyor. Saatle telefon birbirine bağlı hiç sıkıntı yok. telefonu bul, bilekliği bul...
Merhaba arkadaşlar. Telefonumu düşürdüğüm için arka üstteki normal açılı olan kamera odak yapmıyor flu çekim yapıyor buradaki tamirciler kasap gibi olduğundan kendim değiştirmek istiyorum. Fakat arka kamerayı yedek parça olarak bir türlü bulamadım. Lens yazdım kamera yazdım bir türlü benim...
Büyük bir hevesle aldığım note 10 Pro telefonuma ya ben alışamadım ya da 6wzilimsal açıdan ciddi problemleri var. En basit işlemleri bile yapmayıp beni oldukça şaşırtıyor. Memnuniyetimi sorgular oldum. Öncesinde Samsung note 5 kullanıyordum ve teknolojik açıdan bu kadar gelişmiş olmasa da çok...
Merhaba arkadaşlar. Kaydırarak ekran görüntüsünü herhangi bir Google arama sonucunda , Facebook instagram Twitter'da hatta telefonun herhangi bir menüsünde tam sayfa alabilirken farklı bir web sayfası açtığımda örn bir haber sitesinde ekşi sözlük vs gibi kaydırılarak tam ekran görüntüsü...
Merhaba arkadaşlar galerideki herhangi bir fotoyu elimle çevirip üstteki kilit tuşuna basıyorum yön başarıyla kitlendi diyor fakat geri tuşuna basıp çıktığımda yine eski haline geliyor. Düzeltmenin bir yolu var mıdır?
Merhaba Mi Band 4 Bilekliğimi Samsung note 5 telefoumda sorunsuz bir şekilde kullanırken yaklaşık 1 hafta önce aldığım Note 10 Pro telefonumda uygulama bildirim hizmeti kullanılamıyor ibaresiyle devre dışı kalıyor. Menüye girip tekrar izinleri veriyorum bir müddet bildirim geliyor sonra...
Merhaba arkadaşlar, telefonun her yerini kurcaladım ama bildirim ışığını bulamaım onun yerine bildirim animasyonu var ama onun da mantığını anlamadım sadece anlık yanıp sönüyor ya da ben ayarını beceremedim. Benim için çok önemli bir özellik, nasıl çözebilirim?