Cebrail29 kullanıcısının son içeriği

1. Cebrail29

MIUI 13 Redmi NOTE 7 EU MIUI V13.0.12.0.SKFMIXM (Android 12) Port ROM

Hocam dediğinize katılmak ile beraber modül kullanmak dediniz ya hani modül den kastınız ney ? Nasıl modül kullanmak 1-2 örnek ile açıklayabilir misiniz ? Şimdiden Hayırlı Geceler dilerim.
  2. Cebrail29

Rom Redmi Note 7 HyperOS A13

Hocam öncelikle gerçekten değerli görüşleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Hocam müsait olduğunuzda ekran görüntüleri paylaşır mısınız rica etsem ? Peki 10 üzerinden size göre kaç ? Orijinal Redmi note 7 ye göre daha iyi daha canlı diyorsunuz öyle mi ? Android sürümü güncel e yakın...
  3. Cebrail29

Rom Redmi Note 7 HyperOS A13

Hocam yükledin mi ? Naptın ? Nasıl güzel mi ? Bende Redmi Note 7 kullanıyorum da kurmamı önerir misiniz ? Herhangi bir hatası var mı ? Son olarak romdan ekran görüntüleri paylaşır mısınız size zahmet ? Merakla kurmayı düşünüyorum da bende yardımcı olursanız çok sevinirim.
  4. Cebrail29

Soru Mobil cihazda IPTV izleme programı?

Ücretli mi peki hocam ?
  5. Cebrail29

Soru IPTV Uygulama Tavsiye & Öneri

İp tv paralı olduğu için 9xtreme kullanabilir miyiz ? Pc için. Ücretsiz şekilde ?
  6. Cebrail29

Yardım IMEI Yedeği Nasıl Alınır!

Twrp yükleyip öyle yapayım o zaman. Teşekkür ederim.
  7. Cebrail29

Soru Mobil cihazda IPTV izleme programı?

Bilgisayar için mi ? Mobil için mi ? Teşekkür ederim link için.
  8. Cebrail29

Yurt dışı cihaz mıydı peki ? İMEİ Gitmedi yani ? Telefoncu bizzat kendi İMEİ Atarken sıfırlama yapma imei gider dedi. Çünkü dediğim gibi bende 2. el aldığımda bana vericeği için cihazı sıfırlamış, ime gitmişti. Haliyle imei attırmak zorunda kalmıştık.
  9. Cebrail29

Güncelleyin den kastınız telefonu sıfırlamaktan bahsediyorsunuz değil mi ?
  10. Cebrail29

Hocam okudum zaten. Emin olmak için soruyorum. Hata yapmamak için soruyorum o yüzden. Yoksa sormak için sormadım gerçekten. Ve dediğim gibi ben aldığım 2. el Redmi Note 7 de bana verdiğinde sıfırlama yaptığı için İMEİ gitmişti. Hata yapmamak için diyorum hocam.
  11. Cebrail29

Yani telefonu normal sıfırlama yöntemi ile sıfırlarsam ayarlardan İMEİ Gitmez doğru mu ? Peki her an yönteme karşı İMEİ Gitmemesi için nasıl önlem alırız ? 2. İse telefoncu bilene dedi; sıfırlama yapma İMEİ gider yoksa diye ? Çünkü yurtdışı telefon ? Ki şöyle 2. el almıştım adam telefonu bana...
  12. Cebrail29

Nasıl yani ? Bende Redmi Note 7 6 GB RAM 64 GB Kullanıyorum. Bana da sıfırlama da İMEİ Gider dediler. Sakın telefonu sıfırlama dediler. Haliyle telefona aylardır hiçbir format, sıfırlama yapmadım. Yardımcı olursanız da ayrı mutlu olurum. İMEİ Gitmemesi için.
  13. Cebrail29

Hocam sizle bir ara yüklemiştik ama sanırım yüklü değil kendi kendine gitti galiba. Ve İMEİ Gitmeden hangisini indirerek yükleriz hocam ? Dediğim gibi bir sürü link var indirme yerinde yardımcı olursanız çok sevinirim.
  14. Cebrail29

Hocam siz kurdunuz mu peki ? bayon hocam hangi linki indiricem orada baya link varda ? Kurulumda yardımcı olur musunuz ? agit77 hocam İMEİ Gitmeden bu romu nasıl atarım ? Bir ara söylemiştiniz hatta yardımcı olursanız çok sevinirim.
  15. Cebrail29

Hocam video da dil ingilizce gösteriyor lakin Türkçe dil de var değil mi ? Kral sizde bu romda iseniz kurulumda yardımcı olur musunuz ? Nasıl kurdunuz cihaz yurtdışı olduğu için IMEİ Gitmemesi için yardımcı olursan çok makbule geçersin.
Üst Alt