Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Herkese Hayırlı Akşamlar Dilerim. Redmi note 7 kullanıyorum. Romsuz hiçbir sıkıntısı yokken bugün akşamdan itibaren whatsapp olsun attığım mesajlar gitmiyor, saat gösteriyor yollanmıyor. Arada sırada wifi interneti gidip geliyor ama diğer internetlerde olmuyor. 1-2 kere gidip geliyor...
Redmi Note 7 kullanıyorum. Yurt dışı cihaz zaten biliyorsunuzdur birçoğunuz. İMEI Yedeği almıştık hatta agit77 hocam ile hatırlarsınız. Yarın telefonumu değiştirme şansım varda. İMEI Gitmeden format atmalıyım cihaza şuan da yedeğimi alıyorum. Karşı taraf Cihazı 0 mış gibi normal temiz şekilde...
Arkadaşlar herkese Hayırlı günler dilerim. Redmi note 7 kullanıyorum. Root olduğundan Turkcell in Genç Turkcell ve Paycell uygulamasına girmiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
Magisk i gizlememe rağmen girmedi. Nasıl yaparım nasıl düzeltirim?
Arkadaşlar Öncelikle Herkese Merhabalar Hayırlı Günler Diliyorum. 3-4 Tane soru sorucam da arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
1- Arkadaşlar Redmi Note 7 de Qr kod okutma var mı ? Varsa nasıl okutucaz yoksa ayrı mı indiricez ?
2- Telefonu televizyona nasıl yansıtırım ? Ekran yansıtma ile...
Günlük hayatta kullanılan her elektronik cihazda yazılımlar bulunur. Bu yazılımları kodlayan kişiler, ürün piyasaya sürüldükten sonra da yazılımı geliştirmeye devam eder. Telefonunuzda kullandığınız her uygulamanın yazılımı devamlı olarak değişir ve gelişir. Geliştiriciler yazılımlara çeşitli...
Arkadaşlar Herkese Hayırlı Günler Hayırlı Cumalar Dilerim. Yurt dışı cihazı olan Xiaomi Redmi Note 7 64 GB 6 Ram olan telefonu kullanıyorum. Telefon Sürüm Orijinal Kendi MIUI 12.5.3 Global Sürümü.
Cihazda Bootlar Kilidi açık. Daha önce bu cihaza hiç rom felan atmadım fakat telefonu aldığım zaman...