cann1905 kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım İndirdiğim oyunlar gözükmüyor

Merhabar xiaomi redmi note 8 kullanıyorum yaklaşık 2 ay önce cihazımda indirdiğim uygulamalar ekranımda gözükmemeye başladı depolama ve play Store'de kurulu olduğu gözüküyor ama cihazımda bulamıyorum ve sadece oyunlarda yaşıyorum bu sorunu indirdiğim oyun dışında bir uygulama gözüküyor poco 2.0...
  2. C

Yardım İndirdiğim uygulamalar gözükmüyor

Merhabar xiaomi redmi note 8 kullanıyorum yaklaşık 2 ay önce cihazımda indirdiğim uygulamalar ekranımda gözükmemeye başladı depolama ve play Store'de kurulu olduğu gözüküyor ama cihazımda bulamıyorum poco 2.0 başlatıcı kullanıyordum gözükmüyor diye onuda kullanmak istemiyorum artık ne...
  3. C

Yardım En iyi Hangisi sizce?

Hocalarim selam 1.800 1.900 civari alabilecegim en iyi xiaomi telefon onerirmisiniz Aklimda Xiaomi redmi note 8 var tavsiye ederseniz harika olur fikirlere acigim Redmi note serisi sizce en iyi serimi xiaominin cevaplarsaniz sevinirim hocam
  4. C

Yardım Fake Wp Numarasi

Hocalarim selam Fake wp numarasi alacagim eskiden vardi suan nasil alabilirim tavsiye ettiginiz varmi textnow vovox gibi guncel calisan versiyon link verirseniz harika olur hocalarim
  5. C

Yardım En iyi mağaza hangisi

Selamlar hocalarim Xiaomi Redmi Note 8 64gb alacagim ama hangi magazadan almaliyim mediamarkt,vatan,hepsiburada gibi en guvenilir ve tavsiye ettiginiz varmi cevaplarsaniz sevinirim (mediarmarkt ve vatan arasinda kaldim)
  6. C

Çözüldü Xiaomi redmi note 8

Xiaomi redmi note 8 alacagim hepsiburada'dan cihazda tavsiye ettiginiz sarj degeri varmi %5 veya 10 gibi sarja takilmasi gibi ve % kaca kadar doldurmaliyim( bircok forum ve makale okudum bu konuyla ilgili bircogu farkli deger veriyor) cevaplarsaniz sevinirim hocam
  7. C

Yardım Xiaomi Telefon Sifir ve orjinal oldugu nasil anlasilir

Hepsi buradadan xiaomi redmi note 8 64 gb almayi dusunuyorum ama form ve makalelerde bazi 2. El urunleri sifir gonderiyolar diye okudum telefonu aldigimda sifir ve orjinal? oldugunu nasil anlarim( imei kaydindan baska yontem soylerseniz harika olur)ve son olarak herhangi bir telefoncuda parca...
Üst Alt