Yardım En iyi mağaza hangisi

cann1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Samsung
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Samsung
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamlar hocalarim Xiaomi Redmi Note 8 64gb alacagim ama hangi magazadan almaliyim mediamarkt,vatan,hepsiburada gibi en guvenilir ve tavsiye ettiginiz varmi cevaplarsaniz sevinirim (mediarmarkt ve vatan arasinda kaldim)

toksoz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
REDMİ NOTE 12 P
Meslek
Esnaf
Konular
10
Selamlar hocalarim Xiaomi Redmi Note 8 64gb alacagim ama hangi magazadan almaliyim mediamarkt,vatan,hepsiburada gibi en guvenilir ve tavsiye ettiginiz varmi cevaplarsaniz sevinirim (mediarmarkt ve vatan arasinda kaldim)
Hepsi güvenli bir sıkıntı çıkmaz hocam

Oyla:

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
5
Türkiye'nin en iyi mağazası E-DİREKÇİ ® tavsiye ederim kesinlikle sıfır sıkıntı ve tecrübeli personel doğru analiz Akdeniz bölgesinin en büyük Vodafone yatırımcısı kıyı sahili boyunca bütün mağazalardan aynı kalitede hizmet alıp istediğin ürünü en iyi fiyattan alırsın !!!

Oyla:

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
sıfır diye 2.el cihaz yollama işi bana mantıksız geliyo bende hepsiburadadan birkaç cihaz aldım sıfır hem daha uyguna hemde sıfır aldım yinede siz bilirisiniz fiyat farkı yoksa yada azsa mağazadan alın içiniz rahat olsun

Oyla:
Üst Alt