Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaslar sürekli bankacılık işleri ile ilgili işimiz olduğu için telefona sürekli doğrulama kodu geliyor. Bende kodu hızlı bir şekilde vermek için saatten söylüyorum ama buraya şifre **** olarak gittiğinden dolayı saatte de görünmüyor ekran kilidini açınca tek görünüyor bunun cozumu yok mu?
Merhaba arkadaşlar hangi oyunu indirirsem indireyim mevcut ana ekrana gelen Google Play Games oturum secme şeyi gelmiyor oyunlarda oturum açamıyorum hiçbir şekilde eu stabil kullanıyorum root var daha önce başına gelen veya çözüm önerisi sunabilecek var mı?
merhaba arkadaşlar Xiaomi pil tasarrufundan uygulamaların arka plan etkinliğini kısıtla dememe rağmen uygulamalar arka planda çalışıp bildirimler geliyor. Eskiden greenify bu konuda oldukça iş görüyordu fakat android 12 ile çalışmıyor. Rootlu magisK modülü vs tavsiyeniz var mı?
Merhabalar arkadaşlar dün akşam eu stabil rom kuracaktim fakat uzun uğraşlar sonunda zor olsa da kurdum kurulum esnasinda kurulumun normal rom kurulumlara göre farklı olduğunu öğrendim yabancı forumlarda eu stabil kuracaksanız aşağıdaki adımlardaki gibi kurmanız gerekiyor.
1- ilk olarak mevcut...
Minimal ADB ve mi 11 ultra driverlerini kurdum fastboot kilidi açık fakat fastboota aldığım zaman bilgisayar da Fastboot devices diyince PC görmüyor fastboot modunda iki bilgisayara aynı driverleri kurdum ikisi de aynı farklı kablo da denedim kurduğum driver mi yanlış acaba mi 11 ultra driver...
Merhaba arkadaşlar şu an global rom kurulu cihazı kullanan çoğu arkadaş ekran yenileme oranının cihaz ısınınca 120'den 60'a düştüğünden şikayetçi ben globalde cihazı aldığımdan beri bir kere tek bu durum ile karşılaştım. Şu an global kullanıyorum ve rom atmaya üşeniyorum global pil performansı...
Merhabalar arkadaşlar bu hafta mi 11 ultra sipariş verdim global rom yüklü gelecek kullanan arkadaşlar en stabil rom hangisi olduğuna dair yardımcı olabilir mi
Merhaba arkadaşlar mi 11 ultra alacaktım fakat sadece direnç ile kayıt yapılıyormuş bu durum için cesaret edemedim şuan alsam seneye bu yıla kadar kullanabilirsin dedi fakat o kadar para verip insan kendini sağlama almak istiyor direnç ile kayıt cihaz açısından problem yaratır mı?
Arkadaşlar odamda masam falan var masa kenarlarına eskiden hafifce çarpar sonra devam ederdi nedense son bir iki haftadır çok sert harekete ediyor yani bir şey varsa ez geç çarp sertçe
Merhaba arkadaşlar,
Telefonuma Xiaomi.eu beta son sürümünü yüklemeye çalıştım, sıfırdan temiz kurulum olarak.
Dosyaları bilgisayara aldım, telefonu görüyordu bilgisayar. sonra recoveryden format data yaptım ve bilgisayar hiç bir şekilde telefonu görmemeye başladı...
Ben de çare olarak rom'u...
Selam arkadaşlar K 20 pro cihaz kullanıyorum cihazda daha önce animasyon patlamaların da ekran hafif beyaz olup hızlıca gidiyordu ekran ayarlarında titreşim engelleyici özelliğini aştıktan sonra karşılaşmıyordu fakat bugün telefonu elime alıp sosyal medyada azıcık gezeyim dedim ekran komple...
Selam arkadaşlar modlu APK uygulamaları veya Google Play de olmayan bazı uygulamaları cihazıma kurduğum zaman hata veriyor bunun çözümü yok mudur? Uygulamayı android 10 cihaza sorunsuz şekilde kurdu fakat android 11 de kurulumda hata veriyor
Merhaba arkadaşlar cihazımda şuan Miroom beta MIUI 11 son sürüm yüklü ve ses kaydı almaya çalıştığım zaman ses kaynağı yani alıcı olarak telefonu alıyor kulaklıktan sesi alınmıyor. DotOs romunda da denedim herhangi bir ses kaydı aldığımda veya WhatsApp, telegram gibi platformlarda ses...
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi NVIDIA’nın yapmış olduğu gibi geforce now TV boxlarda ve tablet mobil cihazlar gibi alternatifler de çalışıyor. Geforce Now ne olduğunu bilmeyenler için bir özet geçeyim uygulama sayesinde bilgisayarda oynamış olduğunuz oyunları TV boxlarınızı da...