Soru Mi 11 Ultra en stabil rom hangisi?

calypse1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Merhabalar arkadaşlar bu hafta mi 11 ultra sipariş verdim global rom yüklü gelecek kullanan arkadaşlar en stabil rom hangisi olduğuna dair yardımcı olabilir mi

utkubrs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku
Cihazım
Redmi S2
Konular
15
Endonezya rom kullanıyorum 13.0.3 memnunum.

utkubrs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku
Cihazım
Redmi S2
Konular
15
Kullandım bildirimler geç geliyordu EU stabilde. Ayrıca Endonezya romda miui dialer ve görüşme kaydetme özelliği var tavsiye ederim. Yanlız rom değiştirince ve güncelleme yapınca bir çok kişi telefonunun brick olduğundan bahsediyor dikkat etmek lazım.

calypse1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Endonezya rom kullanıyorum 13.0.3 memnunum.
Hocam
Kullandım bildirimler geç geliyordu EU stabilde. Ayrıca Endonezya romda miui dialer ve görüşme kaydetme özelliği var tavsiye ederim. Yanlız rom değiştirince ve güncelleme yapınca bir çok kişi telefonunun brick olduğundan bahsediyor dikkat etmek lazım.
siz twrp den mi yükleme yaptınız? Twrp yükledikten sonra rom yükleme aşamaları nasıl oluyor? Format data > yes daha sonra reboot recovery Wipe -> advanced wipe -> 4 wipe yapıyoruz cihaza rom dosyasını yükleyip install yapıyoruz yine bu şekilde mi mi 11 ultrada?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Mi 11 ultra alıp en stabil rom hangisi diye sormak traji komik haha-- benim bildiğim bi ürünü alırsın o marka yazılımı kötüyse o ürün memnun etmiyorsa satarsınız başka markaya geçersiniz uzaklaşırsınız o markadan ama biz napiyoruz bi ton sorunla boğuşmayi seçiyoruz markayı terketmek yerine...

calypse1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Mi 11 ultra alıp en stabil rom hangisi diye sormak traji komik haha-- benim bildiğim bi ürünü alırsın o marka yazılımı kötüyse o ürün memnun etmiyorsa satarsınız başka markaya geçersiniz uzaklaşırsınız o markadan ama biz napiyoruz bi ton sorunla boğuşmayi seçiyoruz markayı terketmek yerine...
İş Xiaomi olunca stabil yazılım zor maalesef. Cihaz daha elime geçmedi en azından hangisi iyi olduğunu bilirsem geldiği gibi o romu yükleyeceğim cihazdan hemen soğumak istemiyorum

romeos58

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hkn
Cihazım
mi note 3
Konular
1
yaklaşık 1 aydır kullanıyorum şu an global sürüm yüklü bende ki tek sorun cihaz ısınıca 60 hz düşmesi ve aynı zamanda ekran tepkisi saçmalıyor bazen aşağı kaydırıyorum facebook ıns. vs. algılamıyor

bende rom arayışına girmiştim eu kurdum pek stabil gelmedi bana ama bende 12.5.4 sürümü vardır 13 sürümünü kullanmadım endo merak ediyorum belki ilerde kullanırım

calypse1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
yaklaşık 1 aydır kullanıyorum şu an global sürüm yüklü bende ki tek sorun cihaz ısınıca 60 hz düşmesi ve aynı zamanda ekran tepkisi saçmalıyor bazen aşağı kaydırıyorum facebook ıns. vs. algılamıyor

bende rom arayışına girmiştim eu kurdum pek stabil gelmedi bana ama bende 12.5.4 sürümü vardır 13 sürümünü kullanmadım endo merak ediyorum belki ilerde kullanırım
Global yüklü gelecekmiş ben eu stabil son sürüm kurmayı düşünüyorum geldiğinde

Üst Alt