Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
persist.img dosyasından bahsediyosunuz hocam. Hatta tam olarak şuan onu flashlamak üzereydim. Bir bakayım buraya dedim mesajınızı gördüm. Birkaç sene önce benzer bir şey başıma gelmişti persist flashlayıp halletmiştim. Dosya bilgisayarda kalmış, görünce aklıma geldi birden. Bir deneyeceğim.
Hayır. Tema kullanmıyorum. Zaten aosp romlara geçtiğimde de aynı sorun devam ediyor. Clean flash yapıyorum her seferinde. Sanırım fastboot yapıcam son çare.
İyi forumlar arkadaşlar.
Genel olarak hep ekran kapatamamayla ilgili sorular sorulmuş baktığım kadarıyla. Benim sorunum ise tam tersi. Kısaca özetliyim. 1 yıldan uzun süre CorvusOs kullandım ama hem güncellemenin kesilmesi hem de sıkıldığımdan dolayı Eu Rom'a geçiş yapmak istedim. Yükledim...
Android12'den 13'e geçmek istedim ve bunun için OrangeFox'u güncellemem gerekiyormuş; yaptım. DerpFest A13'ü yükledim ama kasmayla karşılaşınca tekrar 12'ye dönmek istedim. Recovery'de bir takım uyarılar alıyordum bu sırada ama anlamadım ne olduklarını. Sonra recovery'yi eski sürümüne döndürdüm...
Arkadaşlar herkese selam.
Geçen yıl Türkiye garantili aldığım Redmi Note 9 Pro (joyeuse/android 11) cihazımdaki resmi romdan uzun süredir memnun değilim. Özellikle hepimize dert olan Google arama ve mesajlaşma uygulamaları yüzünden. Ayrıca değişikliği severim ve root, rom vs. işlerine de bir...