bymyblade kullanıcısının son içeriği

1. bymyblade

Yardım Poco x6 pro ekran rengi

Herkese merhaba. Poco x6 pro 8/256 GB cihazım. Yaklaşık on gün önce aldım yeni farkettim bir olay. Ekran görüntüsünü koyuyorum . Klavye kısmında ya da play store uygulama güncelleme yaparken ekranda açılan pencere sarımtrak. Bir ayarı mı var yoksa kendi ayarı mı ? Kendi ayarı nasıl böyle...
  2. bymyblade

Haber Mi 9t güncellemeleri askıya alındı

Arkadaşlar şöyle bir haber gördüm nedir aslı bilen var mı? https://shiftdelete.net/xiaomi-mi-9t-miui-12-guncellemesi-askiya-alindi/aamp Banim cihaza gelmedi daha
  3. bymyblade

Yardım Mi9t pil boşalması

Selamlar. Yaklaşık 2.5 aydır mi9t kullanıyorum. Cihazı sıfır aldım ithalat garantili. Miu 11 den sonra yaklaşık 2-3 gündür pilim inanılmaz hızlı bitiyor. Normalde 7 saat ekran süresi veren telefon 3-4 saate kadar düştü. Dün gece yatarken sarjım %97 civarındaydı. Sabah uyandığımda %9 olarak...
  4. bymyblade

MIUI 11 Miui 11 mi9t güncelleme geldi

Fark olmaz olurmu hocam. Güncellemeyi yaptım cihaz dahada akıcı hale geldi. Bekleyin bugün yarın gelir:)
  5. bymyblade

MIUI 11 Miui 11 mi9t güncelleme geldi

Miui 11 geldi sonunda beyler. Global rom bilginize
  6. bymyblade

Yardım Facebook için özellik

O bendede oluyor sebebini bilmiyorum. Mi9t
  7. bymyblade

Soru Miui 11 Güncellemesi Gelmedi

İyi güldüm
  8. bymyblade

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Daha kaliteli telefon görüşmeni sağlıyor diye biliyorum. Hd ses kalitesi gibi birşey
  9. bymyblade

Yardım Mi9T Kamera Kalitesi Düşük

Gerekli değil
  10. bymyblade

Hımmmffss. Yeni uyandım. Nöbete geç kalmadım dimi ? Görev yerindeyim. Global 10.3.11.0 stop~~stop~~stop~~stop~~stop~~stop~~
  11. bymyblade

Soru Optimum şarj aralığı

Ben genelde %100 yapmam. 90 gibi çıkartırım :) tsvsiye ederim
  12. bymyblade

Soru MIUI 11 Hakkında

Bekleyin hocam bende mi9t var bekliyorum sabırla. Acele etmemek gerek. Global sürüm po
  13. bymyblade

Gelir hocam bekleyin az daha. Bende de mi9t var bekliyorum
Üst Alt