Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar tam ekran görünümü kullanırken bile klavye açıldığında sağında dünya işareti solunda klavyeyi kapatma işareti çıkıyor geçen güncellemede bunlar çıkmıyordu şuan bunları kapatma şansım varmı çok gıcık oldum cihaz mi14t pro
Merhaba arkadaşlar. Bugün PC'ye RAM alıp taktım. Önce ekran gelmedi. Sonra döktüm tekrar taktım bu sefer düzeldi. Ama aldığım RAM'ı okumadı derken bir daha söktüm taktım okudu görüntülü geldi ama bu sefer pc açılırken mavi ekran veriyor ve başlangıç onarıma geçiyor. Başlangıç onarım işe...
Maraştan yazıyorum telefon yurt dışı girişli imei kapanmak üzere uzaktan imei atacak varsa ulaşsın acil lazım haberleşemiyorum wifi buldum ordan bağlandım parası neyse veririm lütfen yardımcı olun
Merhaba arkadaşlar benim cihazda bazı uygulamalar var sistem uygulaması mıdır nedir anlayamadım bir türlü kullanmadığım halde güç tüketiyor durduramıyorum silmek için arıyorum bulamıyorum bunlar nedir? Nasıl kurtuluruz. Gün içersinde yüzde 3 4 kadar pil yiyor yesin sorun değil de kullanmadığım...
Merhaba arkadaşlar cihazı alalı 7 8 ay kadar oldu son bi haftadır cihaz boşta bile 40 derece civarında sıcaklık veriyor şarjım çok çabuk bitmeye başladı yurt dışı kayıtlı imei atıldı fabrika ayarlarına da dönemiyorum sizce sorun nedir pil mi bozuldu acaba yoksa yazılımsal bir sorun mu imei...
Merhaba arkadaşlar Redmi K40 Cihazım otadan gelen güncellemeyi indiriyor indirirken %97 de kalıyor nasıl güncelleriz bunu bootloader kilidi açık orijinal rom linki verseniz mi flaştan falan atabilir miyiz yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba mi11t cihazımdan hotspot açıp pcden internete giriyorum fakat bir süredir pcde internet aşırı yavaş telefonda gayet hızlı pcde sayfaları bile açamıyor neden olabilir?
Daha önceki mi6 cihazıma gayet güzel bir şekilde twrp kurup rom yüklemesi yapabiliyordum mi9t cihazı aldım 6 ay önce twrp yüklemesi denemesinde bulundum yükleyemedim telefon açılmadı gidip tamircide yazılım attırmak zorunda kaldım şuanda eu rom yüklemek istiyorum bağlanıp yardımcı olabilecek...
240 Gb sata ssd almayı düşünüyorum uygun fiyatlı önerilerinizi bekliyorum kullandıklarınız yada duyumlarınızı da belirtirseniz sevinirim.
samsung'lar pahalı sandiskin ne kadar sağlam olduğunu bilmiyorum muadillerini kullananlar varsa isim yada link atsın.
Herkese selam direkt konuya geçeyim 15 mayıs 2021 tarihinde sözleşmeyi kabul etmeyenler sohbet, arama gibi şeylerden mahrum kalacaktı. Ancak ben hiç sözleşmeyi kabul etmedim, söylenen tarihte de sözleşme uyarısı vs hiç bir şey gelmedi uygulamayı kullanabiliyorum. Sorum şu ben sözleşmeyi kabul...
merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar dilerim herkese. Benim ufakta olsa can sıkan bir sorunum var. Anlatayım, Youtube vanced kullanmaktayım videoları izlerken 720den yukarı alınca video sürekli donuyor ortalama 184Kbs indirmeden fazlasını yapmıyor ki muhtemelen bu yüzden donuyor diye tahmin...
Merhaba arkadaşlar benim bi sorunum baş göstermeye başladı bugün 4Kda video kayıt tuşuna basınca kayıt yapmıyor çekecek gibi oluyor kaydetmeden duruyor üstüne üstlük birde ağır çekim moduna geçemiyor kamera durduruldu hatası alıyorum global rom kullanıyorum bl kilidim kapalı ne yapabiliriz bu...