Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler hocam, söylediğiniz sekilde kurulum yaptım bugün. Çift sim kayıtlı ve bl kapalı idi cihaz, aldığımda Tw rom ile gelmişti. Tw rom olarak güncelleme yapıp Hyperos 2ye geçiş yaptım. Imei ler sıfırlanmadi.
1 Haziranda Yeni sürüm gelmiş, 14 Haziranda Data_app.zip diye bir dosya eklenmiş Drive klasörüne. Acaba yeni sürümü denediniz mi? Yeni sürümde Titreşim sorununun halledildiğinden de bahsedilmiş yorumlarda.
Hocam Eğer olabilirse çok güzel olur. Hatta Türkçe yi geçtim, en azindan Tr karakter sorunu bile bir şekilde çözülse Mi Fit için o bile yeter; ekstra program kullanmadan.
Hocam Josema adlı geliştirici Miui 10da Mi6 için rom geliştirecek mi acaba? Yada Mi6 ya Epic rom gelmeye devam edecekmi Miui 10da? Böyle sormam daha mantıklı oldu :)
Epic romu ilk denedigimden bu yana bırakamadım Mi6 da hocam, Epic Takiminin ve sizin ellerinize sağlık :)
Yok hocam karmaşıklik değil aslında benim dediğim de. Sadece Ekranda Adim ve nabız ile, Bildirim geldiğine dair bir ikon dursa, saat de büyük görünse yeter. Başka bir isteğim yok. Benimde aklim. PACE de ama, mi band in kordonunun ince olmasını seviyorum, mi band dan önce Saat takmıyordum çünkü...
Peki hocam. Umarım Pace ve Bip gibi farklı Saat ekranları da yapılabilir Mi band 3 içinde. Özellikle herşeyin ana ekranda olduğu ve büyük saate sahip bir ekran ol güzel olur. Birde bildirim gelince ikon çıksa Ekranda, telefon Ledi gibi. Bize bildirim geldiğini hatırlatsa çok güzel olur ama :)
Hocam Twrp ye gerek yok, Mi Flash üzerinden Stabil rom kurulur tekrar. Beta da Kararlı ya rahatça geçmek için en önemlisi Bl kilidi açık olması. Gerisi halledilir.