Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

flashock

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yekta
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
Peki hocam. Umarım Pace ve Bip gibi farklı Saat ekranları da yapılabilir Mi band 3 içinde. Özellikle herşeyin ana ekranda olduğu ve büyük saate sahip bir ekran ol güzel olur. Birde bildirim gelince ikon çıksa Ekranda, telefon Ledi gibi. Bize bildirim geldiğini hatırlatsa çok güzel olur ama :)
Valla ben Pebble Time, AppleWatch, Amazfit Bip, Mi Band 2 ve son olarak Mi Band 3 akıllı saatlerini kullanıyorum emin ol kolumda hep Mi Band 2 takılıydı düne kadar. Dün de Mi Band 3 geldi ona geçtim.

Ne kadar karmaşık akıllı saat o kadar çok uğraş. Arada bir diğerlerini de takıyorum değişiklik olsun diye o kadar. Eğer ki Mi Band 3 ürününe Türkçe karakter desteği gelirse ben akıllı saatimi buldum diğerlerini bir daha hayatta takmam belki Pebble Time'ı takarım :)

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Valla ben Pebble Time, AppleWatch, Amazfit Bip, Mi Band 2 ve son olarak Mi Band 3 akıllı saatlerini kullanıyorum emin ol kolumda hep Mi Band 2 takılıydı düne kadar. Dün de Mi Band 3 geldi ona geçtim.

Ne kadar karmaşık akıllı saat o kadar çok uğraş. Arada bir diğerlerini de takıyorum değişiklik olsun diye o kadar. Eğer ki Mi Band 3 ürününe Türkçe karakter desteği gelirse ben akıllı saatimi buldum diğerlerini bir daha hayatta takmam belki Pebble Time'ı takarım :)

Yok hocam karmaşıklik değil aslında benim dediğim de. Sadece Ekranda Adim ve nabız ile, Bildirim geldiğine dair bir ikon dursa, saat de büyük görünse yeter. Başka bir isteğim yok. Benimde aklim. PACE de ama, mi band in kordonunun ince olmasını seviyorum, mi band dan önce Saat takmıyordum çünkü rahatsız ettiği için.

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Maalesef, sadece android bir cihazla yükleyebilirsiniz. ;)

Codered hocam , rus sitesinde paylaşılan mifit ile ilgili bir dil dosyası buldum acaba içinde bulunan strings veya diğer uzantıları değiştirip türkçeye çevirme yapılabilirmi.?

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Codered hocam , rus sitesinde paylaşılan mifit ile ilgili bir dil dosyası buldum acaba içinde bulunan strings veya diğer uzantıları değiştirip türkçeye çevirme yapılabilirmi.?

Hocam Eğer olabilirse çok güzel olur. Hatta Türkçe yi geçtim, en azindan Tr karakter sorunu bile bir şekilde çözülse Mi Fit için o bile yeter; ekstra program kullanmadan.

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Hatta orada yayınlanan son uygulamayı yükledim. Dil tekrar çince oldu. :( Bunun üzerine bu dosya paylaşılmış. Yardımlarınızı beliyorum. Konu başında verilen orijinal restore yazılımını denedim fayda etmedi. Zannedersem versiyon yükseldiği için işe yaramadı :(

flashock

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yekta
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
Hatta orada yayınlanan son uygulamayı yükledim. Dil tekrar çince oldu. :( Bunun üzerine bu dosya paylaşılmış. Yardımlarınızı beliyorum. Konu başında verilen orijinal restore yazılımını denedim fayda etmedi. Zannedersem versiyon yükseldiği için işe yaramadı :(
Bahsettiğin sitenin linkini atar mısın bana arkadaşım ben de bakmak isterim.

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Bahsettiğin sitenin linkini atar mısın bana arkadaşım ben de bakmak isterim.

Aşağıdaki siteden yüklediğim sürüm sonrasında tekrar çince oldu.

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Upload edilen dosyalar mifit.apk dil dosyaları, türkçeye çevirmek saat dili açısından bir şey ifade etmeyecektir. Saat dili için cihazın firmware ile uğraşmak gerekir. Saatinizi tekrar ingilizceye çevirmek için kullanın ;)

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Upload edilen dosyalar mifit.apk dil dosyaları, türkçeye çevirmek saat dili açısından bir şey ifade etmeyecektir. Saat dili için cihazın firmware ile uğraşmak gerekir. Saatinizi tekrar ingilizceye çevirmek için kullanın ;)

Mi band fix it programı ile bağlayıp orijinal firmware yükledim. Sonra prosedürü uyguladım " connect to app to update" yazısı çıkıyor. Bilekliği bağlıyorum titriyor " paired " yazıyor ama saat menüye geçmiyor ekranda yine "connect to app to update" yazısına geri dönüyor. Codered hocam nasıl bir yol izleyeyim.?

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Mi band fix it programı ile bağlayıp orijinal firmware yükledim. Sonra prosedürü uyguladım " connect to app to update" yazısı çıkıyor. Bilekliği bağlıyorum titriyor " paired " yazıyor ama saat menüye geçmiyor ekranda yine "connect to app to update" yazısına geri dönüyor. Codered hocam nasıl bir yol izleyeyim.?
fix-it for mi band 2 yazılımını hiç kullanmadım dolayısı ile ne yapıyor ediyor tam olarak bilmiyorum ancak gadgetbride ile verdiğim fw leri yükleyip deneyebilirsiniz, tekrar sorun yaşamamak için konunun ilk mesajındaki mifit-miuiturkiye.net.apk yükleyip eşleştirin.
yada
gadgetbride ile cn fw yükleyip tekrar mifit-miuiturkiye.net.apk yükleyerek firmware update yaparak ingilizceye sağlıklı şekilde dönülebilir.

Ekli dosyalar

• en_fw_band3.zip
    206 KB · Görüntüleme: 13
  • cn_fw_band3.zip
    206 KB · Görüntüleme: 13
Üst Alt