Burakalpsen kullanıcısının son içeriği

1. Burakalpsen

Yardım Mi6 eu rom mi logosunda kaldı

Merhaba, mi6 cihazıma 20.6.18 eu beta yüklemek isterken herşeyi kitabına uygun yapmama rağmen mi yazısında kalıyor. Twrp de Yerel hafıza hariç herşeyi silip romu flaşlayıp ardından wipe data/calvik yaparak en son magisk 21.4 ü flaşlayıp başlattım yarım saat oldu böyle kaldı. Yardımcı...
  2. Burakalpsen

Rehber Mi6 Batarya Değişimi (Aliexpress)

Öncelikle herkese merhabalar, günümüzde artık benim gibi birçok mi6 kullanıcısının cihazı 2. hatta 3. yaşına girdiği için batarya değişimleri de sık sık yapılmaya başlandı. Bende bataryamı dün değiştirmiş olarak faydalı olacağını düşündüğüm bir değişim rehberi hazırlamak istedim. Hem orijinal...
  3. Burakalpsen

Diğer Lisans bitirme tezi method anketi. (Katılım sağlarsanız çok sevinirim)

Tüm hocalarıma abilerime kardeşlerime öncelikle selamlar. Lisans bitirme tezinde kullanmak üzere sadece 8 soruluk 1 dakikanızı alacak bir anket hazırladım. Siz değerli MIUI Türkiye ailesi olarak desteğinizi bekliyorum :) Şimdiden teşekkür ederim. Anket linki
  4. Burakalpsen

Soru Youtube Vanced alternatifi?

Öncelikle merhaba; 1 yılı aşkın süredir youtube vanced kullanmaktayım ve oldukça memnundum. Fakat mayıs 2019 dan beri güncelleme almayan uygulama an itibariyle eski sürüm olduğundan bağlantı hatası vermeye başladı. Gerek arka planda çalışması gerekse whatsappa girince dahi ekranın önünde kalması...
  5. Burakalpsen

Yardım Mi6 Pil sorunu

Merhabalar, 11.0.2 EU stabil rom kullanmaktayım. Cihaz beklemedeyken aşırı şarj tüketiyor. Sabah %75 e düştüğünü gördüm en çok tüketen şey de hücre bekleme görünüyordu. Şu anda da görüldüğü üzere sadece 50 dakika ekran süresi ile %53 e düşmüş durumda. Bataryanın öldüğünü sanmıyorum. Şarjda...
  6. Burakalpsen

Yardım Type C Şarj Girişi Temizleme

Mi6 cihazım zaman içerisinde type C portunun içi kir ile dolduğu için şarj aleti tam girmiyor ve cihaz sabit durmazsa kablo çıkıyor. Hat çıkarma iğnesi ile temizledim baya kir çıktı fakat type C nin doğası gereği iğne ile köşelerini temizleyemiyorum. Portu değiştirmeden temizlemenin kolay bir...
  7. Burakalpsen

Diğer Trendyoldan Alışveriş yapmayın.

Sahte ürün gönderdikleri gibi canlı yardımdan da muhatap bulamazsınız. Daha önceki konuşmamda kuponun yanacağını söylediler. Mağaza ile ilgili konuşmak istediğimde ise cevap bile vermediler. Detaylar ikinci fotoğrafta yazıyor. İade talebinde bulunup ayrıca THH ye şikayette bulundum.
  8. Burakalpsen

Sohbet Telefonumuz Eskiyor mu?

Böyle şeyleri takmamak lazım her makyajda da araba değiştirelim o zaman :) Mi6 kullanıyorum ben EU rom ile bide Gcamım da var rahat 2 yıl daha gider derken mi8 i beğenmemek biraz maymun iştahlılık bence :D Emin olun ne performans nede kamera olarak gözle görülür hiçbir eksiğiniz yok. Bir gün...
  9. Burakalpsen

Çözüldü Rom Nasıl Kurulur?

Wipe-advanced wipe a girip ilk 4 ünü sileceksiniz telefonun hafızası duracak. Öncesinde backup almayı ihmal etmeyin.
  10. Burakalpsen

Rehber Mi6, MIUI 10, Rootsuz Google Camera Yükleme İşlemleri

Rootsuz çözüm yok artık maalesef.
  11. Burakalpsen

Yardım Xiaomi mi 6

Size EU stabil tavsiye edebilirim. Tam ekran hareketleri yüz tanıma gibi özellikler ekleniyor cihaza. Kurulum için de burdan yararlanabilirsiniz: Rehber - Mİ 6 için Bootlader kilidi & Tek tuş Twrp kurulumu & Xiaomi.eu rom & Root & Gcam & Dolby Linkteki ilk 3 aşamayı uygulayın rom değişikliği...
  12. Burakalpsen

Haber İmei Kayit Ücreti ( zam )

Vergi geliri 500 lirayı geçtiği an azalmaya başladı zaten. Dışarıdan garantisiz alıp kaydettirmenin mantığı kalmadı. O tarz düşünenlerin bir kısmını garantiliye, büyük kısım İnsanları maalesef ki illegal yollara ittiler.
  13. Burakalpsen

Yardım Mi Band 4 Kayboldu.

Bir yerde düşürdüğünü düşünüyorsan oraya git bilekliği telefon ile eşleştirmeye çalış. Eşleşirse zaten arama alanını en azından 10-15m ye düşürmüş olursun. Sürekli titreşim göndererek bir şekilde bulabilirsin. Biri aldıysa tabi geçmiş olsun.
  14. Burakalpsen

Yardım MIUI 11 ve camerapi2

Mi6 EU romda hali hazırda MIUI11 kullanmaktayım. EU romda bile açık gelmemişken maalesef açık gelmez muhtemelen.
  15. Burakalpsen

Yardım Mi band 4 ciddi sorunlar

Satıcısı da hepsiburada ise sözünüze güvenerek değişim yapabilirler umarım öyle olur. Geçmiş olsun.
Üst Alt