Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Annem dün gece telefonuna şifre koyayım derken yanlış tuşlama yaparak kilit ekranı açamamış telefon kapandığında bende twrp yükleyip kilidi kaldırmak istedim fakat bu hatayı veriyor nasıl çözebilirim bir sürücüyü veya dosyayı atmayı unutmuşmuyum ?
Annem dün gece yeni şifre koydu ama herhangi bir tuş basmamış koyarken onaylaya basmış ekran kilidini açaıyorum benimde aklıma boatloader kilidini açıp twrpden ekran kilidini silmek geldi fakat telefon sıfırlanmadan nasıl boatloader kilidini açıcam fastboot modundan?
Poco x3 pro telefonum bozuk tv ekranı verip kapanmıştı sadece şarjda ledi yanıyor telefon açılmıyor telefonu yaptırmak istiyorum istanbulda bilindik bir yer varmıdır ve sorun kesin çözülürmü?
POCO X3 Pro bozuk TV ekrani verip kapanmıştı tamir ettirmek istiyorum. Yaptıran var mı veya reballing işlemini yapan bir yer taniyor musunuz? İstanbul Kadıköy tarafinda oturuyorum.
Telefonum Ocağın 27 Sinden Beri Açılmıyor Poco X3 Pro Ne Yapabilirim Bozuk Ekran Verdi Telefonun Arka Kapağını Açıp Kendim Birşeyler Deneyebilirmiyim Yurtdışı Cihaz Çok Fiyat Çıkarırlar Diye Korkuyorum Öğrenciyim.
Poco X3 Pro Telefonum bı anda bozuk TV ekrani verip kapandı ve hiçbir şekilde açılmıyor istanbul Avrupa yakasındayim bu sorunu yaşayıp benim olduğum taraflarda halleden biri tamircinin ismini ve ne kadara halloldugunu söyleyebilirmisiniz acaba telefonumu artık kullanmak istiyorum.
Poco X3 Pro ya Xiaomi 12 portundan uyarlanmış MIUI 14 ü indirdikten 1 ay sonra şimdi telefon açıldığında bozuk TV ekrani veriyordu dün şarjda bıraktım düzelir diye şimdi Tlf kapanmış ne yaparsam yapayım açılmıyor açmaya çalışınca LED ışığı yanıyor sönüyor sadece telefonu PlayStationin üzerine...