brsyzrkn kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Mi5 şarj %20 de iken kapanıyor. Şarja taktığım zaman %20 den şarj olmaya başlıyor

1548959781 Asaf04 servis bu teklifimi kabul etmez diye düşünüyorum.angel~~ Arayıp sorarım olmadı.
  2. B

Yardım Mi5 şarj %20 de iken kapanıyor. Şarja taktığım zaman %20 den şarj olmaya başlıyor

Bu batarydan memnun musunuz? Önce tüketici hakem heyeti üzerinden deneyecem olmadı bir batarya alacağım artık napalım :) Bu arada teknik serviste orjinal batarya takıldığı bildirildi ama doğrumudur bilmiyorum?
  3. B

facepalm~~ tamam dikkat ederimgiggle~~haha-- Teşekkürler.
  4. B

Bende anlamadım. Ekranım aynı duruyor :) En iyisi sizin dediğiniz gibi yapayım tüketici mahkemesine gideyim.
  5. B

Dönüş için teşekkür ederim Metin bey, Maalesef elimde servis raporları yok ayrıca en son yolladığımda yapılan işleme ekran değişti olarak girmişler ancak ekran değişimi olmayıp batarya değişmiş. Delta servisi aradım dönüş bekliyorum. Delta servisten raporları talep edersem gönderme zorunluluğu...
  6. B

iyi günler, 2 yıldır Mi5 kullanıcısıyım. Telefonumu batarya performansının düşmesi sebebi ile delta servise gönderdim. Garanti kapsamında batarya değiştirildi. Tarafıma gönderildiğinde hiç bir değişiklik olmadığını tespit ettim. Delta servis müşteri hizmetleri ile görüştükten sonra tekrar...
  7. B

Yardım Bildirim ledi (Mİ5)

Bende mi5 kullanıcısıyım bn hiç çalıştırmıyorum. Ne yapmam gerek? Sürümüm miui 9.7.8.31
  8. B

Mi5 sorunları hakkında yardım istiyorum!

Bnd Bnde birşey söyleyemiyorum eğer ısınma devam ederse sende bunun için bir konu açabilirsin.
  9. B

Teşekkürler ilk fırsatta deneyeceğim. Bu yükleme format gibi mi oluyor belgelerim silinir mi?
  10. B

Senin telefon biraz fazla ısınıyor sanırım bnde o sorun yok ısınma olsada el değmeyecek kadar olmuyor
  11. B

Söylediğin sürüme nasıl geri dönebilirim
  12. B

Ben oyun oynamadikça çok ısımıyor. Ama şuan forumda dolaşırken 36C° görüyorum.
  13. B

Evet beta ne yapmam lazım bir sonraki güncellemeyi mı bekleyeceğim.
  14. B

MIUI 9.7.8.31 sürümünü kullanıyorum
Üst Alt