Mi5 sorunları hakkında yardım istiyorum!

brsyzrkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
İyi günler arkadaşlar.
Bende aranıza yeni katıldım. Gördüğüm kadarıyla da gerçekten faydalı bir forum olmuş. Emeği geçenlere forumda yardımcı olan arkadaşlara da teşekkür ederim. Birkaçtane sıkıntılarım var banada yardımcı olursanız sevinirim.
Bir seneye yakın mi5 kullanıcısıyım. Aldığım günden itibaren kamera modlarında çekim yaptığım zaman hata veriyor ve çekim yapmıyor. Yani kamera modlarım çalışmıyor. Bildirim ışığını ayarlayamıyorum ayarlasamda uygulama bildiriminde çalışmıyor. Sadece cihaz şarjda iken çalışıyor. Son güncellemeye kadar parmak izi okuyucusunda hiçbir sıkıntı yoktu. Güncellemeden sonra tamamen kaldırıldı.(yazılımsal

brsyzrkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
kardeşim şimdi benim bir soru sormam gerek ben daha telefonu alalı 1 gün oluyor ancak telefon sanki 1 aylıkmış gibi çabuk ısınıyor o sorun miui 9 sürümündede varmı (1 saat wp kullanımında 38 39 derce görüyorum.)
Ben oyun oynamadikça çok ısımıyor. Ama şuan forumda dolaşırken 36C° görüyorum.

Oyla:

Ucanpembekopekbaligi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
5
kardeşim telefonu sadece forumlardan okuduğum bilgiler kadar biliyorum dediğim gibi 1 gündür sadece bende ama acaba ürün hatalı olabilirmi diye düşünmüyor değilim dün ilk sarja taktığımda inanılmaz bir ısınma olduki dokunamadım bile tahminen 48 49 olmuştur bir daha sarjda o sıcaklığa ulaşırmı diye korkuyorum ve ayrıca daha ağır bir oyun yüklemedim (asphalt vs) yüklersem galiba 5 dakika sonra telefona hiç dokunamayacağım

Oyla:

enverdv

Bosch Test Equipment Service Engineer
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enver
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Uzman Tekniker
Konular
20
Söylediğin sürüme nasıl geri dönebilirim
Önce : indirip
XiaomiTool programı ile cihaza bootloader kilidi ile uğraşmaya gerek kalmadan yükleyebilirsin

Oyla:

brsyzrkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
kardeşim telefonu sadece forumlardan okuduğum bilgiler kadar biliyorum dediğim gibi 1 gündür sadece bende ama acaba ürün hatalı olabilirmi diye düşünmüyor değilim dün ilk sarja taktığımda inanılmaz bir ısınma olduki dokunamadım bile tahminen 48 49 olmuştur bir daha sarjda o sıcaklığa ulaşırmı diye korkuyorum ve ayrıca daha ağır bir oyun yüklemedim (asphalt vs) yüklersem galiba 5 dakika sonra telefona hiç dokunamayacağım
Senin telefon biraz fazla ısınıyor sanırım bnde o sorun yok ısınma olsada el değmeyecek kadar olmuyor

Oyla:

brsyzrkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
Oyla:

enverdv

Bosch Test Equipment Service Engineer
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enver
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Uzman Tekniker
Konular
20
Teşekkürler ilk fırsatta deneyeceğim. Bu yükleme format gibi mi oluyor belgelerim silinir mi?
Silinir, yedeğini almayı unutma. Mi Cloud açıksa ve herşeyi senkronize ediyorsa gerek kalmayabilir. Ben en az 10 defa formatladım, olduğu gibi geri geldi. Mi account'u girdikten sonra problem olmaz.
Sen yine de yedek al, ne olur ne olmaz.

Oyla:
Üst Alt