Mi5 sorunları hakkında yardım istiyorum!

brsyzrkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
İyi günler arkadaşlar.
Bende aranıza yeni katıldım. Gördüğüm kadarıyla da gerçekten faydalı bir forum olmuş. Emeği geçenlere forumda yardımcı olan arkadaşlara da teşekkür ederim. Birkaçtane sıkıntılarım var banada yardımcı olursanız sevinirim.
Bir seneye yakın mi5 kullanıcısıyım. Aldığım günden itibaren kamera modlarında çekim yaptığım zaman hata veriyor ve çekim yapmıyor. Yani kamera modlarım çalışmıyor. Bildirim ışığını ayarlayamıyorum ayarlasamda uygulama bildiriminde çalışmıyor. Sadece cihaz şarjda iken çalışıyor. Son güncellemeye kadar parmak izi okuyucusunda hiçbir sıkıntı yoktu. Güncellemeden sonra tamamen kaldırıldı.(yazılımsal

brsyzrkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi günler arkadaşlar.
Bende aranıza yeni katıldım. Gördüğüm kadarıyla da gerçekten faydalı bir forum olmuş. Emeği geçenlere forumda yardımcı olan arkadaşlara da teşekkür ederim. Birkaçtane sıkıntılarım var banada yardımcı olursanız sevinirim.
Bir seneye yakın mi5 kullanıcısıyım. Sorunlarıma gelecek olursam;
1- Aldığım günden itibaren kamera modlarında çekim yaptığım zaman hata veriyor ve çekim yapmıyor. Yani kamera modlarım çalışmıyor.
2- Bildirim ışığını ayarlayamıyorum ayarlasamda uygulama bildiriminde çalışmıyor. Sadece cihaz şarjda iken çalışıyor.
3- Son güncellemeye kadar parmak izi okuyucusunda hiçbir sıkıntı yoktu. Güncellemeden sonra tamamen kaldırıldı(yazılımsal olarak). Ayrica home tuşu dokunmatiğide çalışmıyor.
4- Son olarak tam dolu şarj ile normal kullanımda 7 - 8 saat kullanabiliyorum sizce bu normal mi?
Teşekkür ederim. İyi günler.

Oyla:

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
Miui 9 Global Beta 7.9.7 ile mi5 kullanıyorum. Daha önce 7.8.31 ile de kullandım Beta'yı.

En başta da 8.2.2.0 kararlı sürüm ile kullanıyordum. Bahsettiğiniz hiç bir sorunu yaşamadım.

Pil de ekran süresi olarak 6 saat civarında benim kullanımına göre. Bahsettiğiniz değerler bekleme süresi dahil toplam süre değil diye varsayıyorum. Ekran süresi olarak 7-8 saat çok iyi.

Oyla:

brsyzrkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Ucanpembekopekbaligi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
5
eylül sonlarına doğru betadan çıkması gerekiyor araştırmıştım

Oyla:

Ucanpembekopekbaligi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
5
kardeşim şimdi benim bir soru sormam gerek ben daha telefonu alalı 1 gün oluyor ancak telefon sanki 1 aylıkmış gibi çabuk ısınıyor o sorun miui 9 sürümündede varmı (1 saat wp kullanımında 38 39 derce görüyorum.)

Oyla:

enverdv

Bosch Test Equipment Service Engineer
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enver
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Uzman Tekniker
Konular
20
Şuanki 8.2.2.0 stabil global sürümü kullanman iyi olur. MIUI9 global gelene kadar bu 8.2. ile idare edersin.

Oyla:
Üst Alt