BilocanGöklerde kullanıcısının son içeriği

1. BilocanGöklerde

Yardım Hangi 13 veya 14 modelini almalıyım ?

30 k bütçem var. 13 T Pro 12/512 19,500 TL , 13 Ultra 12/512 28.000TL Mi 14 16/512 28.500TL fiyatlarında satıldığını gördüm. Fotoğraf alanında fotoğrafı çekerken ve fotoğrafı Lightroom gibi uygulamalarda işlerken beni üzmeyecek bir telefon almak istiyorum ancak hangisi daha mantıklı bir...
  2. BilocanGöklerde

Soru Redmi Note 11 Pro Bildirim sorunu

Arkadaşlar örnek vererek sorunumu açıklayayım. İnstagramdan bildirim geliyor ama ben bildirimden değil de direkt uygulamaya girersem gelen beğeni bildirimi otomatik silinmiyor. Manuel silmezsem sonsuza kadar kalıyor. Ben uygulamaya direkt girdiğimde de bildirimin silinmesini nasıl sağlarım?
  3. BilocanGöklerde

Soru Mi serisi mi note serisi mi pocco mu?

Arkadaşlar burada okuduğum kadarıyla Mi 10larda kasma mevcutmuş. Note 10 serisi hakkında pek fikrim yok. Bir de Pocco f2 Pro lar var. Pek kasma sorunu yok. Kafam iyice karıştı. Kamera ve performans olarak en doğru tercih nedir bilemedim. NOTE 9'A karar vernistim ama poco yu görünce kafam iyice...
  4. BilocanGöklerde

Soru Hangi Telefonu Tercih Etmeliyim?

Redmi 5 Plus Kullanıcısıyım. Yeni bir telefon almak istiyorum ancak Xiaomi çok fazla model çıkartmış takip edemiyorum. 3000-3600 lira arası bir telefon alabilirim. Redmi Note 8 Pro 128GB - Note 9 Pro 128GB modelleri hoşuma gitti ancak hem oyun hem arka kamerasını bolca kullanacağım. Note 8...
  5. BilocanGöklerde

Yardım Redmi 5 Plus Alarm Sesi Çıkmıyor

Arkadaşlar telefonum Red mi 5 Plus Global Sürüm 11.0.2, Android 8.1.0 Telefonumda bir anda sebepsiz yere Alarm sesi çıkmamaya başladı. Sadece titiriyor. Alarm müziklerine girince hata veriyor ve yeni alarm seslerini dinleyemiyorum. Alarm sesi değiştiriyorum ama ses vermiyor. Uygulama...
  6. BilocanGöklerde

Soru redmi 5plusta instagram sorunu

instagramda yorum yaparken, keşfete bakarken beni fotoğraflarıma beğeni gelirse ya da takip edilirsem sayfa otomatik olarak beğeniler kısmına atıyor kendisini. resim ve yorum yapamaz oldum. çözümü olan var mı? arkadaşlar küçük bir sayfa yönetiyorum. 3 tane hesabım var. hepsinde aynı sorun...
  7. BilocanGöklerde

Soru Instagram

10.2.3 olmasına rağmen 5plusta yok
  8. BilocanGöklerde

Yardım Ekran içinde Ekran sorunu(pip)

Bu rom atma işlerinden anlamam epey korkuyorum yapmaya sanırım başka çare yok.
  9. BilocanGöklerde

Çözüldü Huawei Galeri Uygulaması Hk

Desene yandım ben. Bütün mahremim adamlardan:'(
  10. BilocanGöklerde

Yardım Ekran içinde Ekran sorunu(pip)

Arkadaşlar redmi 5 plusta ekran içinde ekran izinleri açık şekilde kullanmaktayım. Uzun süredir bu özellik çalışmıyor. Netflix de özellikle kullandığım bir özellik ancak artık yok. Bu sorunu nasıl çözerim. Hem genel olarak ayarlarda açık Netflix içinde yetkilendirmesi var. Menü tuşuna basınca...
  11. BilocanGöklerde

Yardım Sorunlar silsilesi

Teknosa sanırım delta garantili satıyor. O kadar kullanıcı dostu olacaklarını sanmıyorum
  12. BilocanGöklerde

Redmi 5 plus
  13. BilocanGöklerde

Hocam sadece Netflix değil, kendi Media playerinde de olmuyor. Eskiden sağ alt köşede küçük bir çerçeve içinde videolar oynatilirken çok rahat dolaşım yapabiliyordum
  14. BilocanGöklerde

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Netflix sorununu en azından kendim çözemem icin bir fikir verebilir misiniz ?
  15. BilocanGöklerde

Telefonumda ghost ekran başladı yaz başı. 1 sene olmadan bu kadar hızlı başlaması çok şaşırtıcı. Kendim bir işlem yaparak düzeltebilir miyim içi açılsın istemiyorum. Hızlı şarj özelliği resmen kayboldu normal şekilde şarj oluyor ve çok geç oluyor ve erken bitiyor. Netflix gibi kendi Media...
Üst Alt