bilal011 kullanıcısının son içeriği

1. bilal011

Soru Rom Önerisi ve Kurulum

Merhaba annemin telefonu imeı gitmişti ve direnç işlemi yapıldı ve global sürüm yüklü oto güncelleme alıyor şuan sürüm global kararlı 13.0.10 telefon çok kasıyor bl kilidi açık ve mıuı kendi arama uygulaması yok google kullanıyor ve ben rom yüklemek istiyorum hangi stabil saf mıuı uygulamarının...
  2. bilal011

Soru Google asistan Türkçe yanıtlamıyor

Nasıl halletiniz yazarsanız bizde yapalım
  3. bilal011

Yardım Ekran Görüntüsü Paylaşımında Atıyor

MIUI 12.0.3 stable sürümü güncellemesi geldi yaptım sonra ekran görüntüsü alıp paylaşmak istediğimde WhatsApp seçiyorum gizlilik şifresini giriyorum geri atıyor ve ikinci kez aldığımda WhatsApp seçince açılıyor gönderebiliyorum nasıl çözebiliriz?
  4. bilal011

Yardım Global MIUI 12.0.1'den EU Stabil Veya Beta Geçiş Adımları Nelerdir?

1.Hocam ben daha bootloader kilidini açmadın kilidi açınca herşey siliniyor mu? 2. Şuanda bende twrp mi recovery 3 yüklü imeı yedeği nasıl alacağım yeni twrp yükledi yüklediğimde imeı gider mi? Gitmezse yeni twrpden efs alırsam sonra rom kurarsam efs kayıtı silinmez mi daha sonra nasıl...
  5. bilal011

Yardım EU_11.0.8_rom yükledim güncelleme gelmiyor

Hocam valla root yapmadanda oldu teşekkürler
  6. bilal011

root dosyası var mı? dosyaları nereye nereye atacağım zip rar oalrak mı direk atacağım ?
  7. bilal011

Sıfırdan kurmak için fastboot ilemi kurmal gerek önce twrpden nasıl sıfırlarız
  8. bilal011

EU Rom en son halini indirip ota üzerinden kurabilirmiyim ayrıca ümeı veya root gider mi?
  9. bilal011

MIUI 12 Mi 8 Xiaomi.Eu Stabil V12.0.3.0 QEACNXM

Hocam hangi twrp önerirsiniz?
  10. bilal011

Yardım Global MIUI 12.0.1'den EU Stabil Veya Beta Geçiş Adımları Nelerdir?

Merhaba MIUI 12.0.1 Global boot kilitli olarak kullanıyorum fakat artık yavaşlamaya kasmaya ağırlaşmaya başladı EU Roma geçmek istiyorum EU daha arındırılmış stabilmiş 1.EU Stabil mi yoksa EU Beta'yamı geçeyim akıcılık olarak 2. EU Rom kurmak için benim cihaza önceden ne yapmak lazım? 3. Sadece...
  11. bilal011

Merhaba telefoum imeı atılmıştı ve root kurulmuştu magisk ile vanced yüklerken kapandı açılmadı ve bende EU_11.0.8_rom kurdum fakat bu romda güncelleme yok uyarısı alıyorum sistem güncellemesi sekmesi bile yok ne yapmam lazım ota güncellemek için link var mı EEA Avrupa Kararlı Rom...
  12. bilal011

MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.3.0.RFNEUXM İndirme Bağlantıları

arkadaşlar ben mıuı 11.0.8 sürümünü kullanıyorum galiba rootlumu bilmiyorum fakat güncelleme yok diyor android 10 kaldı ne yapmam gerek bunu indirsem otadan kursam olur mu imeı gidermi
  13. bilal011

Yardım Güncel Rom Önerisi

Google kendi sms ve arama uygulaması yüklü fakat ben MIUI kendi sms/rehber/arama uygulamasını kurmak istiyorum internetten indiriyom durduruldu hatası alıyorum
  14. bilal011

Yardım Güncel Rom Önerisi

Merhaba ablamın Mi Note 10 Lite kullanıyor imei gittiği için telefoncuya götürmüş ve telefoncu imei atmış ve rom kurmuş galiba telefona root atmış birde bootlader kilidide açık Sürüm: MIUI Kararlı 12.0.3 Kararlı 12.0.3.0 (RFNEUVF) Benim isteğim root ve bootlader iptal edilip Global...
  15. bilal011

Yardım xiaomi mi 8 wifi kopma sorunu

Bendede aynı sorun vardı bildirim panelinde konuma basılı tut kablosuz ağ ve Bluetooth taramasına gir iki seçeneğide kapalı konuma getir daha sonra modemin wifi 5G destekliyorsa 5Gyi aç çünkü 2.4G çakışma oluyormuş
Üst Alt