bilal011 kullanıcısının son içeriği

1. bilal011

Soru Rom Önerisi ve Kurulum

Merhaba annemin telefonu imeı gitmişti ve direnç işlemi yapıldı ve global sürüm yüklü oto güncelleme alıyor şuan sürüm global kararlı 13.0.10 telefon çok kasıyor bl kilidi açık ve mıuı kendi arama uygulaması yok google kullanıyor ve ben rom yüklemek istiyorum hangi stabil saf mıuı uygulamarının...
  2. bilal011

Yardım Ekran Görüntüsü Paylaşımında Atıyor

MIUI 12.0.3 stable sürümü güncellemesi geldi yaptım sonra ekran görüntüsü alıp paylaşmak istediğimde WhatsApp seçiyorum gizlilik şifresini giriyorum geri atıyor ve ikinci kez aldığımda WhatsApp seçince açılıyor gönderebiliyorum nasıl çözebiliriz?
  3. bilal011

Yardım Global MIUI 12.0.1'den EU Stabil Veya Beta Geçiş Adımları Nelerdir?

Merhaba MIUI 12.0.1 Global boot kilitli olarak kullanıyorum fakat artık yavaşlamaya kasmaya ağırlaşmaya başladı EU Roma geçmek istiyorum EU daha arındırılmış stabilmiş 1.EU Stabil mi yoksa EU Beta'yamı geçeyim akıcılık olarak 2. EU Rom kurmak için benim cihaza önceden ne yapmak lazım? 3. Sadece...
  4. bilal011

Yardım EU_11.0.8_rom yükledim güncelleme gelmiyor

Merhaba telefoum imeı atılmıştı ve root kurulmuştu magisk ile vanced yüklerken kapandı açılmadı ve bende EU_11.0.8_rom kurdum fakat bu romda güncelleme yok uyarısı alıyorum sistem güncellemesi sekmesi bile yok ne yapmam lazım ota güncellemek için link var mı EEA Avrupa Kararlı Rom...
  5. bilal011

Yardım Güncel Rom Önerisi

Merhaba ablamın Mi Note 10 Lite kullanıyor imei gittiği için telefoncuya götürmüş ve telefoncu imei atmış ve rom kurmuş galiba telefona root atmış birde bootlader kilidide açık Sürüm: MIUI Kararlı 12.0.3 Kararlı 12.0.3.0 (RFNEUVF) Benim isteğim root ve bootlader iptal edilip Global...
  6. bilal011

Çözüldü Google Chrome Okuma Modu Kapatıyor

Merhaba mi8 kullanıyorum chromede gezerken okuma modum kapanıyor ekran mavimsi oluyor gözlerimi ağrıtıyor chrome sildim yükledim hâlâ aynı düzelmedi
  7. bilal011

Yardım Phone durduruldu hatası

Merhaba Mıuı12 güncelledim. Telefondan kimi arasam "Phone Durduruldu" hatası alıyorum uygulama verilerini sildim ama hâlâ düzelmedi lütfen bir yardım eli uzatırmısınız. Hata görüntüsü ektedir ve hata koduda yazıyorum android.content.res.Resources$NotFoundException: String resource ID #0x110e005e...
  8. bilal011

Yardım Phone durduruldu

Merhaba arkadaşlar mıuı12 geçtim birisi arıcam zaman phone durduruldu hatası alıyorum verilerii temizledim hâlâ aynı acil yardımcı olurmusunuz? 1604920571 android.content.res.Resources$NotFoundException: String resource ID #0x110e005e at...
  9. bilal011

Soru Mi8 MIUI 12 ne zaman gelecek

Merhaba mi8 mıuı12 hâlâ gelmedi ne zaman gelecek acaba
  10. bilal011

Yardım Wifi Bağlantı var ama girmiyor

Merhaba wifiye bağlanıyorum ve full çekiyor ancak 3-4 dakika sonra sanki internet yokmuş gibi hiçbirşeye girmiyor yavaş olduğundanda değil sonra mobil veriye geçmek zorunda kalıyorum diğer kişilerde böyle sorun yok benim telefon nerde wifi olsa hep aynı
  11. bilal011

Yardım Mi 11 wifi sorunu

Xiaomi mi8 kullanıyorum mobil veride internetim çok iyi ama wifide başka wifilerdede denedim diğer bağlananlarda sıkıntı yok ama bende bütün uygulamalar sorun yaşıyorum çok yavaşlıyor ve cevap alamıyorum
  12. bilal011

Soru Migros Mi8 Global En Son Yazılım Sürümü Kaç?

peki ben root yada rom atmadan global betaya nasıl başvurabilirim başvurduktan sonra cihazımdaki veriler silinirmi global betayı yüklemek için
  13. bilal011

Rom MI 8 Global Kararlı MIUI V10.3.4.0 PEAMIXM İndirme bağlantısı

Pekala ota indirme bağlantısından güncellersem sistemimdeki resimler uygulamalar sıfırlanırmı?
  14. bilal011

Soru Migros Mi8 Global En Son Yazılım Sürümü Kaç?

Merhaba ben migrosdan mi8 aldım global versiyonu ama bazı redmi 6 kullanıcılar bende daha yüksek güncelleme alıyor benim güncellemem 10.3.4 kararlı kaldı bu normalmidir şuan global mi8lerde en son güncelleme bu mudur buysa neden bizler geç güncelleme alıyoruz sonuçta amiral gemisi bir telefon?
  15. bilal011

Yardım Mi8 Instagram yazıları küçük boyutlu

1.Merhaba benim Instagramda gönderilerin altındaki yazılar çok küçük eskiden daha büyüktü nasıl düzeltebilirim Birisinin profilindeki en son gönderiyi açınca üstte kalıyor ve alttaki gönderi çalışıyor üstten alta doğru getiriyorum yine olmuyor
Üst Alt