bfa34 kullanıcısının son içeriği

1. bfa34

Yardım Ekran camı çatladı ve arka kapak

Mi Note 10 lite ekran camı ve arka kapak çatlak ekran Saglam İstanbul’da uygun değişim yapan yet varmı
  2. bfa34

Soru İkinci el mi9t Pro alınır mı?

Selamlar Mi 9t veya Pro almak istiyorum ikinci el yurtdışı hala alınır mı alırken nelere dikkat etmemiz gerekir yurtdışı alacağım uygun fiyat için kaça alınır teşekkürler.
  3. bfa34

Yardım Etkinleştirme sorunu

Cihazım note 8 pro 8/128 global rom 12.5.3 Repair işlemi yaptım mesaj ve arama etkinleştirmesi yapamyorum Cihazı bulda açamıyorum
  4. bfa34

Soru 2 dakikada bir sarj oluyor ekrani

8/128 global cihaz orjinal hizli sarj 2 dakikada bir sarj oliyor diyor cesitli prizlerde denedim hep ayni sarj aletindemi sorun var acaba
  5. bfa34

Çözüldü qcn yedek alma düzenleme sorun yaşıyorum

sıfırladım imei uçtu qcn yedek alıyorum ama düzenledigim qcn yi kabul etmiyor
  6. bfa34

Çözüldü İkinci el mi 9t alınır mı?

Cihaz güzel mi kronik sorunu varmı Malum yollardan imei mümkün mü Yurt içi dışı vs ikinci el fiyatı Teşekkürler
  7. bfa34

Satış Redmi Note 9 Pro 6/128 global beyaz

Cihaz 1 haftalık yurtdışı global beyaz 180gun açık daha sonra emei gerekli 2300₺ kutu şarj ve kılıf var sorunsuz sıfır cihaz İstanbul Beylikdüzü
  8. bfa34

Rom Bütün romları denedin olmadı mı?

Selamlar Global,eu,room,corvus,revulation os vs vs birçok rom denedim şebeke sorunu oluyordu cihazım global eksikler vardı ilk başta romlar güzel geliyor ama sonra patatese bağlıyor telefonun ilk başta elime aldığım sürüme döndürmek istedim twrp ile kuruca hata aldım dokunmatik kullanilmaz hale...
  9. bfa34

Rehber Global custom rom region(bölge) değiştirme sorunu çözümü

Selamlar tüm forumun ramazan bayramını kutlarım. Bildiğiniz gibi twrp ile global rom yükleyince bölge çin olarak geliyor ve değiştirilmiyor paylaşacağım dosyayı twrp ile yükleyip başlatın ve istediğiniz bölğeyi seçin. Ben note 6 pro glabal 11.0.4.0 stabil romunda denedim orange Fox ile hata...
  10. bfa34

Yardım Mobile legends oynuyorum en ideal rom hangisi

Selamlar uzun süredir mobile legends oynuyorum corvus,revos,global,eu,room denedim ancak cihaz çok ısınıyor ve kasma lag oluyor ayrıca lte sabitledigimde telefon bostayken hat gidip geliyor suan global 11.04 yuklu ama bundanda memnum degilim
  11. bfa34

Yardım Corvus os nasıl yükleyebilirim?

Telefonumda twrp ve root var ama gerisini bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  12. bfa34

Yardım Global 11.0.3.0 geçiş yaptım eksikler var

Selamlar hayirli ramazanlar Rom değiştirmekten sıkıldım ve global en son sürüm indirip twrp ile yükledim rootlamadığım için twrp gitti ve pc yok Eksikler yüz kilit açma yok bölğe çin Telefon güncelleme menüsünden en son paketi indir desem telefonun kendi recoverysiyle yüklesem düzelirmi
  13. bfa34

Rom Miui room stabil değil yüklemeyin (başlık güncellendi)

Redmi Note 6 Pro Mi-Room 20.3.26 Android 9.0 Miui v11 BETA Not:Açılış loğo degiştirebilirsiniz Mİ ROOM 20.3.26İNDİR Kurulum Talimatı: Cihazınızda Twrp yüklü olduğunu varsayarak Twrp'yi açın ve sırasıyla - Wipe (Temizle) - Advanced Wipe (Gelişmiş Temizlik) tıklayın. Dalvik/ Art Cache (Dalvik...
  14. bfa34

Yardım Kernel yükleyince kamera çalısmaması varmı çözümü?

Selamlar. Genom,atos,kangoroox kernelleri denedim ama kamera çalışmıyor bende stock kernel döndüm kernel kullanmak istiyorum ama kamerada çalışsın çözümü varmıdır teşekkürler.
Üst Alt