beraozbal kullanıcısının son içeriği

1. B

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

cihaz çok iyi ama 8gb ram çok az olmuş, cihaz 7 yıl güncelleme alacak ama 8gb ram yeterli olur mu android 21-22 için bilmiyorum 🤔
  2. B

Yardım Telefonuma android 13 yükleyince olan hata

hocam o sorunun başka çözüm yöntemleri de var ben mesela aosp rom kurup arkasına hemen miui rom kurmuştum düzelmişti.integrity ise persist flaşladığınızdan kalıcı olarak gidiyor tamir yöntemleri var ama uğraştırıcı tavsiyem bl kilidi açık kalsın ksu veya apatch kullanarak modüller ile integrity...
  3. B

hocam artık bl açmak da zor forumda görüyorsunuzdur yakınıyor herkes şöyle denedim açamadım böyle denedim açamadım falan. şahsen ben de xiaomi alsam açmaya çalışırım bırakamam rom işini elim kolum bağlı kullanamam cihazı :D
  4. B

Yardım room yüklenmiyor

evet *#06# tuşlaayarak ile imei kontrol edin muhtemelen çin rom kurdunuz çin romunda türkçe ve google servisleri olmaz çin harici bir rom kurun
  5. B

Yardım room yüklenmiyor

youtubeda ve forumda cmd dosyası ile rom yükleme rehberleri var, cmd ile yüklerseniz sorun olmaz muhtemelen
  6. B

paylaşayım hocam encrypted ve decrypted versiyonu var istediğinizi kurabilirsiniz encrypted decrypted önerilen recovery daha stabil olması icin trm bu linkteki fastboot romu kurduktan sonra romu kurmayı öneriyor sweetin desteği yok fts_ts dokunmatik ekran desteği yok
  7. B

anlattiginiza gore iki parmak yakınlaştırma yani "pinch to zoom" çalışmıyor bu genelde kernel sorunu oluyor boot ve dtbo yedek alıp kernel değişin düzelir belki ama stok romdasiniz sanırım bunun stok romda olması garip 1752149886 evet hocam denedim ve aynı kablo ve başlıkta başka cihazlar da...
  8. B

hocalarım telefonu şarj ederken kopup tekrar bağlanma sorunu yaşayanınız var mı? bu sorunu son zamanlarda sık yaşamaya başladım eskiden kernel sorunudur diyordum ama artık donanımsal şüphelenmeye başladım nedeni de şu: oyun performansı iyi olduğu için bir süredir a11 ve miui 12 deniyorum ve...
  9. B

repair dirençsiz yapılmışsa da gerekiyor hocam
  10. B

hocam yazılımsal imei repair yapılmış cihazda tekrar modem atılması gerekir romun kendi modemi çalışmaz. format için de tahminimce herkes recoveryden 4 wipe yapiyordur bu yeterlidir fastboottan silmeye brnce gerek yok zaten rom kurulurken gerekli bölümleri kendisi de siliyor
  11. B

Yardım Xiaomi Telefona POCO Launcher nasıl kurulur?

hocam hos2 launcheri poco launcherdan daha iyidir neden kurmak istiyorsunuz bilmiyorum ama akıcılık stabilite vs. kaybolur tavsiyem hiç ellemeyin launcheri
  12. B

hocam stok rom iyi olacağını sanmıyorum aiter iyidir bence
  13. B

Download V13.0.10.0.SKFINXM - Xiaomi Redmi Note 10 Pro (India) - Global Stable in MiFirm bu linkteki hindistan stok romdur muhtemelen
  14. B

Yardım Poco F6 Batarya Performansından Memnun Değilim. Çare Stock Romlara Dönüş mü?

hocam derin uyku işi sıkıntı ama 6 7 saat ekran süresi normal gibi sanki. hyper os zaten ağır bir işletim sistemi cihaz da güçlü.
Üst Alt