beraozbal kullanıcısının son içeriği

1. B

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

kernelden hocam bence romdan olduğunu hiç görmedim.
  2. B

ben varım hocam. haftalardır trm 1.4 refresh romundayım (a11 miui13). şarj kopma sorunundan dolayı stok kernel ve apatch ile kullanıyorum performans ve batarya normal. şarj sorunu can sıktığından ve rom değişmekten yorulduğum için bu romda kaldım yoksa daha iyileri tabi ki var. ama rom...
  3. B

hocam bu kesinti sende ne sıklıkla oluyor hangi kernellerde
  4. B

hocam stok kerneli iyi değil mi
  5. B

Yardım LSPosed Mod

https://github.com/JingMatrix/LSPosed hocam LSposedin bu sürümünü kullanabilirsiniz gayet stabildir. sorununuz kullandığınız sürümle ilgili olabilir
  6. B

senin telefon artık ömrünü tamamlıyor gibi hocam :( sağlıklarınız kaç hocalarım bu arada? benim 7 aydır falan %80 hala. döngü de 842 olmuş
  7. B

Yardım Ses kaydı alabilen telefon öneri

hocam taiwanda endonezyada var rusya da vardı sanırım bir de çin romu da var ama çin kurmayın google servisleri yoktur cihaz ingilizcedir çok sorun yaşarsınız 1753828250 bu arada güncel cihazlarda bootloader kilidi açmak bir hayli zordur. üstteki hocamın dediği gibi server kayıt yaptırırken bu...
  8. B

cihaz çok iyi ama 8gb ram çok az olmuş, cihaz 7 yıl güncelleme alacak ama 8gb ram yeterli olur mu android 21-22 için bilmiyorum 🤔
  9. B

Yardım Telefonuma android 13 yükleyince olan hata

hocam o sorunun başka çözüm yöntemleri de var ben mesela aosp rom kurup arkasına hemen miui rom kurmuştum düzelmişti.integrity ise persist flaşladığınızdan kalıcı olarak gidiyor tamir yöntemleri var ama uğraştırıcı tavsiyem bl kilidi açık kalsın ksu veya apatch kullanarak modüller ile integrity...
  10. B

hocam artık bl açmak da zor forumda görüyorsunuzdur yakınıyor herkes şöyle denedim açamadım böyle denedim açamadım falan. şahsen ben de xiaomi alsam açmaya çalışırım bırakamam rom işini elim kolum bağlı kullanamam cihazı :D
  11. B

Yardım room yüklenmiyor

evet *#06# tuşlaayarak ile imei kontrol edin muhtemelen çin rom kurdunuz çin romunda türkçe ve google servisleri olmaz çin harici bir rom kurun
  12. B

Yardım room yüklenmiyor

youtubeda ve forumda cmd dosyası ile rom yükleme rehberleri var, cmd ile yüklerseniz sorun olmaz muhtemelen
  13. B

paylaşayım hocam encrypted ve decrypted versiyonu var istediğinizi kurabilirsiniz encrypted decrypted önerilen recovery daha stabil olması icin trm bu linkteki fastboot romu kurduktan sonra romu kurmayı öneriyor sweetin desteği yok fts_ts dokunmatik ekran desteği yok
  14. B

anlattiginiza gore iki parmak yakınlaştırma yani "pinch to zoom" çalışmıyor bu genelde kernel sorunu oluyor boot ve dtbo yedek alıp kernel değişin düzelir belki ama stok romdasiniz sanırım bunun stok romda olması garip 1752149886 evet hocam denedim ve aynı kablo ve başlıkta başka cihazlar da...
Üst Alt