beraozbal kullanıcısının son içeriği

1. B

Soru Redmi note 10 pro Indonesia romu için ne zaman stable MIUI 14 romu gelecek?

cihaz 3 yıldır güncelleme almıyor zaten miui 14 android 13 geldi cihaza? güncelleme olmadığına emin misiniz? cihaz türkiye cihazı mı ? yazılımla oynanmış olabilir
  2. B

Yardım Redmi Note 10 Pro cihazıma custom ROM yüklendikten sonra anabant sürümü bilinmiyor hatası aldım.!

hocam modem cihazın wifi, şebeke gibi aksamlarının çalışması için yazılımın bir parçası. tr cihazlarında romların içindeki modemler çalışırken imei atılan cihazlarda sonradan düzenlenmiş modem yüklenmesi gerekiyor. https://drive.google.com/uc?id=13uZfVYdpBdiG-kwNcclh4AM7aNL_f_9q&export=download...
  3. B

Yardım Redmi Note 10 Pro cihazıma custom ROM yüklendikten sonra anabant sürümü bilinmiyor hatası aldım.!

cihaza imei repair yapıldı mı yoksa orijinal imei mi ? repair yapıldıysa romdan sonra modem flaşlamanız gerekli. ama bu durumda ilk rom yüklediğinizde de sıkıntı olması gerekirdi
  4. B

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

hocam brick olacagini sanmiyorum sweet/in farkindan dolayi
  5. B

hocam yazılımsal olacak iş değil. direkt donanım bu. sd 732g nin 5G desteği yok. o zaman yazılımla işlemciyi de sd 8 elite falan yapalım oluyorsa madem 😄
  6. B

importlama özelliği var romda ben de keybox buldum yükledim şimdi 3ü de passledi. böyle böyle devam edicez herhalde artık :D
  7. B

hocalarım şuan infinitix 3.8 deyim rom hiçbir integrity geçmiyor, en azından basic geçse yeter benim için. yöntem modül vs var mı şuan nasıl geçiyoruz integrity?
  8. B

bu rom bayağı stabil ve akıcıydı sade olduğu için sıkıyor sadece bir süre sonra
  9. B

bari indirirken isteselermiş kurarken para mı istenir😄 verdiniz mi bari hocam
  10. B

ben de bayadir aosp takiliyorum akıcılığa fena alıştım artık miui hiç dönmem gibi. a16 da sevdim baya
  11. B

hocalarım hangi romlardasınız? ben iki hafta kadardır project infinity 3.7 deyim. bana da root lazımdı diye kernel arayışındaydım ve birçoğu boot etmiyordu romda. spiteful kurmuştum. onda şarj kopma sorunu yaşadım. birkaç gündür de strixin yeni sürümü çıktı ona geçtim şarj falan iyi herhangi...
  12. B

artık her kernel ve rom hızlı şarj ediyor neredeyse. sorun yaşayacağınızı sanmıyorum hocam
  13. B

bu sorunu bazı romlarda yaşamıştım muhtemelen yine crdroiddi. kronik gibi bir şey kernel değişmeyi deneyin yoksa yapacak bir şey yok
  14. B

hocam özelleştirme crdroid gibi romlara göre bir tık az ama benim için yeterli ben pek aramiyorum. spesifik bir özelleştirme sormak isterseniz bakabilirim var mı diye
  15. B

old takılmak isteyen varsa, birkaç gündür telegram grubuna birkac hafta önce atılan Arrow os 13 extteyim. strix interstellar kurdum kernel. gayet akıcı pil de iyi gidiyor stabil bir rom. isteyenler deneyebilir
Üst Alt