beraozbal kullanıcısının son içeriği

1. B

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

hocam bundayım hala geçiyor güncel olarak modülsüz. animasyonlar da iyi bende 1761234608 TRM 4.1 düşünüyorum kurmayı link ölü. arşivinde vs bulunan var mı acaba bu rom?
  2. B

https://sourceforge.net/projects/riaru-files/files/ROMs/Various%20Ports/miui_SWEETTWGlobal_V14.0.4.0.TKFTWXM_20250717_13.0.zip/download trm nin bu romu geçiyor hocam, bir süredir bundayım sade ve baya akıcı bir rom. twrp son sürüm ile flaşlayın
  3. B

Tavsiye 6000 7000 TL custom rom için telefon önerisi

mi 9t eski kalır biraz ve imei de rom yükleyince gideceğini düşünmüyorum yedek falan da alınabiliyor bazı telefonlarda bunu araştırırarak alırsınız telefonu
  4. B

bana da yanlış sürümden olabilir gibi geldi nadiren çalışmadığı olabilir ama bu kadar fazla olması normal değil
  5. B

hocam hiç takip etmiyorum artık :) , zaten üniversite falan başlayacak rom işini bıraktım iyice böylesi daha iyi. sonu yok bu işin
  6. B

ben de trm 2.1 refreshteyim şuan. stok kernel ve apatch ile
  7. B

ben de miui veya hos rom arıyorum stabil, stok romdayım 1-2 aydır sıkıldım ve yavaşladı gibime geldi bir de şöyle bir sorun yaşıyorum birisi beni arayınca ilk aradıgında meşgul çalıyor arama bana gelmiyor ikinci aradıgında normal geliyor arama. bazen oluyor bu olay neden anlamadım
  8. B

yok hocam integrity ile alakası yokmuş sadece root gizledim ben çalıştı
  9. B

biraz uğraşarak gizlemeyi başardım, size de lazım olursa söyleyin anlatırım hocalarım
  10. B

hocalarım telefonda istanbul kart uygulamasini kullanan var mı? bende rootlu cihaz diyor apatch kullaniyorum zygisk assistant flasladim duzelmedi apatchda shamiko da flaslanmiyor acaba play sertifikasi ile mi ilgili bilemedim
  11. B

Rom Miui KaKashi Gaming Edition | EU 12.5.9

hocam recovery uygun değil diye vs olabilir bu baya da eski bir rom https://forum.miuiturkiye.net/konu/kullandigim-en-iyi-stock-custom-rom.147603/page-240#post-1596132 bu konudan daha güncel romlara ulaşabilirsiniz
  12. B

Yardım Redmi note 9 hard brick sorunu (acil yardım)

telefon durduk yere hard brick olmaz diye düşünüyorum donanımsal bir sorun olabilir
  13. B

kernelden hocam bence romdan olduğunu hiç görmedim.
  14. B

ben varım hocam. haftalardır trm 1.4 refresh romundayım (a11 miui13). şarj kopma sorunundan dolayı stok kernel ve apatch ile kullanıyorum performans ve batarya normal. şarj sorunu can sıktığından ve rom değişmekten yorulduğum için bu romda kaldım yoksa daha iyileri tabi ki var. ama rom...
  15. B

hocam bu kesinti sende ne sıklıkla oluyor hangi kernellerde
Üst Alt