beraozbal kullanıcısının son içeriği

1. B

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

hocam hiç takip etmiyorum artık :) , zaten üniversite falan başlayacak rom işini bıraktım iyice böylesi daha iyi. sonu yok bu işin
  2. B

ben de trm 2.1 refreshteyim şuan. stok kernel ve apatch ile
  3. B

ben de miui veya hos rom arıyorum stabil, stok romdayım 1-2 aydır sıkıldım ve yavaşladı gibime geldi bir de şöyle bir sorun yaşıyorum birisi beni arayınca ilk aradıgında meşgul çalıyor arama bana gelmiyor ikinci aradıgında normal geliyor arama. bazen oluyor bu olay neden anlamadım
  4. B

yok hocam integrity ile alakası yokmuş sadece root gizledim ben çalıştı
  5. B

biraz uğraşarak gizlemeyi başardım, size de lazım olursa söyleyin anlatırım hocalarım
  6. B

hocalarım telefonda istanbul kart uygulamasini kullanan var mı? bende rootlu cihaz diyor apatch kullaniyorum zygisk assistant flasladim duzelmedi apatchda shamiko da flaslanmiyor acaba play sertifikasi ile mi ilgili bilemedim
  7. B

Rom Miui KaKashi Gaming Edition | EU 12.5.9

hocam recovery uygun değil diye vs olabilir bu baya da eski bir rom https://forum.miuiturkiye.net/konu/kullandigim-en-iyi-stock-custom-rom.147603/page-240#post-1596132 bu konudan daha güncel romlara ulaşabilirsiniz
  8. B

Yardım Redmi note 9 hard brick sorunu (acil yardım)

telefon durduk yere hard brick olmaz diye düşünüyorum donanımsal bir sorun olabilir
  9. B

kernelden hocam bence romdan olduğunu hiç görmedim.
  10. B

ben varım hocam. haftalardır trm 1.4 refresh romundayım (a11 miui13). şarj kopma sorunundan dolayı stok kernel ve apatch ile kullanıyorum performans ve batarya normal. şarj sorunu can sıktığından ve rom değişmekten yorulduğum için bu romda kaldım yoksa daha iyileri tabi ki var. ama rom...
  11. B

hocam bu kesinti sende ne sıklıkla oluyor hangi kernellerde
  12. B

hocam stok kerneli iyi değil mi
  13. B

Yardım LSPosed Mod

https://github.com/JingMatrix/LSPosed hocam LSposedin bu sürümünü kullanabilirsiniz gayet stabildir. sorununuz kullandığınız sürümle ilgili olabilir
  14. B

senin telefon artık ömrünü tamamlıyor gibi hocam :( sağlıklarınız kaç hocalarım bu arada? benim 7 aydır falan %80 hala. döngü de 842 olmuş
  15. B

Yardım Ses kaydı alabilen telefon öneri

hocam taiwanda endonezyada var rusya da vardı sanırım bir de çin romu da var ama çin kurmayın google servisleri yoktur cihaz ingilizcedir çok sorun yaşarsınız 1753828250 bu arada güncel cihazlarda bootloader kilidi açmak bir hayli zordur. üstteki hocamın dediği gibi server kayıt yaptırırken bu...
Üst Alt