beraozbal kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Redmi Note 9S kapandıktan sonra açılmadı

biraz kurcalayıp "decrypt data" diye bir seçenek arayın orangefox recoveryde var twrpde de olması lazım
  2. B

Yardım Redmi Note 9S kapandıktan sonra açılmadı

belki sıfırlamadan düzelmez ama twrpden dosyaları kurtarmayı deneyebilirsiniz, cihaz şifresini girmeyi denediniz mi dosya şifresi çözmek için?
  3. B

Yardım BL kapatıp ROOT kullanma

çok garip, bootloaderspoofer ile whatsappı tiklediniz değil mi ?
  4. B

Yardım BL kapatıp ROOT kullanma

bir şeyi eksik yanlış vs. yapmissinizdir play integrity fix ve bootloader spoofer ile açılması gerekli bende de ayni sorun var hep cozuluyor boyle
  5. B

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

project nusantara a13
  6. B

bende de durum bu şekilde, 7.5 saatin 50dk kadarı wild rift gerisi günlük kullanım. lucas hocamla batarya sagligimiz ayni, kullanımdan fark ediyor onda bluetooth hep açık vs.
  7. B

hocam bu hyper os sevdası nereden geliyor sizlere benim hiç içimden yüklemek gelmiyor pil kullanımı iyi olmaz ve port oldugu için illa sıkıntı çıkar gibi bir düşünce var kafamda, o yüzden miui/aosp gidip geliyorum
  8. B

Yardım IMEI atılmış cihazda WhatsApp'a giremiyorum

hocam whatsapp için stronga gerek yok device yetiyor bir de bootloaderı kilitli göstermek gerekiyor
  9. B

Rehber "Strong Integrity" Nasıl Geçilir? (Adım Adım Kılavuz)

hocam bazı romların içinde play integrity fix gömülü oluyor gibi bir şey onu kapatın diyor çakışmaması için, bazı aops romlarda var bu özellik 1744062474 hocam elinize sağlık, türkiyede açılması için strong integrity gerektiren uygulama var mı? merak ettim
  10. B

hocalarım project nusantara android 12 veya 13 kullanan var mı daha önce, nasıldı kullandıysanız ?
  11. B

hocam kullandığımız rom ve kernelde nfc çalışıyor mu test etmenin yolu var mı? yani açabiliyorsak hep çalışıyor mudur zelo kernelde değilim ama merak ettim
  12. B

pixel launcheri kötü oldugundan los gibi romlarda bu launcheri kullanıyorum ben özelleştirme bol ve akıcı siz de kullanabilirsiniz hocalarım
  13. B

evet hocam çok iyi gerçekten ama malum los özelleştirme yok maalesef bu can sıkıyor, sürekli rom deneyip geri ona dönüyorum. şuan da nusantara a11 deyim bananada bench ve performans pek iyi değildi bunda daha iyi özelleştirme de daha fazla
  14. B

hocam o rom iyiydi de arayüzünde birkaç bug ile karşılaşmıştım mesela parmak iziyle kilit ekranında açınca animasyonu bi garip oluyordu bir de sağ üstteki batarya simgesi ekranın sağ tarafına giriyordu
Üst Alt