Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben varım hocam.
haftalardır trm 1.4 refresh romundayım (a11 miui13). şarj kopma sorunundan dolayı stok kernel ve apatch ile kullanıyorum performans ve batarya normal. şarj sorunu can sıktığından ve rom değişmekten yorulduğum için bu romda kaldım yoksa daha iyileri tabi ki var. ama rom...
hocam taiwanda endonezyada var rusya da vardı sanırım bir de çin romu da var ama çin kurmayın google servisleri yoktur cihaz ingilizcedir çok sorun yaşarsınız
1753828250
bu arada güncel cihazlarda bootloader kilidi açmak bir hayli zordur. üstteki hocamın dediği gibi server kayıt yaptırırken bu...
hocam o sorunun başka çözüm yöntemleri de var ben mesela aosp rom kurup arkasına hemen miui rom kurmuştum düzelmişti.integrity ise persist flaşladığınızdan kalıcı olarak gidiyor tamir yöntemleri var ama uğraştırıcı tavsiyem bl kilidi açık kalsın ksu veya apatch kullanarak modüller ile integrity...
hocam artık bl açmak da zor forumda görüyorsunuzdur yakınıyor herkes şöyle denedim açamadım böyle denedim açamadım falan. şahsen ben de xiaomi alsam açmaya çalışırım bırakamam rom işini elim kolum bağlı kullanamam cihazı :D
paylaşayım hocam encrypted ve decrypted versiyonu var istediğinizi kurabilirsiniz
encrypted
decrypted
önerilen recovery
daha stabil olması icin trm bu linkteki fastboot romu kurduktan sonra romu kurmayı öneriyor
sweetin desteği yok
fts_ts dokunmatik ekran desteği yok
anlattiginiza gore iki parmak yakınlaştırma yani "pinch to zoom" çalışmıyor bu genelde kernel sorunu oluyor boot ve dtbo yedek alıp kernel değişin düzelir belki ama stok romdasiniz sanırım bunun stok romda olması garip
1752149886
evet hocam denedim ve aynı kablo ve başlıkta başka cihazlar da...