Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam modem cihazın wifi, şebeke gibi aksamlarının çalışması için yazılımın bir parçası. tr cihazlarında romların içindeki modemler çalışırken imei atılan cihazlarda sonradan düzenlenmiş modem yüklenmesi gerekiyor.
https://drive.google.com/uc?id=13uZfVYdpBdiG-kwNcclh4AM7aNL_f_9q&export=download...
cihaza imei repair yapıldı mı yoksa orijinal imei mi ? repair yapıldıysa romdan sonra modem flaşlamanız gerekli. ama bu durumda ilk rom yüklediğinizde de sıkıntı olması gerekirdi
hocam yazılımsal olacak iş değil. direkt donanım bu. sd 732g nin 5G desteği yok. o zaman yazılımla işlemciyi de sd 8 elite falan yapalım oluyorsa madem 😄
hocalarım şuan infinitix 3.8 deyim rom hiçbir integrity geçmiyor, en azından basic geçse yeter benim için. yöntem modül vs var mı şuan nasıl geçiyoruz integrity?
hocalarım hangi romlardasınız? ben iki hafta kadardır project infinity 3.7 deyim. bana da root lazımdı diye kernel arayışındaydım ve birçoğu boot etmiyordu romda. spiteful kurmuştum. onda şarj kopma sorunu yaşadım. birkaç gündür de strixin yeni sürümü çıktı ona geçtim şarj falan iyi herhangi...
hocam özelleştirme crdroid gibi romlara göre bir tık az ama benim için yeterli ben pek aramiyorum. spesifik bir özelleştirme sormak isterseniz bakabilirim var mı diye
old takılmak isteyen varsa, birkaç gündür telegram grubuna birkac hafta önce atılan Arrow os 13 extteyim. strix interstellar kurdum kernel. gayet akıcı pil de iyi gidiyor stabil bir rom. isteyenler deneyebilir