Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben de miui veya hos rom arıyorum stabil, stok romdayım 1-2 aydır sıkıldım ve yavaşladı gibime geldi
bir de şöyle bir sorun yaşıyorum birisi beni arayınca ilk aradıgında meşgul çalıyor arama bana gelmiyor ikinci aradıgında normal geliyor arama. bazen oluyor bu olay neden anlamadım
hocalarım telefonda istanbul kart uygulamasini kullanan var mı? bende rootlu cihaz diyor apatch kullaniyorum zygisk assistant flasladim duzelmedi apatchda shamiko da flaslanmiyor acaba play sertifikasi ile mi ilgili bilemedim
hocam recovery uygun değil diye vs olabilir bu baya da eski bir rom
https://forum.miuiturkiye.net/konu/kullandigim-en-iyi-stock-custom-rom.147603/page-240#post-1596132
bu konudan daha güncel romlara ulaşabilirsiniz
ben varım hocam.
haftalardır trm 1.4 refresh romundayım (a11 miui13). şarj kopma sorunundan dolayı stok kernel ve apatch ile kullanıyorum performans ve batarya normal. şarj sorunu can sıktığından ve rom değişmekten yorulduğum için bu romda kaldım yoksa daha iyileri tabi ki var. ama rom...
hocam taiwanda endonezyada var rusya da vardı sanırım bir de çin romu da var ama çin kurmayın google servisleri yoktur cihaz ingilizcedir çok sorun yaşarsınız
1753828250
bu arada güncel cihazlarda bootloader kilidi açmak bir hayli zordur. üstteki hocamın dediği gibi server kayıt yaptırırken bu...