Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende de durum bu şekilde, 7.5 saatin 50dk kadarı wild rift gerisi günlük kullanım.
lucas hocamla batarya sagligimiz ayni, kullanımdan fark ediyor onda bluetooth hep açık vs.
hocam bu hyper os sevdası nereden geliyor sizlere benim hiç içimden yüklemek gelmiyor pil kullanımı iyi olmaz ve port oldugu için illa sıkıntı çıkar gibi bir düşünce var kafamda, o yüzden miui/aosp gidip geliyorum
hocam bazı romların içinde play integrity fix gömülü oluyor gibi bir şey onu kapatın diyor çakışmaması için, bazı aops romlarda var bu özellik
1744062474
hocam elinize sağlık, türkiyede açılması için strong integrity gerektiren uygulama var mı? merak ettim
hocam kullandığımız rom ve kernelde nfc çalışıyor mu test etmenin yolu var mı? yani açabiliyorsak hep çalışıyor mudur zelo kernelde değilim ama merak ettim
evet hocam çok iyi gerçekten ama malum los özelleştirme yok maalesef bu can sıkıyor, sürekli rom deneyip geri ona dönüyorum. şuan da nusantara a11 deyim bananada bench ve performans pek iyi değildi bunda daha iyi özelleştirme de daha fazla
hocam o rom iyiydi de arayüzünde birkaç bug ile karşılaşmıştım mesela parmak iziyle kilit ekranında açınca animasyonu bi garip oluyordu bir de sağ üstteki batarya simgesi ekranın sağ tarafına giriyordu