beraozbal kullanıcısının son içeriği

1. B

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

benim de 76 olmuş hocam. hatta bir iki ay öncesine kadar 70e düşmüş görünüyordu, sonra geri artmış kendi kendine :) ama benim için pil hala yeterli gidiyor gibi değiştirmeyi düşünmüyorum ne telefonu ne de pili
  2. B

hocam ziraatte nasıl bir sorun yaşadın? geçen gün ben de ziraati swiftle restore edince giriş yapamıyordum hata oluştu diyip duruyordu. silip yükledim google playden düzelmişti haha--
  3. B

iyi fiyat demişsin hocam :D konum neresi
  4. B

hocam hızlı olur elbet ama, hem kayıtsız hem de fake rom var diyorsunuz bl de kapalıysa pek uğraştırır sizi
  5. B

Rehber Eu. HyperOS 3 Whatsapp Sorunu Çözümü

bu durum evrensel galiba :) sene başında ben de bu sorunla uğraşmıştım çözünce gelen gurur bambaşkaydı
  6. B

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) - 11.01.2025

https://github.com/yashaswee-exe/AndroidGuides/wiki/Fix-WhatsApp-after-root-or-unlocking-bootloader buna bir bakabilirsiniz ben denemedim ama çalışabilir denemekte fayda var 1745662889 şuan garanti yöntem bl kilidi kapali bir cihazda giriş yapıp swift backup ile yedekleyin(adb ile yapabilirsiniz...
  7. B

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) - 11.01.2025

evet oluyor yukaridaki alintidakileri uygularsan cozulur bende de öyleydi duzelttim şükür
Üst Alt