- Adım
- Gürdal
- Cihazım
- Note 10 Pro Max
- Konular
- 2
TURBOOS 3.0.9 DENİYORUM hala ama olmadı cupid e 205 e geri dönüyorum.Hangi rom var hocam?
TURBOOS 3.0.9 DENİYORUM hala ama olmadı cupid e 205 e geri dönüyorum.Hangi rom var hocam?
bu rom bayağı stabil ve akıcıydı sade olduğu için sıkıyor sadece bir süre sonraGerçekten güzeldi hocam ama değiştirdim TRM 14.0.4 Taiwan yükledimCustomiuizer kullanmayı özlemişim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tam burada devreye customiuizer giriyorbu rom bayağı stabil ve akıcıydı sade olduğu için sıkıyor sadece bir süre sonra
Hocam bu romu BruthXotic-MIUI-2026-03-02-Stable kernel ile kullandım herhangi bir yavaşlama filan yoktu. Fastboot ile stock rom yükleyin cihaz kendine gelsinYeni bir soru ile karşınızdayımCupid 205 kurdum. KSU desteklemiyor. GKI mı ne onu desteklemiyormuş. Tamam dedik çekirdeği değiştirdim. Hoopp sistem anında yavaşladı. KSU kuruldu ama sistem yavaşladı. Eski boot dosyasını orijinal olanı yani twrp üzerinden flaşlama rağmen sistem yine eski haline gelmedi. Bir de fastboottan flaşladım boot.img yi yine olmadı. Mecbur sıfırdan tekrar kurdum. Magisk malu ilgili modülleri kursanız bile bankalara yakalanıyor. KSU next iyi ama rom desteklemiyor. Bunu kuran bir arkadaş vardı. o ne yaptı merak ettim. Birde kashi nin launcherini yüklemek istiyorum. Magisktten mecbur. Çalışır mı sizce, sistem bootlopa düşer mi? Düşerse silmeden kurtarmam mümkün mü? internette Bir sürü konu var. kashinin grubunda da yorumlar var ama hiç kimse olumlu bir şeyler yazmamış. Deneyen veya deneyimleyen var mı? kernel konusunda da bu sistemde kasma olmaması için öneriniz varmı. Strix, strixotic kurdum olmadı. Bruthotix te de yavaşlama oldu. Nasıl yavaşlama, iyi dense de aslında bunu en iyi instagramda deneyimliyorsunuz. Kaydırdığınızda kaymıyor atlıyor ekran. Yorumlaranızı bekliyorum.
Yeni bir soru ile karşınızdayımCupid 205 kurdum. KSU desteklemiyor. GKI mı ne onu desteklemiyormuş. Tamam dedik çekirdeği değiştirdim. Hoopp sistem anında yavaşladı. KSU kuruldu ama sistem yavaşladı. Eski boot dosyasını orijinal olanı yani twrp üzerinden flaşlama rağmen sistem yine eski haline gelmedi. Bir de fastboottan flaşladım boot.img yi yine olmadı. Mecbur sıfırdan tekrar kurdum. Magisk malu ilgili modülleri kursanız bile bankalara yakalanıyor. KSU next iyi ama rom desteklemiyor. Bunu kuran bir arkadaş vardı. o ne yaptı merak ettim. Birde kashi nin launcherini yüklemek istiyorum. Magisktten mecbur. Çalışır mı sizce, sistem bootlopa düşer mi? Düşerse silmeden kurtarmam mümkün mü? internette Bir sürü konu var. kashinin grubunda da yorumlar var ama hiç kimse olumlu bir şeyler yazmamış. Deneyen veya deneyimleyen var mı? kernel konusunda da bu sistemde kasma olmaması için öneriniz varmı. Strix, strixotic kurdum olmadı. Bruthotix te de yavaşlama oldu. Nasıl yavaşlama, iyi dense de aslında bunu en iyi instagramda deneyimliyorsunuz. Kaydırdığınızda kaymıyor atlıyor ekran. Yorumlaranızı bekliyorum.
kaç kez başlattım. şimdi magisk ile deniyorum acaba ksu next ile mi alakalı diye. hatta sistem başlatıcı, sistem arayüzü vs. önbellekleri temizledim. yine olmadı. şöyle yaptım sistemde olan muhtemelen lite sürümü ben full olanı yüklemeye çalışıyorum. niye olmadı anlamıyorum. sistemi yeniden başlattıktan sonra ekrana basılı tutup ayarlar bölümüne girdiğimde bir değişiklik olmadıResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni kurduğunuz zaman 1 kere telefonu yeniden başlatirsaniz direk geliyor zaten
şimdi orijinal boot ta bulunan çekirdek üzerine mi kuracağım bunu çünkü lucas ın önerdiği BruthXotic-MIUI-2026-03-02-Stable üzerinde çalışmadı kızardı hemen.. tamam orijinal bootta çalıştı bakalım olacak mı?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Direk kurun bunu gelmesi gerekiyor
ekran tamamen gittişimdi orijinal boot ta bulunan çekirdek üzerine mi kuracağım bunu çünkü lucas ın önerdiği BruthXotic-MIUI-2026-03-02-Stable üzerinde çalışmadı kızardı hemen.. tamam orijinal bootta çalıştı bakalım olacak mı?
Cihaza bişi olmamıştır umarım değişik değişik şeyler denemek yerine buraya yazsaydınız yardımcı olurdumşimdi orijinal boot ta bulunan çekirdek üzerine mi kuracağım bunu çünkü lucas ın önerdiği BruthXotic-MIUI-2026-03-02-Stable üzerinde çalışmadı kızardı hemen.. tamam orijinal bootta çalıştı bakalım olacak mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekran tamamen gittisanırım olmadı. Neyse akşam tekrar aynı romu atacaz. çok karıştı iyice sil yükle. rom kafayı yedi sanırım.