Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 211K

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Gerçekten güzeldi hocam ama değiştirdim TRM 14.0.4 Taiwan yükledim :) Customiuizer kullanmayı özlemişim :)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bu rom bayağı stabil ve akıcıydı sade olduğu için sıkıyor sadece bir süre sonra

grdlsv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Yeni bir soru ile karşınızdayım:D Cupid 205 kurdum. KSU desteklemiyor. GKI mı ne onu desteklemiyormuş. Tamam dedik çekirdeği değiştirdim. Hoopp sistem anında yavaşladı. KSU kuruldu ama sistem yavaşladı. Eski boot dosyasını orijinal olanı yani twrp üzerinden flaşlama rağmen sistem yine eski haline gelmedi. Bir de fastboottan flaşladım boot.img yi yine olmadı. Mecbur sıfırdan tekrar kurdum. Magisk malu ilgili modülleri kursanız bile bankalara yakalanıyor. KSU next iyi ama rom desteklemiyor. Bunu kuran bir arkadaş vardı. o ne yaptı merak ettim. Birde kashi nin launcherini yüklemek istiyorum. Magisktten mecbur. Çalışır mı sizce, sistem bootlopa düşer mi? Düşerse silmeden kurtarmam mümkün mü? internette Bir sürü konu var. kashinin grubunda da yorumlar var ama hiç kimse olumlu bir şeyler yazmamış. Deneyen veya deneyimleyen var mı? kernel konusunda da bu sistemde kasma olmaması için öneriniz varmı. Strix, strixotic kurdum olmadı. Bruthotix te de yavaşlama oldu. Nasıl yavaşlama, iyi dense de aslında bunu en iyi instagramda deneyimliyorsunuz. Kaydırdığınızda kaymıyor atlıyor ekran. Yorumlaranızı bekliyorum.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
Yeni bir soru ile karşınızdayım:D Cupid 205 kurdum. KSU desteklemiyor. GKI mı ne onu desteklemiyormuş. Tamam dedik çekirdeği değiştirdim. Hoopp sistem anında yavaşladı. KSU kuruldu ama sistem yavaşladı. Eski boot dosyasını orijinal olanı yani twrp üzerinden flaşlama rağmen sistem yine eski haline gelmedi. Bir de fastboottan flaşladım boot.img yi yine olmadı. Mecbur sıfırdan tekrar kurdum. Magisk malu ilgili modülleri kursanız bile bankalara yakalanıyor. KSU next iyi ama rom desteklemiyor. Bunu kuran bir arkadaş vardı. o ne yaptı merak ettim. Birde kashi nin launcherini yüklemek istiyorum. Magisktten mecbur. Çalışır mı sizce, sistem bootlopa düşer mi? Düşerse silmeden kurtarmam mümkün mü? internette Bir sürü konu var. kashinin grubunda da yorumlar var ama hiç kimse olumlu bir şeyler yazmamış. Deneyen veya deneyimleyen var mı? kernel konusunda da bu sistemde kasma olmaması için öneriniz varmı. Strix, strixotic kurdum olmadı. Bruthotix te de yavaşlama oldu. Nasıl yavaşlama, iyi dense de aslında bunu en iyi instagramda deneyimliyorsunuz. Kaydırdığınızda kaymıyor atlıyor ekran. Yorumlaranızı bekliyorum.
Hocam bu romu BruthXotic-MIUI-2026-03-02-Stable kernel ile kullandım herhangi bir yavaşlama filan yoktu. Fastboot ile stock rom yükleyin cihaz kendine gelsin :D

ahmetcan1237

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni kurduğunuz zaman 1 kere telefonu yeniden başlatirsaniz direk geliyor zaten

grdlsv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2

Yeni kurduğunuz zaman 1 kere telefonu yeniden başlatirsaniz direk geliyor zaten
kaç kez başlattım. şimdi magisk ile deniyorum acaba ksu next ile mi alakalı diye. hatta sistem başlatıcı, sistem arayüzü vs. önbellekleri temizledim. yine olmadı. şöyle yaptım sistemde olan muhtemelen lite sürümü ben full olanı yüklemeye çalışıyorum. niye olmadı anlamıyorum. sistemi yeniden başlattıktan sonra ekrana basılı tutup ayarlar bölümüne girdiğimde bir değişiklik olmadı

ahmetcan1237

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2

Direk kurun bunu gelmesi gerekiyor

grdlsv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2

Direk kurun bunu gelmesi gerekiyor
şimdi orijinal boot ta bulunan çekirdek üzerine mi kuracağım bunu çünkü lucas ın önerdiği BruthXotic-MIUI-2026-03-02-Stable üzerinde çalışmadı kızardı hemen.. tamam orijinal bootta çalıştı bakalım olacak mı?

şimdi orijinal boot ta bulunan çekirdek üzerine mi kuracağım bunu çünkü lucas ın önerdiği BruthXotic-MIUI-2026-03-02-Stable üzerinde çalışmadı kızardı hemen.. tamam orijinal bootta çalıştı bakalım olacak mı?
ekran tamamen gitti:D sanırım olmadı. Neyse akşam tekrar aynı romu atacaz. çok karıştı iyice sil yükle. rom kafayı yedi sanırım.

Son düzenleme:

ahmetcan1237

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2

ekran tamamen gitti:D sanırım olmadı. Neyse akşam tekrar aynı romu atacaz. çok karıştı iyice sil yükle. rom kafayı yedi sanırım.
Cihaza bişi olmamıştır umarım değişik değişik şeyler denemek yerine buraya yazsaydınız yardımcı olurdum :)

Üst Alt