Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
11t kullanıcısıyım o problem bende de var ve ekranı yaktı instagram ana sayfa logoları falan ekran da kaldı öyle değiştirmeyi düşünüyordum ama aynısı olur diye hiç dokunmuyorum o yüzden direkt yeni telefon alacağım ve xiaomi serüvenimi de bitireceğim
Hocam geç yanıt veriyorum tam stabil sayılmaz bazen mi logo da takılı kalma problemi çıkartıyor bunu da normal boot.img dosyasını adb den flashlayarak çözebilirsiniz a11 denemedim hiç ama aosp ve MIUI romlar da çalışıyor
1697766724
Kilit ekranı varsa kaldırıp bi tekrar yedek almayı denediniz mi...
attıgınız linkteki twrp dosyası daha önce 11t için paylaşılmıştı forumda ve çoğu kullanıcı kuramadı ve açılmamıştı konu başlığı kaldırılmıştı ben de kuramamıştım ama az önce xda da bir kullanıcı 3.7 sürümünü derleyerek ve düzenleyerek paylaşmıştı ben de forumda paylaştım
makale ve dosyalar XDA Forumdan bir kullanıcıdan alarak türkçe anlatım ile sizlerle paylaşıyorum
Twrp indirme link: Dosya.tc
Önemli Not: 2 tane twrp dosyası mevcuttur normal twrp.img dosyası ve ikinci twrp dosyası olarak normal twrp yüklediğiniz de dokunmatik çalışmaz ise 2 twrp dosyasını...
11t için AOSP Official romlar mevcut değildir hocam Unnofcial gsi romlar mevcuttur GSI romlar cihazdan cihaza değişiyor problemleri gsi en büyük hataları 120hz ekranlarda uygulamalar da düşük fps göstermesidir takılmalar ve optimize çalışmaması gibi şeyler çıkarıyor ek olarak bu twrp dosyasını...
MIUI 14 Endo sürümü yüklü
Root yetkisi ve magisk mevcut
Merhabalar BusyBox yükleyemiyorum yükleme işlemi yapıp yeniden başlatınca kurulmamış olarak gözüküyor nasıl hallederim bunu ek olarak magisk üzerinden yükleyince uygulama algılamıyor BusyBox u
Bootloader kilidi açık ise play store sertifika hatası verir flash tool ile lock and reset di sanırısam o tik seçip yeni bir miui kurulumu yapınız IMEI gider mi bilmiyorum root ile işim var diyorsan safetynet fix modülleri mevcut hocam uyumsuz telefon hatası giderilir çözülür bunlar banka...
Kusuruma bakmayınız bilmiyordum ki ufak araştırma sonucu bu işlerden anlayan bilen kişilere götürerek yaptırdım halloldu ek olarak cihazım sıfırlanmadı magisk delta kullanıyorum bootloop a düşerse ne yapacağım ilk defa IMEI atılmış cihaz kullanıyorum güncelleme vs şeyleri boşverdim zaten
Elimde kullanmadığım telefon imei var bunu kendim nasıl telefonuma atarım yarın bitiyor
Veya da adana içinde güvenilir uygun fiyata IMEI atan var mı ek olarak da cihazı rootlu kullanıyorum root atsam bir sıkıntı olur mu
Cihazınız sıkıntısız şarj ve hızlı şarj oluyorsa hiç bir problem yoktur Xiaomi cihazlar da dönüştürücüler saçma bir şekilde cihazla uyumsuz diye çalıştırmaya izin vermiyor mi store a giderek dönüştürücülerden birini deneyerek tekrar test ediniz veyahut kutudan çıkan orjinal varsa deneyiniz