beracan214 kullanıcısının son içeriği

1. beracan214

Recovery 11T Agate TWRP 3.7.0 A12-13

makale ve dosyalar XDA Forumdan bir kullanıcıdan alarak türkçe anlatım ile sizlerle paylaşıyorum Twrp indirme link: Dosya.tc Önemli Not: 2 tane twrp dosyası mevcuttur normal twrp.img dosyası ve ikinci twrp dosyası olarak normal twrp yüklediğiniz de dokunmatik çalışmaz ise 2 twrp dosyasını...
  2. beracan214

Yardım BusyBox yükleyemiyorum

MIUI 14 Endo sürümü yüklü Root yetkisi ve magisk mevcut Merhabalar BusyBox yükleyemiyorum yükleme işlemi yapıp yeniden başlatınca kurulmamış olarak gözüküyor nasıl hallederim bunu ek olarak magisk üzerinden yükleyince uygulama algılamıyor BusyBox u
  3. beracan214

Soru IMEI nasıl atılır?

Elimde kullanmadığım telefon imei var bunu kendim nasıl telefonuma atarım yarın bitiyor Veya da adana içinde güvenilir uygun fiyata IMEI atan var mı ek olarak da cihazı rootlu kullanıyorum root atsam bir sıkıntı olur mu
  4. beracan214

Yardım Cihazım Bootlop a girdi

11T cihazım bootloop a girdi ve ne ses açma ne de ses kımsa hiç biri işe yaramıyor nasıl düzelticez bunu
  5. beracan214

Yardım Root dosyasına taşıma&aktarma yapamıyorum

Miui 14 endo yüklü xplore üzerinden root dosyasına dosya aktaramıyorum bir önceki sürümde böyle değildi koplaya yapıştır yapabiliyordum ne yapmam gerekiyor nasıl düzeltirim bir de önceden android data ve obb klasörüne tıklayınca erişim izni sorardı şimdi tek tek tıklayınca erişim izni soruyor...
  6. beracan214

Soru BT kulaklık önerisi

Bütçem 1800 civari bu fiyata ne önerirsiniz müzik dinlemek için
  7. beracan214

Çözüldü 11T Google sertifika problemi

Miui 14 Indonesia sürümü yüklü MagiskHide 6.1.2 Safetynetfix 2.4.0 Bu ikisi yüklü olduğu halde Google Play'de ne netflix yükleyebiliyorum ne de kwgt uygulamasını google play sertifikalı olarak gözüktüğü halde bu cihazda kullanılamıyor hatası veriyor
  8. beracan214

Yardım Ekran döndürme problemi

Merhabalar ekran yönünü kapattığım da yan çevirdiğim de cihaz yeniden başlatıyor kendini Miui İndo 13.04 sürümünü kullanıyorum bunu nasıl düzeltebilirim
  9. beracan214

Yardım DTSX ultra yüklenmiyor

Önceki cihazımda 10t de viper4 ve dtsx kullanabiliyordum dtsx yüklediğimde sesler gelmiyor magiskden yüklerken de böyle bi mesaj çıkıyor misoundfx nasıl iptal edebilirim veya bu sorunu nasıl çözebilirim
  10. beracan214

Çözüldü Viper4android nasıl kurup çalıştırırım

11t cihazına kurup çalıştıran var mı ben daha öncesinde yükledim bir türlü olmamıştı
  11. beracan214

Soru 11T Miui sürüm düşürme veya yükleme

Hocam merhabalar şuan 13.4 sürümü yüklü ben düşürmek istiyorum bootloader kilidi açık ama twrp yok nasıl yaparım bu işlemleri rollback 2 olarak gözüküyor ben de
  12. beracan214

Soru Yurt Dışı 11T

Bu cihazı aldım daha önce hiç YD cihaz kullanmadım 8 aylık bir süresi var bunun şuan miui 12.5.9(RKWMIXM) yüklü twrp ve magisk yüklesem imei sıkıntısı çeker miyim veya da ileride bundan dolayı sıkıntı problemler yaşar mıyım bir de şuan çalışan twrp var mı bu cihaz için
  13. beracan214

Soru Mi 11T imei kapanma ihtimali var mıdır?

Herkese iyi günler eski cihazım 10T idi 11T almayı düşünüyorum ve burada çok bakındım edindim ama tam bir sonuç alamadım Şuan bu cihazlara imei atılabiliyor mu atılıyorsa ileride bir problemler çıkartabilir mi cihazın çöpe gitme olasılığı var mıdır? Malum site de ve Farklı siteler de bakıyorum...
  14. beracan214

Yardım Anx camera nasıl kurulur

İnternette gezindim bulamadım tam nasıl kuracağımı sitelerinden yüklüyorum kapanıp duruyor uygulama bazı kanallarda görüyorum yüklüyorum kalite gerçekten çok kötü oluyor ve de kasıyor buglu oluyor güncel cihazımla uyumlu sorunsuz z sürüm nereden bulabilirim
  15. beracan214

Yardım Custom rom yavaş şarj sorunu

Merhabalar pixel plus ui 12 romu kullanıyorum bu yavaş şarj oluyor problemini nasıl hallederim bakındım ama tam sonuç bulamadım sizlere sormak istedim kablo ve başlık orjinal kutudan çıkanlar
Üst Alt