Soru Mi 11T imei kapanma ihtimali var mıdır?

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
Herkese iyi günler eski cihazım 10T idi 11T almayı düşünüyorum ve burada çok bakındım edindim ama tam bir sonuç alamadım
Şuan bu cihazlara imei atılabiliyor mu atılıyorsa ileride bir problemler çıkartabilir mi cihazın çöpe gitme olasılığı var mıdır?
Malum site de ve Farklı siteler de bakıyorum kapanma ihtimali yoktur vb şeyler söyleniliyor ne kadar doğrudur bu bilemiyorum aldım diyelim sonra güncelleme geldi yükleme yapsam kapanma gibi bir durum olur mu. Şuan bu cihaz için tam sağlıklı bir imei yöntemleri var mıdır.?

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
Ek olarak Redmi Note 11Pro için de aynı durum geçerli mi bu 2 telefon arasında çok gidip geliyorum

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
169
Copy olduktan sonra her telefonun imeisi gidebilir cevabı bu aslında çöpe gidecek bir durum yok repair işlemi yapılır sorun çözülür.Redmi note 11 pro işlemcisi ve mi 11t nin işlemcisini aynı kefeye koymak ne bileyim garip geldi

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
Copy olduktan sonra her telefonun imeisi gidebilir cevabı bu aslında çöpe gidecek bir durum yok repair işlemi yapılır sorun çözülür.Redmi note 11 pro işlemcisi ve mi 11t nin işlemcisini aynı kefeye koymak ne bileyim garip geldi
hocam kefeye koymuyorum bu 2 model de görünüş açısından performans açısından benim çok hoşuma gidiyor bu yüzden de diğeri olmazsa diğer çalışan modelini alma gibi bir planım vardı ve telefonda oyun oynayan insan değilim video ve kamera odaklı kullanıyorum bir de imei gibi işlemler hiç yaptırmadım bu güne kadar malum fiyatlar orta da xiaomi cihazlara 0 fiyat veresim pek gelmiyor içime en son 10t 256gb aldım onu da baya kullandım şarj ömrü bir yerden sonra da tatmin etmemeye başladı sattım onu da biraz zaman sonra tekrar bi androide dönüş yapasım geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler yanıtınız için
son bir sorum daha var aldığıma pişman olmayacağımdan emin olduğunuz bu 2 model arasında hangisini almalıyım öneriniz fikriniz ve düşünceniz nedir?

Son düzenleme:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
169
hocam kefeye koymuyorum bu 2 model de görünüş açısından performans açısından benim çok hoşuma gidiyor bu yüzden de diğeri olmazsa diğer çalışan modelini alma gibi bir planım vardı ve telefonda oyun oynayan insan değilim video ve kamera odaklı kullanıyorum bir de imei gibi işlemler hiç yaptırmadım bu güne kadar malum fiyatlar orta da xiaomi cihazlara 0 fiyat veresim pek gelmiyor içime en son 10t 256gb aldım onu da baya kullandım şarj ömrü bir yerden sonra da tatmin etmemeye başladı sattım onu da biraz zaman sonra tekrar bi androide dönüş yapasım geldi

Teşekkürler yanıtınız için
son bir sorum daha var aldığıma pişman olmayacağımdan emin olduğunuz bu 2 model arasında hangisini almalıyım öneriniz fikriniz ve düşünceniz nedir?
mi serisi ile redmi serisi arasjdna her zaman kalite ve yazılım farkı vardır unutmayın bunu ikisini de kullanan biri olarak söylüyorum ilk redmi ile başladı serüvenim sonra mi 11t geçiş yaptım sonra 10t ye indim sebebi ise 90hrtz ve snapdragon islemci

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
35
Bende mi10t den mi11t ye geçtim. Senin yerinde olsam telefon değiştirmem çünkü yazılım güncellemesinde IMEI siliniyor ve güncel yazılım ile uyumlu twrp yok ve yazılım olarak xiaomi.eu ekibi bu telefona uyumlu yazılım geliştirmiyoe

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
Bende mi10t den mi11t ye geçtim. Senin yerinde olsam telefon değiştirmem çünkü yazılım güncellemesinde IMEI siliniyor ve güncel yazılım ile uyumlu twrp yok ve yazılım olarak xiaomi.eu ekibi bu telefona uyumlu yazılım geliştirmiyoe
Hocam 11t aldım hata mı yaptım tam emin değilim 8 ay boyunca IMEI problemi olmadan kullanabiliyorum 8 ay a kadar bu imei problemi çözülür diye umuyorum custom rom vb şeyler kullanma gibi bir düşüncem de yok twrp ve IMEI problemi çözülür diye düşünüyorum bu süreç boyunca cihaz henüz yeni sayılır zamanla oturur her şey

Ek olarak şuan MIUI 12 yüklü 13 e geçme gibi bir düşüncem yok bakındım twrp mevzusu yapılabiliyor twrp işlemlerini yapmaya başlasam bir sıkıntı problem yaşar mıyım cihazın IMEI silinmesi vb şeyler olabilir mi magisk yüklemeyi düşünüyorum da viper4android için

Son düzenleme:

motobiker10.5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
xiaomi 11t
Konular
0
arkadaşlar s.a bende 11t ye geçtim şimdi bu telefona imei attırsak imei atıldıktan sonra efs yedeği alırsak sonra bieşy olursa yanlışlıkla güncelleme sıfırlama felan bu yedekle imei geri gelirmi tahmininizce değil de yapan varmı acaba. yada tahmin de olur :)

evdeki eski bi telefonumuzun imeisini attırsak sonra yanlışlıkla giderse (güncelleme yada sıfırlama ile) tekrar aynı imei yi attırabiliyormuyuz

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
35
arkadaşlar s.a bende 11t ye geçtim şimdi bu telefona imei attırsak imei atıldıktan sonra efs yedeği alırsak sonra bieşy olursa yanlışlıkla güncelleme sıfırlama felan bu yedekle imei geri gelirmi tahmininizce değil de yapan varmı acaba. yada tahmin de olur :)

evdeki eski bi telefonumuzun imeisini attırsak sonra yanlışlıkla giderse (güncelleme yada sıfırlama ile) tekrar aynı imei yi attırabiliyormuyuz
Güncel yazılım da twrp olmadığını için yedek alamazsınız herhalde

Üst Alt