baturq kullanıcısının son içeriği

1. baturq

Yardım telefon tepki vermiyor

merhabalar herkese kolay gelsin daha önceden imei işlemi yapılmış bir mi8 cihazım var zenex hocam a yaptırmıştım bu gün ise çok garip bir durum yaşadım OLAY: telefonu kanepeye bırakıp kahveyi karıştırayım dedim telefonu elime aldım baktım telefonda hiç bir tepki yok telefonu kapattım diye...
  2. baturq

Soru Başka Uygulamadan Veri Okuma

Merhabalar Öncelikle Herkese İyi Forumlar Dilemek Ve Soruya Yönelmek İstiyorum Bugün Bir Uygulama Yapma Kararı Aldım Java,ReactJs,React Native,sql,C# Bilgim Var Fakat Daha Önce Böyle Bir Proje Yapmadım Projede İhtiyacım Olan whatsapp,İnstagram Yada Herhangi Bir Uygulamada Veri Okumak İstiyorum...
  3. baturq

Soru Klon İmei

Öncelikle Herkese İyi Forumlar Dilerim Konuyu Uzatmadan 1 Haftadır Aklıma Takılan Bir Konu Var Mobil Cihaz Kayıt Sistemi’ndeki (MCKS) 270 milyon telefondan, klonlanmış olanlara bir defaya mahsus af çıkarılıyor. 250 TL ödendikten sonra klonlanan numaralar eşleştirilecek ve sistemde aktif...
  4. baturq

Yardım Mi 8 Çin Romu Kuruluyor Fakat Global Rom Hata Veriyor

yaklaşık olarak 1.5 ay önce mi8 128/6 cihazıma rom yüklemeye çalışırken yanlış romu yüklediğimi düşünüyorum ki romu yüklerken programda bootloader i kapat ve romu yukle tuşuna bastığımda cihazım birdaha açılmadı ve ben kilit kapalı olduğundan cihaza rom yükleyemedim cihazi babama verdim ve o...
  5. baturq

Yardım Mİ8 ÇİN ROMU YÜKLENİYOR GLOBAL HATA VERİYOR

MERHABALAR ÖNCELİKLE HERKESE İYİ FORUMLAR YAKLAŞIK OLARAK 1.5 AY ÖNCE Mİ8 128/6 CİHAZIMA ROM YÜKLEMEYE ÇALIŞIRKEN YANLIŞ ROMU YÜKLEDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM Kİ ROMU YÜKLERKEN PROGRAMDA BOOTLOADER İ KAPAT VE ROMU YUKLE TUŞUNA BASTIĞIMDA CİHAZIM BİRDAHA AÇILMADI VE BEN KİLİT KAPALI OLDUĞUNDAN CİHAZA...
  6. baturq

Yardım Mi 8 Açılmıyor

Merhabalar Değerli Forum Üyeleri Dün Gece Mi8 128 Cizhazıma Rom Yüklemek İstedim Cihaz performansı biraz bozulmuştu bu yüzden düzelir umudu ile twrp ile yüklemeye çalıştım olmadı bendew mi flash pro diye bir programdan rom yüklemeyi denedim cihaz islemsonrası kapandı mi ekranına geldi 2 kere...
Üst Alt