Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın forum yöneticileri arkadaşlarım;
Yazdığımız mesajlarda birçoğumuz zaman zaman hatalı bildirimler yapabiliyoruz.Daha sonra değiştirmek istediğimizde süre kısıtlaması devreye giriyor ve düzenleyemiyoruz.Eskisi gibi olmasada en azından süre uzatılabilir mi aacaba ?
Redmi note 7 cihazımda global miui 11.0.5.0 sürümü yüklü.Problemim birden sistem launcherın yanına birden fazla launcher yüklediğimde (örneğin poco veya nova launcher gibi) varsayılan ana ekran seçimi yapılamıyor.Değişimi sadece launcher ikonlarna tıklayarak yapabiliyorum.Varsayılan olarakda...
Yeni sürüm linki ilk mesaja eklenmiştir.
Normal çekimde reset atarsa lütfen hareketli çekim özelliğini kapatınız.
Bu sürümde 46,5X büyültme mevcuttur.
Not : Klon sürümdür diğer gcamlarin yanına kurabilirsiniz.
Android 9 ile çalışan 7.2.011 sürümünü aşağıdaki linkten deneyebilirsiniz.Tam olarak hazır olmasada özellikle portre çekiminden şikayet edenler için bence ideal.Ayrıca sosyal medya paylaşım işlevi çok kullanışlı.
Konu burada
https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-7-global-kararli-miui-11-v11-0-4-0-pfgmixm-indirme-baglantilari.62017/
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben ota bağlantısından indirdim.Yükleyince beta tester hesabı istedi [emoji23][emoji23] Yani yine beklemedeyiz.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi