batuhan111 kullanıcısının son içeriği

1. batuhan111

Tema Amazfit verge için miui superwallpaper arayüzleri

Sadece saat ve takvim görünsede miui severler için hoş arayüzler. Güle güle kullanın... Wfz olarak indirebilirsiniz
  2. batuhan111

Diğer Mesaj düzenleme

Sayın forum yöneticileri arkadaşlarım; Yazdığımız mesajlarda birçoğumuz zaman zaman hatalı bildirimler yapabiliyoruz.Daha sonra değiştirmek istediğimizde süre kısıtlaması devreye giriyor ve düzenleyemiyoruz.Eskisi gibi olmasada en azından süre uzatılabilir mi aacaba ?
  3. batuhan111

Yardım Sistem başlatıcı sorunu

Redmi note 7 cihazımda global miui 11.0.5.0 sürümü yüklü.Problemim birden sistem launcherın yanına birden fazla launcher yüklediğimde (örneğin poco veya nova launcher gibi) varsayılan ana ekran seçimi yapılamıyor.Değişimi sadece launcher ikonlarna tıklayarak yapabiliyorum.Varsayılan olarakda...
  4. batuhan111

Haber Xiaomi, MIUI Güncellemelerini Neye Göre Yayınlıyor?

Xiaomi, MIUI Güncellemelerini Neye Göre Yayınlıyor haberi linkten okuyabilirsiniz. https://www.webtekno.com/xiaomi-miui-guncellemesi-yayinlama-sekli-h83292.html
  5. batuhan111

Haber MIUI 11 Güneş Işığı Modu

Xiaomi, MIUI 11'de yeni bir Güneş Işığı Modu ekran ayarını test ediyor (yeni beta rom)
  6. batuhan111

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Urynx modu deneyebilirsiniz https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog777/ Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. batuhan111

Uygulama Android 9 ile çalışan ilk Gcam 7.2 sürümü

Yeni sürüm linki ilk mesaja eklenmiştir. Normal çekimde reset atarsa lütfen hareketli çekim özelliğini kapatınız. Bu sürümde 46,5X büyültme mevcuttur. Not : Klon sürümdür diğer gcamlarin yanına kurabilirsiniz.
  8. batuhan111

Yardım Xiaomi redmi note 7 hala MIUI 11 GELMEDİ...

Şu an bana geldi Sadece güvenlik yaması sanırım.Çünkü ilk güncelleştirmeyide (11.0.3.0) almıştım.
  9. batuhan111

Teşekkürler hocam. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. batuhan111

Hangi cihazda kullandığınızı belirtirseniz seviniriz [emoji106] Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. batuhan111

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Android 9 ile çalışan 7.2.011 sürümünü aşağıdaki linkten deneyebilirsiniz.Tam olarak hazır olmasada özellikle portre çekiminden şikayet edenler için bence ideal.Ayrıca sosyal medya paylaşım işlevi çok kullanışlı.
  12. batuhan111

Konu burada https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-7-global-kararli-miui-11-v11-0-4-0-pfgmixm-indirme-baglantilari.62017/ Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. batuhan111

Ben ota bağlantısından indirdim.Yükleyince beta tester hesabı istedi [emoji23][emoji23] Yani yine beklemedeyiz. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. batuhan111

Gözünüz aydın gelmek üzere sanırım
  15. batuhan111

Soru Gcam kullanan arkadaşlara

Tapatalk da bendede bu şekilde görünüyor nedense ??
Üst Alt