- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Redmi note7
- Konular
- 0
Meksika yapıp denedim yine gelmiyorBölgeyi meksika yapip güncellemeyi denerseniz 10.3.12.0 sürüm gelir
Meksika yapıp denedim yine gelmiyorBölgeyi meksika yapip güncellemeyi denerseniz 10.3.12.0 sürüm gelir
Ayarlar- ek ayarlar- bölge Meksika yaptım başka bir şey yapılacak mı bilgisi olan cvp verirse sevinirimMeksika yapıp denedim yine gelmiyor
Hayırlı olsun bakalım bize ne zaman gelecekKontrol etmesek söylemeyecek güncelleme var diye.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben güncelleyemeden geri çektiler hocam. Bir daha ne zaman gelir bilinmez.Hayırlı olsun bakalım bize ne zaman gelecek
Neden bu şekilde bir şey yapıyorlar acaba?Ben güncelleyemeden geri çektiler hocam. Bir daha ne zaman gelir bilinmez.
Dostum hayırlı olsun, bende bölgeyi Meksika yapıp güncelleme yapmıştım. Tekrar Türkiye yapıp 11'in Gelmesini bekliyorumGlobal sürümlere Miui 11 dağıtılmaya başladı .Bugün bana geldi fakat yüklemedim henüz, ( Bölgeyi meksiya yaptıktan sonra 10.3.12 sürümü geldi ve yükledik,ondan sonra türkiye yapıp miui 11 aldık )
Xiaomi'nin işleri. Hatalıydı galiba güncelleme, o yüzden geri çekilmiş olabilir. Güncelleme gelince geri çekilmeden hemen yüklemek lazımmış demekki.Neden bu şekilde bir şey yapıyorlar acaba?