- Adım
- Salih Byrktr
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 101
Size geldi mi?Şimdi miui 11 güncellemesi geldi mi size?
Size geldi mi?Şimdi miui 11 güncellemesi geldi mi size?
Hayır gelmedi :'( Aralık başına kadar beklemeyi düşünüyorum. Betayla falan uğraşmak istemiyorum kendi gelsin ama gelmeyince de diyorum benim telefonumun ne eksiği var diye..Size geldi mi?
Xiaomifirmwareupdater sitesinden indir dostum latest ve rom seç tlf modelini seç recovery full rom indir güncelleme paketi seç ve yükle çok basit ben öyle yaptım çünkü dün saat 3 sularında geldi yemek arası yüklerim dedim kayboldu geri çekildi heralde sonra bu şekilde yükledim sorunsuz stabil şarjı fena değil güzel yaniŞimdi miui 11 güncellemesi geldi mi size?
Pek anlamadım yani bilmiyorum pek de. Şey siz onu yükleyince orjinal miui 11 güncellemesi oluyor mu? Sahte güncellemeler yapmak istemiyorum. Bu telefonu güncellemesi yapılıyor diye almıştım. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederimXiaomifirmwareupdater sitesinden indir dostum latest ve rom seç tlf modelini seç recovery full rom indir güncelleme paketi seç ve yükle çok basit ben öyle yaptım çünkü dün saat 3 sularında geldi yemek arası yüklerim dedim kayboldu geri çekildi heralde sonra bu şekilde yükledim sorunsuz stabil şarjı fena değil güzel yani
Sanırım beklemek en iyisi. Ek dosyalarla telefonu bulandırmak istemem umarım gelir...Bekliyorum hala gelmedi
Orijinal tabi cnm sorun varsa da sürüm yenilenebilir 11.0.4 yerine 11.0.5 gelebiliroluyor
Size zahmet olmazsa linki atabilir misin?Orijinal tabi cnm sorun varsa da sürüm yenilenebilir 11.0.4 yerine 11.0.5 gelebilir
Evet gelmediArkadaşlar kutusunda Global Version yazmasına rağmen ROM kodu ve sürümü EEA sanırım gelmeyenlerin.
PFGEUXM olan telefonlara henüz güncelleme gelmemiş.
Link atabilirim de forumda yasak değil mi