Yardım Xiaomi redmi note 7 hala MIUI 11 GELMEDİ...

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
Ben güncelledim. Bir zararını görmedim henüz. Ekran süresi baya uzadı.
Sonradan bölgeyi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Güncelleme kaybolmaz. Güncellemeler düzenli olarak gelmeye devam eder.
Hocam bende guncelledim bölgeyi Meksika yapıp.fakat hocam şimdi pişmanım Çünkü Türkiye'ye gelmediğine göre güncelleme.Xiaominin bildiği vardır.Acaba ne yapmam gerekir?

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Hocam bende guncelledim bölgeyi Meksika yapıp.fakat hocam şimdi pişmanım Çünkü Türkiye'ye gelmediğine göre güncelleme.Xiaominin bildiği vardır.Acaba ne yapmam gerekir?
Pişmanlık derken. Tereddüt mü yani? Güncelleme Türkiye'ye gelmeden güncellediğiniz için tereddütleriniz mi var? Bana göre performans olarak 10.3.10.0 sürümüne göre gayet iyi.
Şunun şurasında miui 11'e az gün kaldı zaten. En fazla 1 hafta kullanırsınız 10.3.12.0 sürümünü.
Sürümünüzü düşürmek istiyorsanız Rehber - Twrp , Rom , Sürüm Düşürme , Sürüm Yükseltme burayı okumanızda fayda var. Ancak zor bir işlem ve cihazınız garantiden çıkar(son pişmanlık fayda etmiyor:)). Pişman olması gereken biri varsa o da xiaomi. Sizin pişman olmanıza gerek yok. Xiaomi'nin bildiği şey ırkçılık. Pazar payı de, kısıtlamalar de, ekonomik kriz de; ne dersen de. Ben ırkçılık diyorum.

Son düzenleme:

Dream051

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
Meksika sürümü:10.3.12.0
Miui 11e yetişemeyip bölgeyi meksika yapmayanların sürümü büyük ihtimalle:10.3.10.0

Miui 11i henüz vermediler. Verdiler de geri çektiler.
Sağolun hocam,bende iyi ki ilk sunulduğu zaman direk yapmışım,ama güncellemeyi verip geri çekmesini hala çözemedim.

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
Pişmanlık derken. Tereddüt mü yani? Güncelleme Türkiye'ye gelmeden güncellediğiniz için tereddütleriniz mi var? Bana göre performans olarak 10.3.10.0 sürümüne göre gayet iyi.
Şunun şurasında miui 11'e az gün kaldı zaten. En fazla 1 hafta kullanırsınız 10.3.12.0 sürümünü.
Sürümünüzü düşürmek istiyorsanız Rehber - Twrp , Rom , Sürüm Düşürme , Sürüm Yükseltme burayı okumanızda fayda var. Ancak zor bir işlem ve cihazınız garantiden çıkar(son pişmanlık fayda etmiyor:)). Pişman olması gereken biri varsa o da xiaomi. Sizin pişman olmanıza gerek yok. Xiaomi'nin bildiği şey ırkçılık. Pazar payı de, kısıtlamalar de, ekonomik kriz de; ne dersen de. Ben ırkçılık diyorum.
Hocam MIUI 11 gelince Meksika sürümü geri mi gider?

enes3447

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
enes
Cihazım
Redmi note7
Konular
1
Bana MIUI global 11.0.4 geldi. görselde çok güzel iyileştirmeler yapılmış. açıkçası bu kadar beklemiyordum. iki gün önce geldi. Yalnız şarj biraz daha çabuk bitiyor gibime geldi. ama zamanla göreceğiz belki kullanımdan kaynaklı olabilir.

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
Bana MIUI global 11.0.4 geldi. görselde çok güzel iyileştirmeler yapılmış. açıkçası bu kadar beklemiyordum. iki gün önce geldi. Yalnız şarj biraz daha çabuk bitiyor gibime geldi. ama zamanla göreceğiz belki kullanımdan kaynaklı olabilir.
Tel modeli ne hocam?

Üst Alt