BatTech kullanıcısının son içeriği

1. BatTech

Yardım Hyperios3 Sürüm Düşürme

kusura bakmayın farkedememişim Redmi Note 14 Pro (malachite) Eng Rom – Xiaomi Tools
  2. BatTech

Yardım Hyperios3 Sürüm Düşürme

Direkt sürüm düşürme yapmayın ilk önce eng rom (mühendislik yazılımı) yükleyin sonra istediğiniz romu yükleyebilirsiniz ayrıca cihaza server kaydı dışında imei atıldıysa imeler gidebilir Eng rom linki: Redmi Note 14 Pro+ 5G (amethyst) Eng Rom – Xiaomi Tools
  3. BatTech

Çözüldü Mi 17 ultra WhatsApp sorunu

hocam video ve modüller bana ait değil ve ben kendimde kullandım öyle bir nota rastlamadım
  4. BatTech

Çözüldü Mi 17 ultra WhatsApp sorunu

çoğu modelde oluyor da hangi nottan bahsetiğinizi anlamadım
  5. BatTech

Soru Redmi note 15 pro 5g

hocam bot çin saatine göre 23:59 a ayarlı türkiye saati ile 18:59 a denk geliyor
  6. BatTech

şimdi olmaz zaten yarın türkiye saati ile saat 19:00 da açılıyor başvurular bot sizin yerinize milisaniyelik başvuru yapıyor
  7. BatTech

bu botu deneyin ayrıca rom değiştirince dikkat etmeniz gereken bir husus var cihazınızda bölge farketmeksizin hangi sürüm yüklüyse onun bir üstünü veya aynısını yükleyin hiç bir zaman düşük sürüm yüklemeyin yoksa cihaz tamamen çökebilir Araçlar - HyperOS Kilidini Açamayanlar İçin: Milisaniyelik...
  8. BatTech

hocam bootloader kilidini ücretsiz açabilirsiniz ama yetkili hesap ile işlem yapmak ücretlidir
  9. BatTech

bootloader kilidi açıkmı
  10. BatTech

Yardım Vefat Eden Babamızın Telefonunu Açmak İçin Yardım

bende note 9 pro var onda bile şifreli gözüküyor
  11. BatTech

Yardım Vefat Eden Babamızın Telefonunu Açmak İçin Yardım

bu yöntem işe yaramaz hocam telefonda şifre varsa twrp de dosyalar şifreli görünür
  12. BatTech

MIUI 14 Redmi 13C güncelleme yok diyor

güncellemeyi manuel yüklemeyi denedinizmi
  13. BatTech

Yardım Note 12 pro şifre kırma

o zaman çok zor hocam ekran kilidini sıfırlamadan kaldırmak
  14. BatTech

Yardım Note 12 pro şifre kırma

yeniden başlatın üstte ön kameranın hemen altında kilit simgesi çıkıyor mu bakın
  15. BatTech

Yardım poco x3 wifi sorunu

o zaman büyük ihtimalle donanımsaldır yazılım kendiliğinden bozulmaz tamirciye göstermenizde fayda var
Üst Alt