BatTech kullanıcısının son içeriği

1. BatTech

Yardım Xiaomi 13 ultra cihazım brick oldu

bataryayı sökmedende edl moda alabilirsin hocam 😀
  2. BatTech

hocam batarya soketini çıkartıp takın sonra telefonu fastboot moda almaya çalışın fastboota girerse rom yükleyip kurtarırsınız olmazsa auth şart
  3. BatTech

nasıl bu hale geldi fastboot moda giriyormu
  4. BatTech

Yardım Redmi note 13 pro 5g e sim aktif edememe sorunu

çin cihazıysa esim desteklemez
  5. BatTech

Yardım note 11 pro Twpr yükledim sonrasında telefon açılmıyor

Download Redmi Note 11 Pro 4G Firmware ROM TWRP (viva) 1776519124 İmei giderse ücretli destek almanız lazım bu cihaz için çalışan twrp yok
  6. BatTech

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Mi Hesap Kilidi ve OEM Kilit Açma Sorunu

fiyatı telefonun fiyatına eşdeğer onun için açmaya değmez
  7. BatTech

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Mi Hesap Kilidi ve OEM Kilit Açma Sorunu

Hocam size yurt içi cihaz adı altında yurt dışı çin cihazı satmışlar bunun için hata veriyor çin cihazlarında bootloader kilidi sadece çin bölgesine ait mi hesabı yada server üzerinden açtırabilirsiniz serverde maliyetlidir
  8. BatTech

Yardım Xiaomi Mi 13 Ultra (Direnç Kayıtlı) - Bootloader Kilidi ve Xiaomi.eu ROM Geçişi Hakkında

Cihazda fake rom yüklü fotoğrafta işaretlediğim alandaki sürüm numaraları uyuşmuyor bu yüzden güncelleme almıyorsunuz fake romda sim1 kayıt yapıldığı içinde güncelleyemezsiniz güncellerseniz imeiler silinir çin cihazımı değilmi kesim emin değilim olma ihtimali var telefonun arka kısmında ce...
  9. BatTech

Yardım Xiaomi Mi 13 Ultra (Direnç Kayıtlı) - Bootloader Kilidi ve Xiaomi.eu ROM Geçişi Hakkında

Direnç kayıtlı cihazda güncelleme yapılabilir sıfırlamada twrp üzerinden yapılması daha sağlıklı olur. Şimdi cihazınız global cihazmı çin cihazımı onu bilmem gerekiyor onun için Device Info HW - Google Play'de Uygulamalar bu uygulamayı indirip sistem bölümünün ekran görüntüsünü paylaşırmısınız
  10. BatTech

Rom Redmi 15 4G (creek) için custom Hyperos rom varmıdır

Eu romu burdan indirebilirsiniz Download Redmi 15 / POCO M7 Firmware ROM TWRP (creek)
  11. BatTech

Yardım Ankara'da Yazılım ve kayıt Yardim

hocam redmi note 13 pro 4g çin cihazımı işim gereği şimdiye kadar aynı cihazdan 100 e yakın kayıt yaptım hepsini son sürüm os 3 e güncelleyip müşterilere teslim ettim
  12. BatTech

Yardım Server Kayıtlı Güncelleme Almıyor

peki daha önce sorunsuz bir şekilde güncellediniz mi
  13. BatTech

Yardım Server Kayıtlı Güncelleme Almıyor

hocam romu mifirm sitesinden zip şeklinde indirip manuel güncellemeyi deneyin bir de daha önce hiç güncelledinizmi
Üst Alt