Yardım Vefat Eden Babamızın Telefonunu Açmak İçin Yardım

r4j0n

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Redmi Note 10
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
Redmi Note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese merhabalar.

Yılbaşında babamızı kaybettik. Hatıralarmızdan dolayı telefondaki resimleri almak istiyoruz. Ekranda desenli kilit mevcut ve şifreyi bilmiyoruz. Telefon Redmi Note 10. Telefonu açarken kameranın altında açık kilit simgesi çıkıyor, bootloader kilidi açık. Bu kilidi kaldırıp içindeki fotoğrafları kurtarmamız mümkünmüdür ?

Birkaç telefoncuya götürdük fakat yapamayacaklarını ilettiler. Açıkcası biraz sallamasyon bir cevap gibi geldi. Googleden biraz incelediğimizde twrp ile açıldığıda yazıyor , veri kurtarmanın münkün olmadığıda yazıyor. Bu konuda bilgi sahibi olup bizi yönlendirecek birileri varsa minnettar oluruz.

grosmall

..::BESMELESİZ İŞTE HAYIR YOKTUR:::..
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ABDULLAH
Cihazım
Mi 13 t
Konular
2
Mekanı cennet olsun umarım yardımcı olan birini bulursunuz

Oyla:

eminguc19951

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
13
fastboot ekranından bilgisayar aracılığıyla "fastboot flash recovery *recovery img dosyasının ismi* komutuyla custom recovery flaşlayarak (örneğin pitchblack recovery veya orangefox) telefonun içindeki verileri usb belleğe atabilirsin. uygulama verilerini de android klasörü içindeki uygulama klasörlerini taşıyarak halledebilirsin. başka bir yöntem daha vardı recovery'den ekran kilidini içeren dosyayı silip ekran kilidini tamamen kaldırıyorsun ama aklıma gelmiyor hangisi olduğu

Son düzenleme:
Oyla:

BatTech10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
fastboot ekranından bilgisayar aracılığıyla "fastboot flash recovery *recovery img dosyasının ismi* komutuyla custom recovery flaşlayarak (örneğin pitchblack recovery veya orangefox) telefonun içindeki verileri usb belleğe atabilirsin. uygulama verilerini de android klasörü içindeki uygulama klasörlerini taşıyarak halledebilirsin. başka bir yöntem daha vardı recovery'den ekran kilidini içeren dosyayı silip ekran kilidini tamamen kaldırıyorsun ama aklıma gelmiyor hangisi olduğu
bu yöntem işe yaramaz hocam telefonda şifre varsa twrp de dosyalar şifreli görünür

Oyla:

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
Internette sifre kiran arkadaslad mevcut ama ucretli sekilde tabikide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu yöntem işe yaramaz hocam telefonda şifre varsa twrp de dosyalar şifreli görünür
Telefon eski ise sifreli gozukmez hocam sonradan cikti sifreli veri diye hatirliyorum ben

Oyla:

BatTech10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Internette sifre kiran arkadaslad mevcut ama ucretli sekilde tabikide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon eski ise sifreli gozukmez hocam sonradan cikti sifreli veri diye hatirliyorum ben
bende note 9 pro var onda bile şifreli gözüküyor

Oyla:

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
bende note 9 pro var onda bile şifreli gözüküyor
Kurduğunuz twrp yenidir diye düşünüyorum ama tam emin değilim hocam sadece eskiden twrpde dosya şifreleme yoktu diye hatırlıyorum yaşlandım artık zaman algim biraz karıştı 😀 oyuzden hatalı hatırlıyor olabilirim

Oyla:
Üst Alt