Yardım Note 12 pro şifre kırma

efe kara

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
note 12 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
redmi Note 12 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşımın annesi şubat ayında vefat etti o günden beri telefonun içindeki verileri silmeden telefonun şifresini kırmaya çalışıyorum fakat bir türlü beceremedim. Bana yardımcı olacak birisi var mı? Gerçekten mühim bir konu

activex0610

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
Bilgisayara bağlayın bazen direk resimlere dosyalara ulaşılıyor eğer ulaşamazsanız adb ile yetkilendirip açın.chimera tool frb baybass ücret istemiyor onu kullanabilirsin

Oyla:

efe kara

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
note 12 pro
Konular
1
Hocam bu alana çok uzağım buna dair bi video vs var mı? kullandığınız tabirler ve önerdiğiniz app e dair bir bilgim de yok
Bilgisayara bağlayın bazen direk resimlere dosyalara ulaşılıyor eğer ulaşamazsanız adb ile yetkilendirip açın.chimera tool frb baybass ücret istemiyor onu kullanabilirsin

Oyla:

activex0610

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
Hocam bu alana çok uzağım buna dair bi video vs var mı? kullandığınız tabirler ve önerdiğiniz app e dair bir bilgim de yok
İçindeki bilgiler değerliyse iyi bir telefoncuya götür parası neyse ödemeni tavsiye ederim.Google şifre kilidinden kurtulmak basit değil çoğu telefoncu chimera benzeri kullanıyor bu program bile telefonu sıfırlayıp öyle kaldırıyor sadece eski tip cep telefonlarında verileri sıfırlamadan kurtarıyor.Burada xiaomi uzmanları var hepsi konudan korkuyor çünkü google şifresini yada deseni verilere zarar vermeden kaldırmak basit değil. Konu çözümsüz değil ama uzman desteği alman lazım youtube bir kaç yol bunları denemeni tavsiye ederim.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
ve

Oyla:

efe kara

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
note 12 pro
Konular
1
İçindeki bilgiler değerliyse iyi bir telefoncuya götür parası neyse ödemeni tavsiye ederim.Google şifre kilidinden kurtulmak basit değil çoğu telefoncu chimera benzeri kullanıyor bu program bile telefonu sıfırlayıp öyle kaldırıyor sadece eski tip cep telefonlarında verileri sıfırlamadan kurtarıyor.Burada xiaomi uzmanları var hepsi konudan korkuyor çünkü google şifresini yada deseni verilere zarar vermeden kaldırmak basit değil. Konu çözümsüz değil ama uzman desteği alman lazım youtube bir kaç yol bunları denemeni tavsiye ederim.
ve
İçindekiler kıymetli nede olsa arkadaşımın merhum annesine ait şeyler, bir kaç telefoncuya sordum ama yapamayız dediler. Video için teşekkürler izleyip yapmayı deneyeceğim eksik olmayın <3

Oyla:

BatTech10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
İçindekiler kıymetli nede olsa arkadaşımın merhum annesine ait şeyler, bir kaç telefoncuya sordum ama yapamayız dediler. Video için teşekkürler izleyip yapmayı deneyeceğim eksik olmayın <3
Cihaz note 12 pro 4g mi yoksa 5g modelimi birde bootloader kilidi açıkmı?

Oyla:

efe kara

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
note 12 pro
Konular
1
Cihaz note 12 pro 4g mi yoksa 5g modelimi birde bootloader kilidi açıkmı?
Redmi 2209116AG model numarası, Xiaomi Redmi Note 12 Pro (4G) hocam, bootloader açık mı bilmiyorum fakat açık olduğunu sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve

Videoları denedim fakat olmadı yine de teşekkür ederim

Oyla:

BatTech10

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Redmi 2209116AG model numarası, Xiaomi Redmi Note 12 Pro (4G) hocam, bootloader açık mı bilmiyorum fakat açık olduğunu sanmıyorum
yeniden başlatın üstte ön kameranın hemen altında kilit simgesi çıkıyor mu bakın

Oyla:
Üst Alt