Bastonluİhtiyar kullanıcısının son içeriği

1. Bastonluİhtiyar

Yardım Görüntü gelmeyen telefondan veri kurtarma

Merhabalar efendim bir sorum olucak,Elimde amoled ekranlı Oppo marka bir telefon var,Bugun üstüne bardak deymesiyle görüntü gitti,Ekran tamamen simsiyah,Ve pixel yanmaları görünüyor güç tuşuna bastığımızda,Ama arama yapıldığında cihaz çalıyor sadece ekran simsiyah,Sualim şudurki bu telefondan...
  2. Bastonluİhtiyar

İpucu Batarya Performansı Android 10'dan 9'a

Merhabalar,Uzun bir süre android 10 kullanıp batarya performansını beğenmeyip rom arayışına girdim,Bu kısa maceramı sizinlede paylaşmak istedimangel~~,Belki benim gibi beğenmeyip sürüm düşürmek isteyen olursa bilgisi olur,Android 10 Miuı 11.0.1.0 sürümüne OTA'ya paket tanıtarak geçtim ,2 gün çok...
  3. Bastonluİhtiyar

Soru Güncelleme Değişiklikleri/Changelog

Merhabalar efendim,Sizlere bir sorum var,Biraz araştırma gereken birşey,belki bilgisi olan arkadaşlar vardırda kısa yoldan bilgiye ulaşırım diye bi konu açmak istedim,Bana Bütün Miuı sürümlerinin Changelog'ları lağzım, yani her gelen sürüm hangi cihaza ne getirmiş ne götürmüş, Bunları toplu bir...
  4. Bastonluİhtiyar

Soru Bootloader Kilidi Açılmadan Rom Yükleme

Öncelikle merhabalar, Bugün doğan bir sorunum var, Kardeşimdede bendede sıfır Redmi note 8 pro var teknosadan alınma,İkimizde aynı anda android 10'a geçtik, fakat ben pişman olup kendi cihazımda bootloader kilidini açıp sürüm düşürdüm, Bugün kardeşimde aynı dertten müzdarip olunca,Ve...
  5. Bastonluİhtiyar

Soru (Android 10) Miuı 11.0.1.0'dan Miuı 10'a Dönmek

Merhaba beyler bayanlar,Öncelikler sorularım bi hayli fazla,Öncelikle araştırma yaptığımı bu konuyu açma sebebimi fikir almak amaçlı olduğunu belirtiyim :) 2 gün önceye kadar Android 9 Miuı 11.0.6.0 sürümünü kullanıyordum,Herkes gibi Android 10 esareti benide sardı,Bekle babam bekle OTA'ya bir...
  6. Bastonluİhtiyar

Soru Otomatik Parlaklık Piskopatlığı

Beyler bayanlar öncelikle merhaba, 128Gb'lık 11.0.6.0 sürümünde Global bir Rn8Pro'ya sahibim, günlerdir çözemediğim bir absürtlük var :D inan olsunki cihazı alt üst ettim, bir türlü olmuyor, her neyaparsam yapıyım heryerden kapasam bile otomatik parlaklık beni takmıyor -_- Ben sabitliyorum 1-2...
  7. Bastonluİhtiyar

Soru Global Note 8 Pro Android 10 Güncellemesi Geldimi?

Açılmış bi konu varsa affola :) Lakin merak halindeyim,Güncelleme yayınlandı diye haberler okuyalı 1 hafta olucak, Eu cihazlara gelmiş sanırsam,Ben cihazımı teknosadan evofone garantili aldım,Ama hergün kontrol etmeme rağmen hala android 10 güncellemesi gelmedi,Global cihaz kullanıp android 10...
  8. Bastonluİhtiyar

Soru Xiaomi Redmi Note 8 PRO(128Gb) Rehber Sorunu

Öncelikle merhabalar,Başlıkta belirttiğim gibi note 8 pro modeline sahibim,Sorunum şudur fikir almak isterim,Telefonu kökten her açıp kapadığımda,Rehberimde sildiğim kişiler tekrardan geliyor, büyük ihtimalle senkranizasyondan oluyor ama çözümleyemedim :) Konu hakkında fikri olan varsa seve seve...
  9. Bastonluİhtiyar

Yardım Xiaomi Redmi Note 8 Pro Bildirim Işığı Rengi?

Öncelikle Merhaba beyler bayanlar,yakın zamanda redmi note 8 pro modelinin 128 gb'lık versiyonunu aldım, Şuan telefondan aşırı memlunum 2-3 gün şarjını yetirebiliyorum, Sorum şudurki bildirim ışığı rengi sadece beyazmı? Yoksa RGB'mi? bir çok tester uygulaması denedim ama değiştiremedim, ayarlar...
  10. Bastonluİhtiyar

Soru Xiaomi Redmi Note 8 PRO 128/64GB versiyonları arasındaki farklar neler?

Merhaba beyler bayanlar,Belki konuyu yanlış yere açmışımdır affola :) Sormak istediğim ve fikir danışmak istediğim bir konu var, Elimde aktif kullandığım asus zenfone max plus ,Lg v10,Iphone 7 plus,Oppo reno z,LG g5 gibi modeller mevcut, İşim gereği bütçe dostu xiaomi redmi note 8 pro almaya...
Üst Alt