barisalanyali kullanıcısının son içeriği

1. barisalanyali

Yardım mi true wireless earphones (mi airdots pro)

arkadaşlar selamlar airdots pro kullanıyorum dün yaşadığım sorun ise sağ kulaklığın ses çıkışı çok düştü bazen ses gelmiyor anlamış değilim acaba tamiri veya temizleme işlemi yapılır mı ? ürünü aldığım yer: *gittigidiyor/ideal seçim satıcısından
  2. barisalanyali

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

arkadaşlar benim bolge azarbeycan oda sırf yüz tanıma var diye kullanıyorum arada türkiye alıyorum ama halen bi günceleme flan yok ne zaman gelir acaba mi8/64gb
  3. barisalanyali

Mod Redmi Note 7 Hi-Fi Ses Modu ve 4K Video Aktif Etme

hocam bu taktik mi 8 de işe yarıyor mu ?
  4. barisalanyali

Yardım Xiaomi Airdots Pro / True wireless Bluetooth Bağlantı Sorunu

sorun yaşayan arkadaşlar hiç bir şey cözüm gelmiyorsan iade etmek daha iyidir bende airdots basıc vardı herşey denedim olmadı meğersem ürün arızalıymış sizinkide öyle olabilir
  5. barisalanyali

Sohbet İşte gerçek Xiaomi amiral gemisi

emeğine sağlık çok güzel karşılaştırma olmuş. bu konuya bende bi açıklama getireyim xioami en başta mi 9 diye bir telefon sunmayacaktı mi9t leri mi9 yapacaktı nedeni ise mi9t serisinin üstünde daha bi yenilik vardı düz mi9 ise onların yanında yetersiz bişey oluyor hee söyle bir yaparsan fiyat...
  6. barisalanyali

Soru Telefonu şarjda bırakmak

hocam haklısınız nedense %100 yapınca sanki şarjı daha hızlı bitiyor ama %85 olunca bi uzun gidiyor nedenseee
  7. barisalanyali

Soru Telefonu şarjda bırakmak

hocam ben mi8 kullanıyorum hızlı sarj özelliği oldugu için gece sarjda bırakmak manasız kalıyor sabah kalktıgımda hemen takıyorum yarım saate %50 den %100 geliyor
  8. barisalanyali

Soru Mi band 4 Alanlar help

bende mi band 2 var sizce fiyatını düşmesini bekleyip mi band 4 mu almalı yoksa geleceğe yatırım yapıp mi band 5 mi almalı zamandan sıkıntım yok yeterki ürettikleri ürün hoşumuza gitsin.
  9. barisalanyali

Haber Android Q alacak Xiaomi modelleri belli oldu!

Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint Edition (mi 8 pro) olarakta almış olabilir
Üst Alt