Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar selamlar
airdots pro kullanıyorum dün yaşadığım sorun ise sağ kulaklığın ses çıkışı çok düştü bazen ses gelmiyor anlamış değilim acaba tamiri veya temizleme işlemi yapılır mı ?
ürünü aldığım yer:
*gittigidiyor/ideal seçim satıcısından
arkadaşlar benim bolge azarbeycan oda sırf yüz tanıma var diye kullanıyorum arada türkiye alıyorum ama halen bi günceleme flan yok ne zaman gelir acaba
mi8/64gb
sorun yaşayan arkadaşlar hiç bir şey cözüm gelmiyorsan iade etmek daha iyidir bende airdots basıc vardı herşey denedim olmadı meğersem ürün arızalıymış sizinkide öyle olabilir
emeğine sağlık çok güzel karşılaştırma olmuş.
bu konuya bende bi açıklama getireyim
xioami en başta mi 9 diye bir telefon sunmayacaktı mi9t leri mi9 yapacaktı nedeni ise mi9t serisinin üstünde daha bi yenilik vardı düz mi9 ise onların yanında yetersiz bişey oluyor hee söyle bir yaparsan fiyat...
hocam ben mi8 kullanıyorum hızlı sarj özelliği oldugu için gece sarjda bırakmak manasız kalıyor sabah kalktıgımda hemen takıyorum yarım saate %50 den %100 geliyor
bende mi band 2 var sizce fiyatını düşmesini bekleyip mi band 4 mu almalı yoksa geleceğe yatırım yapıp mi band 5 mi almalı
zamandan sıkıntım yok yeterki ürettikleri ürün hoşumuza gitsin.