Yardım Xiaomi Airdots Pro / True wireless Bluetooth Bağlantı Sorunu

aozkan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aozkan
Cihazım
oneplus
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
AOSP 9
Telefon Modeli
Onplus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Yeni aldığım Xiaomi Airdots Pro / True wireless ile bluetooth ile bağlanamıyor.

Kullanım kılavuzunda tarif edildiği şekilde kulaklıklar kutuda iken fonksiyon tuşuna 2 sn basarak kutu üzerinde led ışığı yanıp sönmerken görüyorum. Telefon (oneplus 6) bluetooth bağlantısını açıyorum ancak bluetooth cihazlar listesinde kulaklıklar görünmüyor.

Aynı işlemi macbook pro, Vestel marka telefon ve iPhone ile tekrar ettiğim halde hiçbirisi kulaklıları görmüyor.

Kulaklık bağlantıları 10 sn basarak historyden silip tekrar ettim ancak bluetooth listesinde kulaklıklar görünmüyor.

Kulaklı kutusunu açtığımda sadece sol kulaklığın led ndicatorünü yanarken görüyorum.

Bağlantıda yaşadığım bu sorunu çözmem için yardım rica ediyorum. Teşekkürler

aozkan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aozkan
Cihazım
oneplus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuda bir fikri olan kimse var mı?

Oyla:

aozkan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aozkan
Cihazım
oneplus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Up

Oyla:

umit.tash

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
UMIT
Cihazım
SAMSUNG
Konular
0
Ayni sorun bendede var, bir turlu cozemedim. calisan kulaklik artik baglanmiyor, ogrenen olursa lutfen buraya yazin

Oyla:

ÖZGÜN BİL

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ozgun53
Cihazım
iPhone 7 Plus
Konular
0
Aynı sorun bendede var çözen varmı bu sorunu yardımcı olurmusunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorunu çözdünüzmü acaba aynı sorun bendede var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni aldığım Xiaomi Airdots Pro / True wireless ile bluetooth ile bağlanamıyor.

Kullanım kılavuzunda tarif edildiği şekilde kulaklıklar kutuda iken fonksiyon tuşuna 2 sn basarak kutu üzerinde led ışığı yanıp sönmerken görüyorum. Telefon (oneplus 6) bluetooth bağlantısını açıyorum ancak bluetooth cihazlar listesinde kulaklıklar görünmüyor.

Aynı işlemi macbook pro, Vestel marka telefon ve iPhone ile tekrar ettiğim halde hiçbirisi kulaklıları görmüyor.

Kulaklık bağlantıları 10 sn basarak historyden silip tekrar ettim ancak bluetooth listesinde kulaklıklar görünmüyor.

Kulaklı kutusunu açtığımda sadece sol kulaklığın led ndicatorünü yanarken görüyorum.

Bağlantıda yaşadığım bu sorunu çözmem için yardım rica ediyorum. Teşekkürler
Sorunu cozdunuz mu acaba aynı sorun bendede var

Son düzenleme:
Oyla:

barisalanyali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
xiaomi Mi 8
Konular
1
sorun yaşayan arkadaşlar hiç bir şey cözüm gelmiyorsan iade etmek daha iyidir bende airdots basıc vardı herşey denedim olmadı meğersem ürün arızalıymış sizinkide öyle olabilir

Oyla:

fakfuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ROM
Cihazım
mi9t
Konular
0
Merhaba bende samsung buds kulaklık mevcut mi9t ile bağlantı yaptıgımda ses çok kaliteli fakat redmi note 8 ile ses çok düşük geliyor nedeni nedir acaba teşekkürler..

Oyla:

TabooBreaker

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
OğuzhanTarık
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Selamlar arkadaşlar,

Sorunuza cevap vermek için üye oldum.Aynı problemi defalarca yaşadım hepsiburada.com üzerinden aldığım Xiaomi Airdots Pro cihazımı toplam 4 kere sıfırıyla değiştirdiler garanti kapsamında.Bende biraz kurcaladığımda fark ettim ki kulaklık telefona bağlanmadığı zaman kulaklıkların bir tanesinin üzerinde ki bir ışık yanmıyor diğer kulaklığın üstünde ki ışık yanıyordu.Hep böyle olduğunda problem yaşıyordum.Aslında burdaki problem bir kulaklığın diğerinden çok daha çabuk sarjının bitmesiymiş.Kulaklığı her böyle problem yaşadığımda sarja taktım yarım saat 1 saat falan ardından düzeldi.Bunu da Xiaomi Note 8 pro ile denedim.Cihazım en son değişim itibariyle sadece 1 aylık bu arada sarjı çok az gidiyor bilmiyorum sizde de öyle mi.

Oyla:
Üst Alt